Вайбър публичен чат - как?!

Kill-op

Active Member
Здравейте, от известно време се опитвам да си направя публичен чат във Вайбър, но все удрям на камък. Миналата година през лятото успях да го направя, но не ми излиза в търсачката и хората няма как да влязат в него, като не го виждат. Някой дали е успял да си направи или да знае как става номера? Бях писал на съпорта на Вайбър, но ме пуснаха по пързалката и не ми отговориха. Та сега мисля да подновя "проекта" и ще се радвам, ако някой удари едно рамо и сподели как става номера. ;)
 
Не става и не става. :(
С комюнитито се получава, но всеки член може да види номерата на останалите членове и не е оферта, за да не ги лапне конкуренцията. Ще видя пак да им пиша на тия шматки от съпорта, дано този път ми обърнат внимание. :)
 
Мисля, че вече не искат да правят и поддържат публични акаунти. Ето какво са ми отговорили последно:
"Публичните акаунти в сегашния им вид ще бъдат изменени в близко бъдеще като част от продукта, Публичните чатове, в момента вече се замества от Communities. Продуктът Communities е безплатен и достъпен за всички бизнес партньори за стартиране - само следате стъпките описани на страницата."

А преди години направиха само с един мейл: https://chats.viber.com/nishto/en
 
Мисля, че вече не искат да правят и поддържат публични акаунти. Ето какво са ми отговорили последно:
....

А преди години направиха само с един мейл: https://chats.viber.com/nishto/en

Ти имаш ли общност? Знаеш ли ако права за писане имат само админите, дали останалите членове могат да си виждат номерата или да си пишат на лично? Аз направих тестово, но може би защото останалите в общността са ми от контактите им виждах номерата и можех да се свързвам с тях на лично. А, иначе аз от 2016 опитвам с групата, но все удрям на камък. :/
А имам нужда от канал във вайбър, пред който да промотирам продукти и събития.
 
Мен гледам че са ме добавили в няколко вайбър групи , в които членувам във ФБ ... Как е станало това и мога ли аз като админ на фб група да вкарам потребителите и във вайбър ?
Вероятно си шернал контарктите от телефона и ФБ и във ФБ или във ФБ ти изписва номера. ФБ група нямам и не знам какви екстри предлагат.

@roboHackz влезнах и не виждам инфо за хората различно от името във вайбър. Дори на админите е скрито и няма как да им пиша.
 

Горе