Бъпз Въпрос

Gotovski каза:
А тези ГенБъкс кво издавали ли ви са карти и пращали ли ви са ги ?

genbucks няма да присъстват в графа "trusted" ако не са издавали и плащали :) чети им форума, това е най-лесния начин да разбереш какво представлява дадена онлайн програма било то pay-per-click,pay-per-read или affiliate и т.н
 
Gotovski каза:
лол ок но да ви кажа че се лажите... сложили сте морениче в тръстед аффлиате програмс което не е верно мога да ви дам и логове и сичко!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

в секция "trusted" присъстват афилейт прграми които са плащали на coolice, blinky и arsenal.

аз за moreniche в digitalpoint съм чел само хубави работи.
 
Gotovski каза:
офф немам думи аз знам че с БГ не мой спориш ;)

хахаха тая Англия ти влияе зле, липсвати спортната злоба и дух :lol:
 
Да, MoreNiche са яки, имат много готин интерфейс на аффилиейт скрипта си - много готини ресурси, форум, и още много неща. Аз знам даже и Афилиаейт мениджъра на тази програма - и той е много пич. Винаги помага на свойте афилиейти.

А и да ти кажа че сайтовете са им много добре испипани, не съм засичал афилиейт програма - Affiliate Program, която да държът толкова много на качеството на тамплейтите, като се има предвид, че препращат на продукт сайта им чрез твой линк, т.е. нямат ордер форма на тамплейта им, но пък са много добри и се чудя защо не са го направили.

И DEATH е прав, не листваме програми които не са проверени лично от нас. Иначе щеше да е малко тъпо, нали? :roll:
 
Gotovski каза:
немам думи изтпйй темата ако обичаш

Няма смисъл, според мен добра тема се получи, нали трябва да си казваме кой какъв опит има с афилиейт програмите - affiliate programs. Иначе тук може да питаш и да си я пробължиме. :)
 

Горе