Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
По назад си дал пример за две лели в двустаен в отговор на нандЕ по същата тема. Намери си кво си писал.
Примери за един болен в семейство, двама не... има от началото на сагата. Т.е. не мое да лежим 100% на тва тое наблюдение. Даже самите СЗО си признаха, че е греда боцнатия имунитет и смениха диска с песента "ше мине по-леко"
Питай Тръмп защо им спря кранчето на СЗО. :) Щото и там са капацитети.


Предпочитам да наблюдавам около себе си какво се случва. Писал съм също така, че изкаралите вируса е нужно да се регистрират като такива, но на време, за да получат така желания зелен сертификат. Аз също съм на мнение, че изкарал вируса няма полза от боцкане. Не съм го споменал, но то се подразбира.
 
И само да ви съобщя, че след 4 контактни с Ковид преди 10 дни съм жив и здрав. Ама ваксините убиват иначе. Даже ми звънят да ме питат как съм. Ми...добре съм да ви кажа.

Ултимативното доказателство че вируса не е страшен и само дето са те боцнали...

Или ти имаш друга интерпретация на тия данни?
 
Писал съм също така, че изкаралите вируса е нужно да се регистрират като такива, но на време, за да получат така желания зелен сертификат.
Да, ама има безсимптомно преболедували, които дори не са знаели, че са си минали по реда. А пък миналата година по това Теди рева за едни адски много болни хора, дето мряха по стълбите на болниците и в обикалящи линейки. В задачата се пита: Тия, дето оцеляха, защо вече нямат валиден сертификат? След една година (с удължението, валидно само за България), те пак са без ефективен документ. Защо не се признава наличието за антитела година след боледуване? Един тест би го доказал, ама задачата не е да си защитен от вируса, а да се боднеш с ваксата. Това не ти ли говори, че има нещо много гнило в цялата галимация?

Ако се направи скрининг на населението, както препоръчва Чорбанов, ще се види, че над 50% от българите са минали през вируса и имат пълна защита. И точно затова такъв няма да се направи. Схващаш ли? ;)
 
Питай Скай, той също не вярваше.
Нека всички дружно да поплачем за клетия sky, който агонизира без обоняние, а едничката радост в живота му било храненето. :cry:

Ужасна болест. По-страшна от проказата и еболата взети заедно.
 

В опpeдeлeниe cъдия Гaлин Hecтopoв (пpeдceдaтeл) и члeнoвe Дeницa Mитpoвa Bяpa Pyceвa цитиpaт peшeниe №10 oт 23.07.2020 г. нa Koнcтитyциoнния cъд, чe pиcкът oт пoгyбвaнe нa чoвeшкия живoт и yвpeждaнe нa чoвeшкoтo здpaвe e зaплaxa зa вcички дpyги чoвeшки пpaвa и cвoбoди, кaктo и зa дeмoкpaтичния peд.
 
И по тоя повод:

 
Нямам намерение да си губя времето в разконспириране на партенки от сайтове за фалшиви новини, но още като отвори човек файла и прочете името на последната колона Suspect/interacting Drug List, става ясно, че нищо доказано няма в цялата работа, меко казано. Предполагам, че след като 69% от хората в ЕС са с поне една доза ваксина, която не ги прави безсмъртни или неуязвими за другите причини за смърт, те продължават да си умират и се отчитат за статистиката всички приемани от тях преди това лекарствени вещества, както и трябва да бъде. Естествено, че след като почти всички са ваксинирани е логично при около 69% от всички смъртни случаи да се отбележи, че едно от приеманите лекарствени вещества е било ковид ваксина. Това не значи, че ваксината е допринесла по какъвто и да е начин за смъртта, никъде в официалните данни не се твърди подобно нещо, а е доказано само в болните мозъци на малоумните антиваксъри.

Първоизточник на тази партенка е The Bulgarian Times.
 
Последно редактирано:
Това не значи, че ваксината е допринесла по какъвто и да е начин за смъртта, никъде в официалните данни не се твърди подобно нещо
Естествено, че няма да се твърди. Но пък не пречеше при същата изчерпателност на информацията (та дори и при по-малко данни) да се твърди, че еди какъв си процент хора са починали от вирус.

Това го казахме многократно. Двойният аршин при отчитане на данните е това, което смърди. А когато нещо много смърди, е логично хората в целия свят да започнат да се дърпат от наложената политика.
 
То е доказано и че Ковид не причинява смърт.
Ни един потвърден случай няма.
Патолозите така казаха.

Айде.
 
Къде точно е мъката? И да не си ваксиниран правиш тест за 5-10 лв. и избухваш където си искаш.
 
То е доказано и че Ковид не причинява смърт.
Ни един потвърден случай няма.
Патолозите така казаха.

Айде.
Т.е. ако човек изкара една пневмонийка на крак и му остане половин дроб, това, че си е спасил живота и не е влязъл в болница се преживява, така ли да го разбирам? Ехааа, доживях да чуя от хора, че да си болен е ОК. Ми давайте да си се заразяваме и да тестваме кой как ще го удари, искате ли? Перфектна логика!
Представям си като предприемачи какви сте...не искам и да знам...
 
Последно редактирано:
Къде точно е мъката? И да не си ваксиниран правиш тест за 5-10 лв. и избухваш където си искаш.
Въпреки пелената на заблудата покрила съзнанието ти относно някой неща все пак те смятах за интелигентен много над средното ниво. Но нещо започвам да се разочаровам.
 
Ми давайте да си се заразяваме и да тестваме кой как ще го удари, искате ли? Перфектна логика!
Ми ние даваме вече 2 години, ама вирусО не ни атакува. Дори на него не сме му симпатични. Всъщност, логично е да се присламчва към тия, които са обсебени от него и се захласват по всяко негово действие.

п.с. Тва за пневмонийките на крак на мен ли ми го даваш за пример. Нямам пропуск в последните 5-6 години. Не е истина колко не се впечатлявам вече. :)
 
Платено ми бе от фарма гигант (който не се разкрива) да всея конспиративен смут в подредената тишина:
Как Оруел измислил датата на писаната през 1948-ма книга "1984"? Популярното обяснение: разменил 4 и 8.
Изпод станиолената ми шапка: 1984 минус 1948 = 36
Значи 1948 + 36 = 1984
Същото, а не произволно число, добавяме към 1984 = 2020
А ход към кво стартира тогава? Не е ли интересно съвпадение?

И още: 1948 е създадено нещо важно (няма да го кажа)
'84-та - "Първият Macintosh е пуснат в продажба на 24 януари 1984 г. Той се превръща в първия успешен личен компютър на пазара, който използва графичен потребителски интерфейс"
2020? По това, което разправят непрекъсното от най-високо, било време за цивилизационен скок. Да не би да си го измислям? Да не би аз да съм накарал Клаус Швааб-ката да мели като кречетало за неизбежното "сливане на биологичната и цифровата ни идентичност" демек биодигитална конвергенция? Аре бе... :)

Оруел е последовател на Фабианско общество, което "обединява в себе си предимно интелектуалци и аристократи"; не знам кво са правили там, ма не са играли на табла. "Фабианското общество и идеи оказват значимо въздействие върху мисълта на 20 век, най-трагичния в историята. Символична е и годината на учредяване на Фабианското общество – годината след смъртта на Карл Маркс..."

Всичко съвпада, просто..."само най-умните ще го разберат":):)
Мерси
Аз разбрах какво казваш. А, дали е така... ?!? :)
 

Горе