ВСЕ ПО- ГОЛЕМИ ОПАСНОСТИ В ИНТЕРНЕТ!

apostol

New Member
ВНИМАНИЕ, СЪРФИСТИ!




Дори и най-обикновеното онлайн търсене може да се окаже опасно за сигурността на компютъра, твърди Интернет експертът Роджър Томпсън. „Елементарно, Уотсън”, би казал някой на това място. Така е, но точно тези малки, незначителни неща почти винаги се забравят от хората, чийто мисли витаят из облаците на Мрежата.

Потребителите много лесно могат да попаднат на зловреден уеб сайт, като в това число влизат и напълно легитимни сайтове, но с вкаран от хакерите зловреден код в тях!
Всички сърфисти трябва да са наясно, че съществува една съвсем реална опасност. Не е необходимо дори да посещават очевидно рискови уеб сайтове. От ден на ден Интернет става едно все по- опасно място!
Много хора си мислят, че след като не сърфират в сайтове с порнографско или незаконно съдържание, са в пълна безопасност, но това не е така, предупреждава Томпсън.

Използването на различни думи или словосъчетания в търсенето може да доведе до показване на линкове към уеб страници, в които е заложен зловреден код.
Тези форми за атака от страна на хакерите ще стават все по- популярни, твърдят водещи експерти в бранша.

Мнозина се отнасят все още доста лекомислено и към електронната си поща. Макар че тук ни дебнат най- големите опасности. Може да получите примерно и- мейл от вашата банка и като го отворите… Не бива, не бива да се отварят съмнителни мейли и най- вече прикачените към тях файлове. Това e уж азбучна истина, но безхаберието продължава и всеки ден гърмят компютри…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
 
Апр 07, 2008, outdated and meaningless :(
Имал таква статия дал, здраве да е. Но контента след това е уникален. Така че той си е преценил добре за уникалноста на контента.

П.П: Малко оф топик,Cybertack - бате само по 4 линка в подписа.
 
Абе ти не спря да пишеш глупости бе.... и какво толкова може да ти направи този код, най-много да ти земе някоя парола нищо друго или да ти земе кодовета за дебитната или кредитната карта...... като си почиства всеки ден кууикитата и кеш-а няма да имате никъв пробле. Също и 1 Касперски върши работа
П.П. Кефи се че не съм пуснал репорт още!
 
Sammy човека трупа линкове бре :)
като гледам до сега 109 пати е прочитана темата от тях 10% да са кликнали на линка му си е добре :) вярно че като цяло тематиката на този форум и на сайта му е доста различна и като цяло трафикът ще нищожен но пък от към пр и подобни мисля че ще е добре
( надявам се да съм прав за иказването си )
 

Горе