Важно относно wordpress premium themes

XpucTaKu

New Member
Здравейте! Имам един много важен и интересен въпрос според мен. Дано има някой който си е закупувал premium wordpress theme. Значи става въпрос за това ,че примерно ако искам да си закупя някаква wordpress тема от интернет и виждам демото и когато я закупя и я инсталирам по същия начин ли ще изглежда..или всички работи които те са сложили вътре както е на демото няма да ги имам.. а всъщност все едно ще съм си купил само структурата на темата и background-а..
Надявам се ,че ще получа компетентни отговори.И най-добре ще е ако някой си е закупувал да ми отговори или пише на ЛС.
Благодаря Ви предварително!
 
От: Важно относно wordpress premium themes

Корпоративните и бизнес темите с много неща трудно се донастройват докато заприличат на това, което трябва да приличат.
Като почнем от слайдери, менюта, навигациял, post или page избор, или пък категории, после минем на къстом менюта, фонтове, етк.
 
От: Важно относно wordpress premium themes

Ще го виждаш по същия начин, ако можеш да си направиш настройките. Премиум темите си имат собствен контролен панел, от който се настройват повечето неща. Ако си имаш поне малко представа от wordpress, не би трябвало да имаш проблеми.
 
От: Важно относно wordpress premium themes

Да ясно, Благодаря! Аз се опасявам да не си я купа и да не изглежда така както я виждам на демото .. иначе ако я имам както е на демото ще си я редактирам.. btw за тази тема става въпрос http://themeforest.net/item/sophis-elegant-theme-/157777 .
 
От: Важно относно wordpress premium themes

От themeforest няма да имаш проблеми. Коректни са и повечето дизайнери ще ти помогнат и отговорят на въпросите, ако си закупил темата. Също така към темата би трябвало да върви и подробно упътване, в което са посочени и обяснени всички неща, които трябва да направиш, за да настроиш отделните елементи и функции.

Ако нямаш опит с Wordpress, ще ти е трудно предполагам, пък и с английския трябва да се оправяш.
 
От: Важно относно wordpress premium themes

Картинките (примерните) няма да ги има вероятно - тия в слайдера и в контента.

И щом си я купиш легално, ще можеш да се обръщаш към автора й за съпорт ако се забатачиш нещо.
 
До сега съм попадал само на 2-3 теми (sofa нещо си от themeforest), които вървят с бекъп на xml и картинките. Това е разликата между wordpress и joomla. При wordpress в 99.999% от случаите получаваш структурата и описание на това кое и как трябва да направиш, а при joomla получаваш и реади мейд вариант, който можеш да промениш.
Като цяло, колкото и сложна да е темата, ако прочетеш като хората manual-а който върви с нея ще постигнеш желания ефект.
 

Горе