Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
ОК.. даже няма смисъл да го слушам. Аз на очите си ли ще вярвам или на клип дълъг 20 минути ? Какво обяснява няма значение
Аз виждам нещо питат ваксинирани как са го карали и всички казват леко, нищо ми нямаше за 1-2 дена ми мина, имах само хрема или лека температура, кашлица и т.н. Рядко, който не е изградил антитела или е на 70+ със заболявания го кара тежко
От другата страна виждам млади, който умират, хора на 30-40г. с кислородни апарати по 2 месеца след ковид, хора с трайни увреждания.
Какво да гледам статистиката и да вярвам на наука и данни. Те могат да бъдат лесно манипулирани. Виж хората какво ти казват

Къде ги виждаш тия млади дето умират?
Не вервам да излизаш много от къщи, затова приемам че във Фейсбук ги "виждаш".

Ако все пак наживо ги виждаш тия умиращите, по-добре не рискувай а си стой дома, че виждаш какво става - хора млади, образовани, красиви - отиват си без време!
 
Ситуацията е овладяна - всичко е подготвено няма страшно
Хората в интернет:
-Здравейте! Спешно търсим за съпруга ми Фраксипарин 0,6 или Клексан.

-Фраксипарин е изчерпан!И аз съм го търсила за майка ми, но няма!Няма в болниците няма и в аптеките!Изписваха и УРБАЗОН 40мг няма в наличност! Във врачанско същите неволи преживяваме!От София и други областни градове чрез познати и приятели намирах зам...
Вижте повече
 
Вероятно е така. Най-малко очаквам от подържащите сайта на меката на бизнес-футуризма да са на по-високо ниво от това да стоплят за печатна грешка след цели 3 дни. Че даже и да не допускат такава. Сигурно добри пари взимат.

Иначе, добре че ми успокояваш чат-пат конспи-стратите, христонев. Заслушаваш си една ръка за керемидите, знаех си, че не съм предложил помощ напразно. Като добавим и кашкавалчето с лютеничка - на двойна печалба съм!:):):)
Охо, докът го нищите ковидчо аз се престраших, излязох вън сред дебнещия нов вариант. С треперещи ръце редих керемида след керемида. Пък чат пат се сетя за адаш7, па потрепера от страх за живота. И те така с тия неволи преди не успя да ме изненада първия сняг.
 

Прикачени файлове

  • IMG_20211128_143119_50.jpg
    IMG_20211128_143119_50.jpg
    710.2 KB · Преглеждания: 11
Та после реших да направя стойка за йелачи. Две артък летвички и по-добре от аптека пълна ремдисивир.
 

Прикачени файлове

  • IMG_20211128_074501_2_26.jpg
    IMG_20211128_074501_2_26.jpg
    412.3 KB · Преглеждания: 15
Та после реших да направя стойка за йелачи. Две артък летвички и по-добре от аптека пълна ремдисивир.

Омикрон не хареса това! Йелачи само от Файзер, Астра Зенека и Джонсън и Джонсън, от свинкя не може, че свинкята има чума.
 
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
Това според мен е третия химн на ковидкризата, продължаваща вече втора година.
 
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
После вижте коментарите
 
Последно редактирано:
Добрите стари времена само 2 дози, 3 само за възрастни. Сега 3 за всички и това те прави напълно ваксиниран. Сега плямпат същото - 4та доза само за възрастни, след няколко месеца ще е за всички. Боцкайте се през 6 месеца пък да видим няма ли странични ефекти.
 

Черен лебед излетя на черен петък или как Омикрон влияе върху пазарите и световната икономика

Изключвам дебилното заглавие обаче ми стана интересно как разни финасистти дават експертно мнение за ковид. В крайна сметка излиза, че всеки може да е екпсперт по ковид стига да го одобрява и хвали ваксините.

Но ако е против цирка дори да е лекар, професор и т.н практикуващо мед. лице - дебил, нищо не разбирал, проста мед. сестра.....
 
Принципно в Белгия не е задължителна ваксинацията ама направиха така че без ваксина да не можеш да ходиш никъде и за капак клиентите първо питат коя ваксина си сложи вместо да кажат добър ден.

Аз и жена ми си шибнахме Pfizer като единствените симптоми бяха болки в мястото на убождане около 2 - 3 дни.
 
262664490_1530282260683794_7889791958285451657_n.png
 

Горе