Бяла и черна техника - отстъпки, къде!?

traiki

Well-Known Member
Ще купувам пълно обзавеждане за апартамент - от кафе машина до хладилник + телевизори и т.н. Общо взето според вас къде бих могъл да се уредя с най-добра отстъпка? Предполагам в големите вериги Технополис и Техномаркет да ми направят най-много 10 процента, което пак не е малко, но винаги може повече :D

Става дума за София.
 
Зависи колкото ти се занимава.
От техномаркет при поръчка към 9-10к може да вземеш 5-10% никакви проблеми.
Ако ти се ходи да се пазариш по магазини, може и повече, но отнема време и нерви.
Ти си прецени дали още ~500 лева си заслужава загубеното време.
 
Според мен някъде цените ще се различават много повече от 10%. Т.е един телевизор в единия магазин с 10% отстъпка пак ще е по-скъп от същия модел в друг.
 
e digital bg вадиха хубави оферти. Не знам сега как са. Може да ги погледнеш.
 
Никъде няма да намериш всички продукти на едно място + както казаха - цените може да не са изгодни дори с отстъпка.
 
Не забравяйте, че има и 1 отромен плюс да ги вземеш от 1 място - подръжката после ще я търсиш от същия търговец, няма да се чудиш - сега това от кого го купих, колко му е гаранцията и т.н. Дащото е факт, че всичката техника се разваля. Иначе според мен за по-ниски цени пробвай някоя фирма която продава в провинцията. Софийските търговци дават малко по-височки цени. А като е пълно обзавеждане няма да имат никакъв проблем да го натоварят на буса и да ти го доставят до вратата напълно безплатно. Лошото е, че тези търговци не винаги предлагат богатия избор. Технополис и техномаркит дават височки цени, но пък имат по-голям избор на стоки.
 
Първо се чете за всеки уред предимства недостатъци. За някой уреди има теми с доста страници за четене по форуми. Отдели време да се запознаеш , какво точно искаш да купиш. Избират се точните модели и след това търсиш кое колко струва по магазините. Защото едно го има на промоция в емаг, другото го има в едигитал, третото в амазон. Технополис и техномаркет гледай да ти е последен възможен избор.
 
Ако в бюджета не е включена прахосмукачка-робот от най-висок клас може би ще помислиш да замениш 1-2
телевизори
за нея. Много голямо удобство е.
 

Горе