Това да вкараш 100 лева ли? Знаем за тези над 10К. Не съм вкарвал пари през машина. Ако те притеснява, ходиш на каса. А това винаги може да отговориш нещо.
Бегай от това . Не ти трябва да машина да се обясняваш
В случая е 2000 лв, но става все по-откачено.Това да вкараш 100 лева ли? Знаем за тези над 10К. Не съм вкарвал пари през машина. Ако те притеснява, ходиш на каса. А това винаги може да отговориш нещо.
Само да ти кажа че миналата година в Бургас една управителка на банка ме "заплашваше" че може и за 500лв да ми иска декларация за произходВ случая е 2000 лв, но става все по-откачено.
Иначе в една врачанска с банка ме караха да доказвам 700 лв. При прехвърляне на имот трябваше да се плати нотариална такса. Нотариуса работил само с тая банка International Asset Bank. Трябваше първо обаче да ги изтегля през тях защото нямах кеш. И се почна цирка. Правя си сметка при тях, прехърлям пари от моя сметка в тая сметка през телефона. Тръгвам да тегля 700 лв и тая вика: Ама господине това е голяма сума, те са само по заявка.... Айде 20 мин разправии събраха ги, дадоха ми ги. Тръгвам да внасям по сметката на нотариуса и тая същата вика: Произход на парите .....
Нещата стават много откачени. Тук в Англия колега тегли 5000 паунда за да купи на дъщеря си кола. В банката става кървава драма. Защо са му били 5000 кеш... Да купя кола. От банката му казват, че е по-добре да му дадат кредит защото не било много удачно да ползва кеш... Ама това са мой пари, ще ги правя каквото искам. Ами не можело според усмотрение на банката можело да му откажат...Само да ти кажа че миналата година в Бургас една управителка на банка ме "заплашваше" че може и за 500лв да ми иска декларация за произход![]()
Тази се е заяждала.Само да ти кажа че миналата година в Бургас една управителка на банка ме "заплашваше" че може и за 500лв да ми иска декларация за произход![]()