Бюджет 2026 - Повишаване на данък дивидент, вдигане на осигуровките и куп други "благини"

Вече разбрах как се става депутат - трябва да си престъпник или с кофти минало, иначе нямаш шанс.
Почти не се сещам за виден такъв без нещо много гнило зад гърба си.

Това е добро:

Интересно, че точно от този не очаквах подобни изказвания. Нещо палачинката се обръща май.

Съгласен съм, но като цяло е известен като яко проевропейски тигър.
Да, и какво общо има това тук, в неговото аутро на предаването си.
Всеки е с някакви убеждения, но няма такъв глупак, който да смята, че каквото се случва е нормално.

Да, и какво общо има това тук, в неговото аутро на предаването си.
Всеки е с някакви убеждения, но няма такъв глупак, който да смята, че каквото се случва е нормално.
Само до преди седмица и той беше в хора който пееше за небивалия възход чакащ българите след 01.01.2026. А, честно да ти кажа много хора го приемат за нормално и чакат мед и масло да потече след Нова година от чешмите.

Само до преди седмица и той беше в хора който пееше за небивалия възход чакащ българите след 01.01.2026. А, честно да ти кажа много хора го приемат за нормално и чакат мед и масло да потече след Нова година от чешмите.
Не го ли чу добре, и това което аз ти пея, двете неща нямат общо, но тия горе му намериха цаката да им намерят общото.
Всички нормално чакаха валутата, другото дойде бонус, и ги питай ти защо. ;)

Как точно връзваш ти еврото с вдигнатите административни заплати? Аз лично не си го връзвам. По Европата не е точно така - в държавния сектор да изкарваш повече. Че и бонуси да си сипват от събраните ни данъци. Тук нещата са малко извратени по нашенски, нещо, което си е наш патент и не е довлечено от някъде другаде.

Това май изглежда леджит:

Дано да е истина. Не съм попадал на този сайт.

Как точно връзваш ти еврото с вдигнатите административни заплати?
3 088 лв. бруто e средната заплата в бюджетния сектор, 2000-2500 е в частния. След нова година ще имаш сътоветно 1500 евро и 950-1250 евро нагласят си нещата за да се генерира прогрес. Понеже бюджетния сектор е огромен сещай се процентно в статитските как ще изглежда.

Това май изглежда леджит:

Дано да е истина. Не съм попадал на този сайт.
ти вярваш ли на това? Розовата пантера Борис Бонев оня ден в Канал 1 по БНТ каза, че парите били необходими за повишените разходи и заплати на ЦГМ ... какви паркинги... за да има паркинги трябва да има места за построяването им. В момента се вихри невероятен скандал в Зона 3 на бул. Стамболийски и ул. Странджа срещу община Възраждане с един неизползван чисто нов подземен паркинг собственост на общината.... 1764068946159.png

1764070111728.png

Последно редактирано:

Горе