Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
@IvanKirov - просто е - можеш ли да намериш източник или не можеш? Истината от фейсбуук без източник и с правописни грешки - не мерси.
Бодете се бе, аз съм турбо ваксър!

Rossen Nakov​

1 август в 11:47 ч. ·
От Eleanor George
Мъжът на снимката е гръцкият модел Христос Кутелас.
В четвъртък сутринта той е починал внезапно по време на почивката си на остров Сифнос. Причина за смъртта - остър инфаркт на миокарда.
Кутелас беше на 22 ГОДИНИ.
Случаят е поредният от поредицата "случайна внезапна смърт", заляла Гърция в последните месеци. Млади и здрави хора умират внезапно, в рамките на минути. Смъртта им се отдава на масивен инфаркт. Без повече коментари. Забранено е.
Известният гръцки кардиолог Константинос Арванитис казва, че вече не успяват да броят младите здрави хора, които си отиват... Той е категоричен, че това не е нормално и го отдава на злоупотребата с карамелизирани десерти и мантрата "дошло му е времето" вече не може да мине. Ето какво казва лекарят:
"Резултатите от аутопсията не са изненадващи - белодродробен оток и инфаркт на миокарда. Т.е масивен инфаркт или тежък миокардит при напълно здрав човек?! Надявам се да не си задавате въпроса дали мъжът е бил карамелизиран. Подобни случаи не се наблюдават при млади некарамелизирани (и здрави) хора. Тези случаи са масови през последните 15 месеца - те засягат здрави младежи в юношеска и постюношеска възраст. Засягат естествено и хора над 40-годишна възраст, но там лицемерно може да се процеди "ами възможно е да ...". Но какво да кажеш за смъртта на младеж на 12, 15, 18, 20 или 23 г. - че "му е дошло времето" ли?! Защо всички случаи БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ са с хора, които без причина и оправдание са приемали захарни десерти и нито един с хора, които са се въздържали?! Ще измислите ли поредното детинско оправдание, г-да "учени"?! Нямате време за това, защото сте прекалено заети да измислите причина за появилите се незнайно откъде заболявания като хепатит, шарка и кой знае какво още, които до едно са свързани с маймунски вируси, но нито един от заболелите не е имал контакт с маймуна!
"Просто внезапно..."
Не смогваме да преброим младите хора, които си отиват - макар и здрави. А смъртта не спира своя поход..."
Линк в коментар
 
Кажи - вярваш ли на написаното или не? Ясно е, че нямаш източник, щото няма източник, новината е фейк партенка, за конспиратори с полумозък, и всичко май опира до сляпа вяра - каквото и да прочетеш, стига да е в твоя полза, е вярно?
 
Кажи - вярваш ли на написаното или не? Ясно е, че нямаш източник, щото няма източник, новината е фейк партенка, за конспиратори с полумозък, и всичко май опира до сляпа вяра - каквото и да прочетеш, стига да е в твоя полза, е вярно?
Ще ти кажа на кого не вярвам. На официалните СМРАД.
Квото кажат истината е наопаки.
Филмът “Косвени жертви - мечтателката” разказва историята на Гина от България, чиято най-голяма мечта била да отиде в Италия. И отива , и живее там 17 години … И се ваксинира с Пфайзер по принуда, за да работи. След което състоянието ѝ толкова се влошава, че се налага да се върне в България да я гледат децата ѝ. Сърдечни проблеми, парализа от кръста надолу и т.н. Край на мечтата.

otizvora.com​

28 юли в 11:29 ч. ·
Във Великобритания миналата година искаха да наказват без съд и присъда „ония 5 милиона отказващи въхсините, защото излагат всички на риск“. Сега, няколко месеца по-късно, британските овластени паразити признаха, че 19 МИЛИОНА британци не са получили нито една доза. Това са близо 1/3 от населението на страната, а не някакво маргинално малцинство. 30 МИЛИОНА (почти половината британци) пък са отказали бустерите.
Ето кои са ПРЕСТЪПНИТЕ ЛЪЖЦИ, излагащи всичко живо на риск. Техни първи съучастници, с които ще си правят компания на скамейките за подсъдими в Нюрнберг 2.0, са медийните пропагандатори. Дотогава държавните и грантовите слугинчета ще трябва да помислят какво значи тази новина за образованието на британските ганьовци или по-скоро ще си мълчат, но не защото са засрамени.
Иван Стаменов / Подробности и източник в канала на От Извора (https://t.me/otizvora)
" Федералното министерство на здравеопазването в Германия беше заставено на няколко пъти да коригира данните си за сериозните странични ефекти от „ковид ваксините“. В последната редакция („корекция“) се признава, че една на 5000 дози причинява тежки и трайни поражения върху здравето на жертвата. (Източник: потвърденият профил на Министерството в социалните мрежи)
Както е посочено в този анализ обаче, дори след „корекцията“ здравните власти в Германия продължават да дезинформират обществеността. Собствените им документи разкриват, че честотата на сериозните поражения не е една на 5000, а една на 300. Реалните данни за вредите от „ваксините“ се „куролират“ с тези от Швеция, Израел и Канада.
Само в България „ваксинираните“ продължават да са в „безопасност“ от увреждания и „ефективно“ са предпазени от болнично лечение и смърт. Освен такива като Тео Ушев и сестра му, които няколко пъти лежаха в болница и умствено увредено промотираха инжекциите – като за последно. Но да не изпадаме в досадни подробности..."
Иван Стаменов / От Извора
Новак Джокович най-вероятно няма да бъде допуснат до US Open и във ф@шистките Щати! В момента в държавата ако не си боден и не си американски гражданин, не можеш да влезеш (има някои изключения, но и за Австралия имаше и видяхте цирка). Джокович отстоява позицията си, че боденето трябва да е собствен избор и че няма са се набоде, дори с риска да загуби кариерата си. Спомнете си го това сега като пак започнат натиска с измисления сертификат за работа, спомнете си го и се събудете!
От този месец CDC спира да съобщава за „огнища“ (на китайския грип) по круизните кораби. Но защо са решили да спестяват точно тази информация? – Отговорът е в наскорошни новини като следната: Заразата плъзна на круизен кораб със 100% набоден екипаж и пътници. (Източници за двете новини в Телеграм канала.)
Значи, тия с инсталираната наноплатформа взаимно си предавали заразата от каюта на каюта. А насред океаните в изолираните кораби не е имало антивъхсъри, които да бъдат обвинени. Когато такива и дори още по-неудобни факти по корабите и другаде станат обичайното положение, корумпираните полит- и фарма-мафиоти в CDC нямат друг избор, освен да престанат да ги оповестяват.
А пък тука някакъв си Кюркчиев, поредният капацитет с диагнозата „професор“, разправя как „най-разумното по отношение на мерките е хората да се въхсинират на всеки 6 месеца“. Все пак, както разбрахме, не е препоръчително тези идиоти, които го послушат, да предприемат круизни плавания сред себеподобни...
Иван Стаменов / От Извора
Маските за лице - среда за растеж на бактериални и гъбични колонии!
Проучването е базирано на 109 човека от Япония. Най-висок процент от участниците - 75% са носили обикновени еднократни маски за лице и са ги носили не по-дълго от ден.
Бактериални колонии.
В 99% от пробите, взети от страната на маската, която покрива лицето, авторите откриват бактериални колонии. В 94% от пробите, взети от външната страна на маските също се откриват колонии. Бактериални колонии не се откриват едва в 1 маска. Авторите не откриват особена разлика в количеството бактерии при различните маски, независимо колко време са били носени.
Гъбични колонии
Авторите забелязват колонии от гъбички в 79% от пробите на страната, покриваща лицето и в 95% от пробите от външната страна на маските.
Авторите не откриват разлики в количествата бактериални и гъбични колонии спрямо транспорта , използван от хората (обществен, собствен, колело/пеш).
Изолираните бактерии са от типовете епидермален стафилокок, стафилокок ауреус (често срещана бактерия, свръх растежът води до редица болести), стафилокок сапрофитикус (причиняваща инфекции на уринарния тракт), B. cereus (чревна бактерия, причиняваща хранителни натравяния), B. simplex, Pseudomonas luteola (може да доведе до менингит, ендокардит, перитонит).
Най-често изолираните гъбични колонии са Cladosporium, Fonsecaea, Mucor, and Trichophyton, като последните три са патогени при хората.
Nature, article number 11361, 18.07.2022
(Линк в коментар)
 
Последно редактирано:
Сори Блинки, правя бакъп, щото такива неща ги трият в мрежата.
Някой с много пари - много иска да сме сакати, болни, а най-добре умрели!
Документи разкриват, че FDA се е сговорила с Moderna, за да заобиколи стандартите за безопасност на ваксините за COVID
От Меган Редшоу, 12/07/2022
Според бивш ръководител на фармацевтичната индустрия и биотехнологиите документите, получени (https://www.trialsitenews.com/…/modernas-non-clinical…) от Министерството на здравеопазването и човешките ресурси на САЩ (HHS) относно ваксината за COVID-19 на Moderna, показват, че Американската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA) и Moderna са се сговорили да заобиколят регулаторните и научните стандарти, използвани за гарантиране на безопасността на продуктите.
Александра Латипова е прекарала 25 години в областта на фармацевтичните изследвания и разработки, като е работила с повече от 60 компании в цял свят, за да предостави данни на FDA за стотици клинични изпитвания.
След като анализира 699 страници с изследвания и резултати от тестове, „за които се предполага, че са използвани от FDA, за да разреши използването на иРНК платформата на Moderna иРНК-1273 или Spikevax“, Латипова заяви пред The Defender, че според нея здравните агенции на САЩ лъжат обществеността от името на производителите на ваксини.
„Очевидно е, че FDA и NIH [Националните институти по здравеопазване] са се сговорили с Moderna, за да подкопаят регулаторните и научните стандарти за изпитване на безопасността на лекарствата“, каза Латипова.
„Те са приели измамни проекти за тестове, замяна на тестови изделия, очевидни пропуски и замазване на сериозни признаци на увреждане на здравето от продукта, след което са излъгали обществеността от името на производителите.“
В статия за Trial Site News (https://www.trialsitenews.com/…/modernas-non-clinical…) Латипова оповестява следните констатации:
1. Неклиничното резюме на Moderna съдържа предимно несъществени материали.
2. Moderna твърди, че активното вещество - иРНК в Spikevax - не е необходимо да се изследва за токсичност и може да се замени с всяка друга иРНК без допълнителни тестове.
3. Неклиничната програма на Moderna се състоеше от несъществени проучвания на неодобрени иРНК и само едно токсикологично проучване, което не е в съответствие с правилата на GLP (https://www.certara.com/…/what-is-glp-good-laboratory…/) [добра лабораторна практика], на иРНК-1273 - активното вещество в Spikevax.
4. За иРНК-1273 има два отделни номера на нови лекарства за изследване (https://www.trialsitenews.com/…/modernas-non-clinical…). Едниният е собственост на Moderna, а другият - на Отдела по микробиология и инфекциозни болести към NIH, което представлява „сериозен конфликт на интереси“.
5. FDA не поставя под съмнение „научно нечестните проучвания“ на Moderna, които отхвърлят „изключително значителен риск“ от заболяване, предизвикано от ваксината.
6. FDA и Moderna са излъгали за репродуктивните токсикологични изследвания в публичните оповестявания и етикетирането на продуктите.
„Документите на Moderna са лошо и често некомпетентно написани - с многобройни хипотетични твърдения, неподкрепени с никакви данни, предложени теории, признание за използване на невалидирани анализи и повтарящи се параграфи“, пише Латипова.
„Доста шокиращо е, че това представлява цялата токсикологична оценка на безопасността на един изключително нов продукт, който е инжектиран в милиони ръце по света.“
КОНСТАТАЦИЯ 1: НЕКЛИНИЧНОТО РЕЗЮМЕ НА MODERNA СЪДЪРЖА ПРЕДИМНО НЕСЪЩЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ
Според Латипова около 80 % от материалите, разкрити от Министерството на здравеопазването и човешките ресурси на САЩ, които Агенцията за контрол на храните и лекарствата е разгледала при одобряването на Spikevax на Moderna, се отнасят до други иРНК продукти, които не са свързани със SARS-CoV-2 или COVID-19.
„Приблизително 400 страници от материалите принадлежат на едно проучване за биоразпределение при плъхове, проведено в завода на Charles River в Канада за несъществено тестово изделие - иРНК-1674“, казва Латипова. „Този продукт представлява конструкция от 6 различни иРНК, изследвани за цитомегаловирус (https://www.mayoclinic.org/…/symptoms-causes/syc-20355358) през 2017 г. и никога неодобрени за продажба.“
Латипова казва, че проучването показва, че липидните наночастици се разпространяват в цялото тяло и във всички основни системи от органи.
Тя намира за странно, че протоколът от проучването, докладът и измененията, свързани с проучването, са копирани многократно в документите на Министерството на здравеопазването и човешките ресурси, което предполага, че Moderna може да се е опитала да спази минималния брой думи.
Между повтарящите се копия на „едно и също несъществено проучване“ Латипова открива „ModernaTX, Inc. 2.4 Неклиничен преглед“ за ваксината за COVID-19 на Moderna с референтен номер IND #19745 на заявлението за изследване на ново лекарство.
Според нея модул 2.4 е стандартна част от заявлението за ново лекарство и трябва да съдържа резюмета на неклиничните проучвания.
Латипова пише (https://www.trialsitenews.com/…/modernas-non-clinical…):
„Включени са три отделни версии на модул 2.4 и изглежда, че липсват много раздели. Не е ясно защо са включени няколко версии и не е обяснено коя конкретно версия е използвана за одобрението на Spikevax от FDA.“
Латипова отбеляза, че и трите екземпляра на модул 2.4 изглежда имат един и същ преглед, но се позовават на различен набор от твърдения и проучвания.
Тя казва, че описанието на готовия доставен продукт се различава в двете версии:
„Версия 1 (стр. 0001466) [казва] иРНК-1273 се предоставя като стерилна течност за инжектиране в концентрация 5 мг/мл в 20 mM трометамолов (Tris) буфер, съдържащ 87 мг/мл захароза и 10,7 mM натриев ацетат, при pH 7,5.
Версия 2 (стр. 0001499) [казва], че лекарственият продукт иРНК-1273 се предоставя като стерилна суспензия за инжектиране в концентрация 20 мг/мл в 20 mM Tris буфер, съдържащ 87 гр/л захароза и 4,3 mM ацетат, при pH 7,5.“
„От раздел 2.4.1.2 „Материал за изпитване“ (стр. 0001499) става ясно, че версия 2 на лекарствения продукт е била използвана за производството на партидата AMPDP-200005, която е била използвана за неклинични проучвания“, казва Латипова. Но „не е дадено обяснение защо лекарственият продукт във версия 1 е различен и не са представени изследвания за сравнимост между двете спецификации на продукта“.
Латипова изтъква, че листовката за опаковката на одобрения от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ Spikevax (https://assets.ctfassets.net/…/Spikevax-PI-Final_1.31.22.pdf) не съдържа никаква информация относно концентрацията на продукта, който се доставя във флаконите.
КОНСТАТАЦИЯ 2: MODERNA ЗАЯВЯВА, ЧЕ НЕ Е НЕОБХОДИМО ИРНК НА SPIKEVAX ДА СЕ ИЗСЛЕДВА ЗА ТОКСИЧНОСТ И МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ С ВСЯКА ДРУГА ИРНК БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ
Латипова твърди, че Moderna, Pfizer и Janssen - производителят на инжекцията на Johnson & Johnson - заедно с FDA са били измамни в твърденията си, че рисковете от ваксините за COVID-19 са свързани с платформата за доставка на липидни наночастици и следователно не е необходимо „полезният товар“ от иРНК да се подлага на стандартни токсикологични тестове за безопасност.
В документите се посочва:
„Разпределението, токсичността и генотоксичността, свързани с иРНК ваксини, формулирани в липидните наночастици, се определят предимно от състава на липидните наночастици и в по-малка степен от биологичната активност на антигена(ите), кодиран(и) от иРНК. Поради това проучването на разпространението, токсикологичните проучвания, отговарящи на изискванията на добрата лабораторна практика (ДЛП), и проучването за генотоксичност ин виво, отговарящо на ДЛП, проведени с ваксини с иРНК, които кодират различни антигени, разработени с платформата на спонсора, базирана на иРНК, с помощта на липидни наночастици, съдържащи SM 102, се считат за подкрепящи и позволяващи заявление за лиценз за биологични лекарства за иРНК-1273.“
Moderna „твърди, че не е необходимо активното лекарствено вещество на ново лекарство да се изпитва за токсичност“, казва Латипова. „Това е аналогично на твърдението, че камион, превозващ храна, и камион, превозващ експлозиви, са едно и също нещо. Не обръщайте внимание на товара, съсредоточете се върху автомобила.“
Латипова нарече твърдението „абсурдно“, тъй като иРНК и липидните наночастици поотделно и заедно са „напълно нови химични единици“, за които се изисква отделно заявление за изследване на ново лекарство и досие с данни, подадени до регулаторните органи.
„Проучванията с една иРНК не могат да заместят всички останали“, добави тя.
Според Европейската агенция по лекарствата тази химична единица е напълно нова:
„Модифицираната иРНК в иРНК ваксината за COVID-19 е химическо активно вещество, което не е било разрешено преди това за употреба в лекарствени продукти в Европейския съюз. От гледна точка на химическата структура модифицираната иРНК не е свързана с други разрешени вещества. То не е структурно свързано като сол, естер, етер, изомер, смес от изомери, комплекс или производно на вече одобрено активно вещество в Европейския съюз.
Модифицираната иРНК не е активен метаболит на нито едно от активните вещества, одобрени в Европейския съюз. Модифицираната иРНК не е пролекарство за нито един съществуващ агент. Прилагането на прилаганото активно вещество не излага пациентите на същата терапевтична част като вече разрешеното(ите) активно(и) вещество(а) в Европейския съюз.
Предоставената обосновка за тези твърдения е в съответствие с „Документ за размисъл относно критериите за химична структура и свойства, които трябва да се вземат предвид при оценката на статута на ново активно вещество (НАВ) на химични вещества“ (EMA/CHMP/QWP/104223/2015), поради което иРНК ваксината за COVID-19 е класифицирана като ново активно вещество и се счита за нова сама по себе си.“
„Рецензентите изрично заявиха, че „модифицираната РНК“, а не само липидната обвивка, представлява нова химична единица“, казва Латипова. „Всички нови химични единици трябва да преминат през строги тестове за безопасност, преди да бъдат одобрени като лекарствени продукти в САЩ, Европейския съюз и останалата част от света.“
Латипова заявява, че Moderna не е цитирала нито едно проучване, което да показва, че „цялата токсичност на продукта е свързана с липидната обвивка и нито едно с полезния товар“ - вида и последователността на иРНК, доставяна в различни тъкани и органи.
„Не става въпрос и за грешка или за прибързано пускане на нова технология на пазара в условията на криза“, добавя тя. „Тази научно измамна стратегия не само е била предварително замислена, но и никога не е била наистина прикрита.“
Латипова дава пример с презентация на PowerPoint от 2018 г. на главния изпълнителен директор на Moderna Стефан Бансел на конференция на Джей Пи Морган, в която той заявява: „Ако иРНК работи веднъж, тя ще работи много пъти.“
„Това описва измамата, практикувана от производителите, Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA), Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), Националните институти по здравеопазване (NIH) и всеки правителствен здравен орган или говорител на мейнстрийм медия, които са участвали в нея“, казва Латипова.
Тя продължава:
„Представете си, че Ford Motor Company твърди, че нейната програма за изпитване на удари (краш-тестове) трябва да се ограничи до гумите на автомобила и че един тест е достатъчен за всички модели автомобили.
В края на краищата и F150, и Taurus имат гуми, а това, което е между гумите, „е работило веднъж и ще работи отново“, поради което не е от значение за безопасността, не е необходимо да се изпитва отделно и може да бъде заменено по желание на производителя с всяка нова разновидност.
Това е твърдението, което Moderna, Pfizer, Janssen и други производители на „платформи“ за генна терапия използват. За разлика от продуктите на Ford, техните продукти никога не са работили, тъй като нито един от техните продукти за генна терапия на базата на иРНК не е бил одобрен за каквито и да било показания. Фактът, че регулаторните органи не са възразили срещу този аргумент, предизвиква още по-голяма тревога.“
„Не става дума за некомпетентност или грешка“, казва Латипова. „Ако това е сегашният „златен стандарт“ на регулаторната фармацевтична наука, имам много лоши новини за безопасността на цялото предлагане на нови лекарства в САЩ и по света.“
КОНСТАТАЦИЯ 3: НЕКЛИНИЧНАТА ПРОГРАМА НА MODERNA ВКЛЮЧВА САМО ЕДНО ТОКСИКОЛОГИЧНО ПРОУЧВАНЕ НА АКТИВНОТО ВЕЩЕСТВО В SPIKEVAX, КОЕТО НЕ Е В СЪОТВЕТСТВИЕ С ДОБРАТА ЛАБОРАТОРНА ПРАКТИКА
Според Латипова неклиничната програма за нов продукт обикновено включва информация за фармакологията, фармакокинетиката, фармакологията на безопасността, токсикологията и други изследвания за определяне на канцерогенността или генотоксичността на лекарството и въздействието му върху репродукцията.
Колкото по-нов е продуктът, толкова по-обстойни трябва да са оценките за безопасност и токсичност, казва тя.
В модул 2.4 (описан по-горе) Латипова успява да идентифицира 29 уникални изследвания, но само 10 от тях са направени с правилната тестова частица иРНК-1273. Другите проучвания са проведени с използване на „различни неодобрени експериментални иРНК, които не са свързани със Spikevax или COVID“.
Например изследванията за генотоксичност ин виво включват нерелевантна иРНК-1706 и луциферазна иРНК (https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/luciferase), която не се съдържа във ваксината за COVID-19 на Moderna.
От 10-те проучвания, в които е използвана иРНК-1273, девет са фармакологични („ефикасност“) и само едно е токсикологично („безопасност“) проучване“, казва Латипова. „Всички те са били проучвания, които не са били в съответствие с изискванията на добрата лабораторна практика, т. е. изследователски експерименти, проведени без стандарти за валидиране, приемливи за регулаторно одобрение.“
В пакета на Moderna е включено само едно токсикологично проучване, свързано с правилната тестова частица иРНК-1273, но проучването не е в съответствие с изискванията на добрата лабораторна практика, проведено е върху плъхове и не е завършено към момента на подаване на документите за одобрение от FDA.
Резултатите от проучването са показателни за възможно увреждане на тъканите, системно възпаление и потенциални сериозни проблеми, свързани с безопасността - и те също са зависими от дозата, казва Латипова. Moderna отбелязва своите констатации, но „просто продължава напред, като решава да се откаже от по-нататъшна оценка на тези ефекти“.
По отношение на репродуктивната токсикология единствената оценка е извършена върху плъхове.
Фармакокинетиката (https://www.sciencedirect.com/…/medicine…/pharmacokinetics) - или биоразпределението, абсорбцията, метаболизмът и екскрецията на дадено съединение - не е изследвана със Spikevax иРНК-1273 на Moderna.
„Вместо това Moderna включва набор от проучвания с друга, несвързана иРНК-1647 - конструкт от шест различни иРНК, който е бил в процес на разработка за цитомегаловирус през 2017 г. в проучване, което не отговаря на изискванията за добра лабораторна практика“, казва Латипова. „Този продукт не е одобрен за продажба и настоящият му статус на разработване е неизвестен.“
Компанията Moderna твърди, че формулата на липидните наночастици на иРНК-1647 е същата като в Spikevax, така че проучването, използващо тази частица, е „в подкрепа“ на разработването на Spikevax.
„Това твърдение е нечестно“, казва Латипова. „Въпреки че кинетиката на продукта може да бъде изследвана по този начин, токсичността не може да бъде изследвана!“
Тя обяснява:
„Не знаем какво се случва с органите и тъканите, когато доставената иРНК започне да експресира спайк протеини в тези клетки. Това е изключително важен проблем, свързан с безопасността, и както производителят, така и регулаторният орган са знаели за него, но са предпочели да го пренебрегнат.
Проучването показа, че липидните наночастици не остават единствено в мястото на ваксинация, а са разпространени във всички анализирани органи, с изключение на бъбреците. Високи концентрации се наблюдават в лимфните възли и далака и се запазват в тези органи три дни след инжектирането.
Проучването е спряно, преди да се наблюдава пълна яснота, поради което няма данни за пълния времеви ход на биоразпределението. Други органи, в които е открит ваксинален продукт, включват костен мозък, мозък, очи, сърце, тънки черва, черен дроб, бял дроб, стомах и тестиси.“
Като се има предвид, че в тези тъкани са открити липидни наночастици на иРНК-1647, разумно е да се предположи, че същото се случва и с иРНК-1273 и „също така ще се разпространи по същия начин“, казва Латипова. „Следователно шипчестият протеин ще бъде експресиран от клетките на тези критични органи с непредсказуеми и вероятно катастрофални последици.“
„Нито Moderna, нито Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ искат да продължат да оценяват този въпрос“, добави тя. „Не са провеждани метаболизъм, екскреция, фармакокинетични лекарствени взаимодействия или каквито и да било други фармакокинетични проучвания за иРНК-1273“, нито фармакологични оценки за безопасност за който и да било клас органи.
КОНСТАТАЦИЯ 4: СЪЩЕСТВУВА „СЕРИОЗЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ“ МЕЖДУ MODERNA И НАЦИОНАЛНИТЕ ИНСТИТУТИ ПО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ (NIH)
Според Латипова документите на Moderna съдържат писмо (https://www.trialsitenews.com/…/modernas-non-clinical…) от Отдела по микробиология и инфекциозни болести, с което се разрешава на FDA да се позове на IND #19635 в подкрепа на прегледа на собствения IND #19745 на Moderna, представен в „Модул 1.4“.
Въпреки че модул 1.4 не е включен в документите, предоставени от Министерството на здравеопазването и човешките ресурси на САЩ, на 30 януари Агенцията за контрол на храните и лекарствата разкри следния график (https://www.fda.gov/media/155931/download) за Spikevax на Moderna.
Според FDA Spikevax има двама спонсори на своя пакет за заявление за изследване на ново лекарство (https://www.ecfr.gov/…/titl…/chapter-I/subchapter-D/part-312), включително отдела на NIH, който докладва на д-р Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести и главен медицински съветник на Джо Байдън.
Датата на предварителната среща за Spikevax е 19 февруари 2020 г. Подаването на заявлението за изследване на ново лекарство на NIH е на 20 февруари 2020 г., а това на Moderna е подадено на 27 април 2020 г.
Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията към 11 януари 2020 г. китайските здравни власти са идентифицирали повече от 40 случая на заразяване на хора в рамките на епидемията от COVID-19, за която за първи път бе съобщено на 31 декември 2020 г.
На 9 януари 2020 г. Световната здравна организация обяви предварителната идентификация на новия коронавирус. Записът за Ухан-Ху-1 включва данни за последователност, анотация и метаданни от вируса, изолиран от пациент приблизително две седмици по-рано.
Латипова заявява, че това повдига няколко въпроса, които заслужават допълнително разследване:
> Подготовката за среща преди изследването на ново лекарство е процес, който обикновено отнема няколко месеца и е скъп и трудоемък. Как е било възможно NIH и Moderna да проведат предварителна среща с FDA за фаза 1 на клинично изпитване върху хора, планирана за ваксинален продукт, месец преди обявяването на пандемията от COVID-19?
> „Как е било възможно всички материали да бъдат подготвени и целият процес на неклинично изпитване да приключи за този конкретен продукт, свързан с много специфичен вирус, който е бил изолиран и секвениран (както ни беше казано) до 9 януари 2020 г.?“
> Собствеността върху изследването на ново лекарство е както правен, така и търговски въпрос, който в случай на публично-частно партньорство трябва да бъде прозрачно оповестено. „Каква е точната търговска и правна договореност между Moderna и NIH по отношение на Spikevax?“
> „Има ли NIH финансова полза от продажбите на продукта на Moderna? Кой конкретно от NIH?“
> „Представлява ли насилственото ваксиниране с продукта на Moderna чрез задължителни мерки, финансирани от правителството медийни кампании и изкривени държавни финансови стимули за училищата, здравната система и работодателите значителен конфликт на интереси за NIH като финансов бенефициент на тези действия?“
> „Представлява ли укриването на важна информация за безопасността от страна на финансово заинтересована страна (NIH и Moderna) заговор на фармацевтично-правителствения картел за измама на обществеността?“
Латипова отбелязва също така, че веднага след срещата с FDA, предшестваща изследването на ново лекарство, на публичните пазари са започнали да се правят „изключително големи поръчки за акции на Moderna“.
Това дава основание за „допълнително разследване на инвеститорите, които са били в състояние да предвидят впечатляващото бъдеще на слабо представящата се преди това акция с такава навременна точност“, казва тя.
КОНСТАТАЦИЯ 5: FDA НЕ Е ПОСТАВИЛА ПОД СЪМНЕНИЕ „НАУЧНО НЕЧЕСТНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ“ НА MODERNA, КОИТО ОТХВЪРЛЯТ „ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗНАЧИТЕЛЕН РИСК“ ОТ ЗАБОЛЯВАНЕ, ПРЕДИЗВИКАНО ОТ ВАКСИНА, С ПОВИШЕНА АКТИВНОСТ НА АНТИТЕЛА
Преди 2020 г. компанията Moderna никога не е пускала на пазара одобрено лекарство (https://www.wsj.com/…/inside-moderna-the-covid-vaccine…).
„Цялата история на разработване на продукта е белязана от многобройни неуспехи въпреки милионите долари и дългото време, прекарано в разработване“, казва Латипова. „Особено важно е, че нейните ваксини, базирани на иРНК, са свързани с феномена на повишаване на ефективността на антителата.“
Например предклиничното проучване (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/articl…/PMC5388441/figure/F3/) на Moderna за нейната ваксина за Зика, базирана на иРНК, при мишки показва, че всички мишки „еднакво [страдат от] смъртоносна инфекция и тежко заболяване поради повишаване на антителата“.
Учените са успели да разработят вид ваксина, която създава защита срещу Зика, която „води до значително по-малка заболеваемост и смъртност“, но всички версии на ваксината недвусмислено водят до определено ниво на повишаване на нивото на антителата.
Разделът „Първична фармакология“ за Spikevax включва девет проучвания, оценяващи имуногенността, защитата от вирусна репликация и потенциала за ваксинално засилено респираторно заболяване.
„Тези проучвания включват правилния тестов продукт (иРНК-1273), но всички те не отговарят на изискванията за добра лабораторна практика“, казва Латипова. Резултатите от тези проучвания са обобщени накратко в текста на пакета документи, но не са предоставени докладите от проучванията.
В оповестените документи Moderna твърди, че „няма създадени животински модели“ за вируса SARS-CoV-2 поради неговата изключителна новост.
И все пак в следващото изречение „въпреки изключителната новост на вируса“ д-р Ралф Барик (https://childrenshealthdefense.org/…/documents-reveal…/) от Университета на Северна Каролина притежава вече адаптиран към мишки щам на вируса SARS-CoV-2 и го предоставя за някои от изследванията на Moderna, казва Латипова.
Според оценката на Латипова (https://www.trialsitenews.com/…/modernas-non-clinical…) в документите на Moderna е имало и други многобройни противоречия, а когато при анализите е бил установен повишен риск от заболяване, компанията се е отказала от собствените си резултати с декларация за невалидност на използваните от нея анализи и методи.
„Тъй като тестовете за неутрализация на SARS-CoV-2 към този момент все още са силно променливи и са в процес на доразвиване, оптимизиране и валидиране, измерванията от проучването не трябва да се считат за силен предсказващ фактор за клиничните резултати, особено при липса на резултати от положителна контрола, която е показала засилване на заболяването“, заявиха от Moderna.
„Ясно е, че както Moderna, така и Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ са знаели за усилването на болестта и са били наясно с многобройни примери за това опасно явление, включително за собствения продукт на Moderna - ваксина за Зика от същия тип“, казва Латипова. „Въпреки това FDA не постави под въпрос научно нечестните „проучвания“ на Moderna, които отхвърлят този изключително значителен риск без подходящ дизайн на проучването.“
КОНСТАТАЦИЯ 6: FDA И MODERNA СА ИЗЛЪГАЛИ ЗА РЕПРОДУКТИВНИТЕ ТОКСИКОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ПУБЛИЧНИТЕ ОПОВЕСТЯВАНИЯ И ЕТИКЕТИРАНЕТО НА ПРОДУКТИТЕ
Въпреки че FDA препоръчва ваксината за COVID-19 на Moderna за бременни и кърмещи жени (https://www.cdc.gov/…/vacci…/recommendations/pregnancy.html…), Moderna е провела само едно репродуктивно токсикологично проучване при бременни и кърмещи плъхове, използвайки човешка доза от 100 mcg иРНК-1273.
Въпреки че пълното проучване е изключено, в резюме на констатациите на Moderna се посочва, че „високи нива на IgG антитела към SARS-CoV-2 S-2P са наблюдавани и при фетуси GD 21 F1 и кученца LD 21 F1, което показва силен трансфер на антитела от майката към фетуса и от майката към кученцето“.
Латипова казва, че оценките на безопасността в проучването са много ограничени, но следните констатации са описани от Moderna:
„Майките загубиха козина след поставянето на ваксината и това продължи няколко дни. Няма информация за това кога е бил напълно разрешен, тъй като проучването е било прекратено, преди да може да се направи оценка на това.“
При малките на плъхове са наблюдавани следните скелетни малформации:
„При поколението F1 [малки плъхове] не са наблюдавани ефекти или промени, свързани с иРНК-1273, в следните параметри: смъртност, телесно тегло, клинични наблюдения, макроскопски наблюдения, груба патология, външни или висцерални малформации или вариации, скелетни малформации и среден брой места на вкостяване на плод в кучило.
Свързаните с иРНК-1273 промени в изследването на скелета включват статистически значимо увеличение на броя на плъховете F1 с 1 или повече вълнообразни ребра и 1 или повече ребрени възли.
Вълнообразните ребра се появяват при 6 плода и 4 приплода с честота на разпространение при плода от 4,03% и при приплода от 18,2%. При 5 от тези 6 фетуса се появяват ребрени възли.“
Moderna свързва малформациите на скелета с дните, в които е наблюдавана токсичност при майките, но отхвърля констатацията като „несвързана с ваксината“, казва Латипова.
След това FDA „лъже от името на Moderna“ в своя документ за обобщение на основанията за регулаторни действия (стр. 14) (https://www.fda.gov/media/155931/download), като заявява, че „няма скелетни малформации“ в неклиничното проучване при малки плъхове, въпреки обратното, съобщено от Moderna.
„В проучването не са наблюдавани свързани с ваксината малформации или вариации на плода, както и неблагоприятни ефекти върху постнаталното развитие. Имуноглобулин G (IgG) реагира на стабилизирания преди сливането антиген на спайк протеина като след имунизацията са наблюдавани при майчини проби и плъхове от поколение F1, показващи прехвърляне на антитела от майката към плода и от майката към кърмачетата.“
„В обобщение, антителата, получени от ваксината, се предават от майката на детето“, казва Латипова. „Модерна никога не е оценявала дали липидните наночастици, иРНК и спайк протеините също се прехвърлят, но е разумно да се предположи, че е така поради механизма на действие на тези продукти.“
Латипова заявява, че е трябвало да се проведат проучвания за оценка на рисковете за детето при ваксиниране на бременни или кърмещи жени, преди да се препоръча (https://www.cdc.gov/…/vacci…/recommendations/pregnancy.html…) на тези групи да получат ваксина за COVID-19.
„Трябва да си зададем въпроса защо те крият от обществеността критичната информация, свързана с безопасността, и правят продукта да изглежда по-добър, отколкото производителят признава“, казва Латипова.
„Агенцията за контрол на храните и лекарствата не разполагаше с обективни научни доказателства, които да изключват връзката на скелетните малформации с ваксината“, добавя тя. „Следователно информацията е трябвало да бъде изцяло оповестена в етикета на този експериментален и слабо тестван продукт, а не да бъде скрита от обществеността в продължение на повече от година и след това да бъде оповестена само по съдебно разпореждане.“
Латипова заявява, че проверяващите от FDA е трябвало „лесно да прозрат явната измама, пропуските, използването на неадекватни проекти за проучвания и общата липса на научна строгост“.
Фактът, че повече от половината от пакета с документи съдържа проучвания, които не са свързани с добрата лабораторна практика за неуместни, неодобрени и неуспешни химични единици, сам по себе си би трябвало да е достатъчна причина да не се одобри този продукт, добавя тя.
Изглежда, че FDA е основала решението си, че продуктът е безопасен за прилагане на хиляди иначе здрави хора, на две проучвания върху плъхове - казва Латипова. Останалата част от пакета от 700 страници се състои от „други подкрепящи проучвания“.
FDA отбелязва, че са проведени проучвания с „пет ваксини, формулирани в липидни частици SM-102, съдържащи иРНК, кодиращи различни вирусни гликопротеинови антигени“, но „не споменава, че това са пет неодобрени и неуспешни преди това продукта“, казва тя.
След това регулаторните органи заключиха, че използването на нови неодобрени иРНК в подкрепа на друга неодобрена нова иРНК е приемливо.
„Кръговата логика е изумителна“, казва Латипова. Регулаторните органи позволиха и лично насърчиха използването на неуспешни експерименти в подкрепа на различен и нов експеримент директно върху нищо неподозиращата общественост.
Латипова призовава Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ, фармацевтичните производители и „всички други извършители на тази измама да бъдат спешно спрени и разследвани“.
Превод на български - Страничката "Монтагю Кийн"
Източник: https://childrenshealthdefense.org/…/fda-moderna-bypass…/
 
Кажи - вярваш ли на написаното или не? Ясно е, че нямаш източник, щото няма източник, новината е фейк партенка, за конспиратори с полумозък, и всичко май опира до сляпа вяра - каквото и да прочетеш, стига да е в твоя полза, е вярно?
 
Тъпчото Раймундо, топ предприемач, преуспял в живота, отново е тук. Толкова е пеуспял, че не излиза от офтопика. Тая зима - с прецаканата си имунна система - е точното време, когато да иде при дядо си. Мухахаха.
 
"Департаментът на държавните училища на окръг Колумбия обяви, че от септември ще изисква всички деца на 12 или повече години да бъдат „ваксинирани“ срещу ковид, за да посещават училище.

Донякъде зловещото съобщение гласи:

DC Public Schools работи в тясно сътрудничество с DC Health, за да гарантира здравето и безопасността на нашите ученици, персонал и общност. Областният закон и разпоредби изискват всички училища да гарантират, че учениците са напълно имунизирани, за да посещават училище, и ние знаем, че детските имунизации са от решаващо значение за поддържане на безопасността на нашата общност. Сега е моментът семействата да планират годишно посещение за уелнес при лекаря на вашето дете или да посетят квартална или училищна клиника за ваксини. Ново за учебната 2022-2023 г.: всички ученици на възраст 12 и повече години трябва да имат ваксина срещу COVID-19, за да посещават училище.
 
Алекс Джонс, който онзи ден за пореден път се извиняваше в ефир, за пропагандите и лъжите, за които беше осъден, и заради които обяви фалит и има да дава 1 милион. Това даже не е оригинала на твърденията - идва от тук и е от Януари

Губиш ми времето с Odysee - а и цялата научна общност им наби канчето още фефруари месец относно тея глупости: https://www.poynter.org/fact-checki...or-strange-blood-clots-observed-by-embalmers/


И референции от последното с научни статии, щото научния свят работи по тоя начин, а не с фейсбуук и изказвания по сензационни пропагандистки канали.




Та докато дезинформаторката Jane Ruby не публикува научен труд, и не докаже твърденията си - смени темата, тука антиваксърчетата сте тотал щета и по-добре търсете друго, това е доказан фейк и партенка точно присъща за кретените, дето гледат и се кефят на Алекс Джоунс.


На кое да вярвам сега - на Jane Ruby и Алекс Джоунс, или на научната общност и реалността.


пс:

Тая Джейн Руби е трол, ама за нашите тука е достоверен източник - от нея беше излязла мега тъпотията, че ваксините са магнетични- и тук брутално размазана, с показвания какво обясняват нарочно, за да заблудят тъпаци като алекс джоунс и компания.
 
На кое да вярвам сега - на Jane Ruby и Алекс Джоунс, или на научната общност и реалността.
Реалността е, че повечето хора не ги ебе за твоите ваксинки, не ги искат и не са им притрябвали. Освен това дори не са толкова наплашени от апокалиптичния вирОс, колкото си представяш. Ти си представител на едно малцинство от слабохарактерни дупедавци, за което е привилегия да бъде командорено по всякакъв начин, а може би дори изпитвате сексуална възбуда при идеята да бъдете дупчени с игличката. Виждането ти за науката е същото - мислиш си, че науката е нещо мъничко, че политиците познават всички учени, и че на планетата няма учен, който да е против тия глупости де приказват по медиите. Толкова си заблуден, че не може повече.

Руби, Джоунс... всеки приказва каквото си иска. Това че някой бил казал, че ваксините били магнетични, а се окаже че не са, не променя нищо. Още Април-Май 2020 стана ясно, че короната е измислица и далеч не е толкова апокалиптична, колкото такива бъзльовци като теб си мислят. Тогава още нямаше ваксинки, камо ли теории че били магнитни. Пак казвам - това че в даден момент някой е добавил такава теория не анулира останалите факти.

Освен това само щото някой твърди, че е от нашите, не означава че е. Например оня д-р Кембъл - когато му е удобно се прави на ваксър, когато му е удобно критикува ваксите. Абсолютна въртиопашка. Не съм я проучвал толкова тая Руби, нито съм се доближавал с магнит до раменете на вакснатите за да измеря дали е права или не, но като нищо може да е просто една гнила ябълка, която може да твърди че е от нашите, но всъщност да не е. Но пак казвам - няма никакво значение от кои е.
 
Между другото сега след морето се чувствам леко болен. Предната нощ започна да ми дращи гърлото, вчера получих дълбок секси глас, кашля ми се, тая нощ не можах да спя и сега главата леко ме боли. Не усещам температура. Нито усещам каквато и да е необходимост да вървя да се тествам или да вървя да се оплаквам на доктори. Пийнах половин аналгинче и очаквам до ден-два да ми мине. Такива неща са ми се случвали и преди 2020, и то докато още съм бил на морето. Нормално е човек да бъде неразположен няколко пъти в годината, особено при промяна на климата или след по-силни емоции.
 
Последно редактирано:
Руби, Джоунс... всеки приказва каквото си иска.
Съгласен - майната им.
Това че някой бил казал, че ваксините били магнетични, а се окаже че не са, не променя нищо.... Април-Май 2020... още нямаше ваксинки, камо ли теории че били магнитни. Пак казвам - това че в даден момент някой е добавил такава теория не анулира останалите факти.

Не съм я проучвал толкова тая Руби, нито съм се доближавал с магнит до раменете на вакснатите за да измеря дали е права или не, но като нищо може да е просто една гнила ябълка, която може да твърди че е от нашите, но всъщност да не е. Но пак казвам - няма никакво значение от кои е.
Тук, в общото за всички ви тук (ваксани и неваксани) и огромната ви и решаваща разлика с други хора, се крие отговора. Всички заедно нямате нито един опит с магнит и нито един опит за макадрес (макар че е много лесно и някой е възможно да е направил, не знам).

Като направите 500 опита с магнит и над 2хил. за макадрес (коректно проведени), тогава може да кажете нещо реално по въпроса, различно от: "нищо не съм пробвал, но ми звучи като фейк за кликбейт, разпространен от алчни конспиратори", примерно. Дотогава може да си говорите, че примерно "не е нужно да се пробва нещо толкова фрапантно и крещящо конспираторско", или "звучи пълен фейк и приемам това, което ми се вижда по-вероятно", или "нарочна фрапантна конспирация, предназначена да окепази т.нар. "антиваксъри" като откачалки". Това е всичко и то няма никаква ревална стойност.

Но, разбира се, то се споделя от 99,9+% тук и общността има пълно право да сподели това абсолютно погрешно схващане, което също й помага да се почувства останала на страната на "обективността", без да влиза "във филма на налудничевите консп. теории". За мен лично е много забавно.:)

Нищо особено ("по дяволите" - та дори в над 90% от "конспираторските среди" приемат това за вероятно, възможно, или го отхвърлят като фейк, т.е. - те, които би следвало да осведомяват коректно читателите си, също не са пробвали и гадят "кое е по-вероятно".)

Така да бъде, аз само да кажа, пък вие продължавайте да се държите "в реалността" (има такава бг атиконспираторска група). Може би това ще е добре, щото овце като Раймундо няма да ви обявят за "тотални откачалки" (като мен), а за по-умерени все пак, с които все още може да се спори и дебатира.:) Ок съм:)

Айде, живо-здраво.
 
"От миналия понеделник, 1 август, в Израел е престъпление да плащате повече от еквивалента на едва 1660 евро в брой на магазин или компания или 4260 евро на физическо лице. Еврейската държава е водеща в забраната на парите в брой, което е може би най-важното условие за окончателното инсталиране на предсказаната система, в която хората, които отказват да бъдат „белязани“ (убодени), ще бъдат лишени от способността си да „купуват и продават“. Европейският съюз все още е на път да забрани всички плащания в брой от края на 2023 г. или 2024 г.

На 1 август ограничените плащания в брой, законово задължителни в Израел през 2018 г., намаляха почти наполовина. „Искаме обществеността да използва по-малко пари в брой“, обясни Тамар Брача от израелските данъчни власти. „Целта е да се намали паричният поток на пазара, особено заради престъпните организации, които разчитат основно на пари в брой. Чрез ограничаването на това престъпните дейности могат да се извършват много по-трудно.“

Транзакциите, извършени с множество методи на плащане, също са ограничени. Ако общата стойност надвишава горепосочените прагове, само 10% пари в брой могат да бъдат уредени. За автомобили се прилага по-висока граница от над 14 400 €.

Глобите за нарушителите не са отвратителни: за физически лица до 25% от стойността на сделката, за фирми до 30%. От 2019 г. насам израелското правителство вече е наложило 5 милиарда долара глоби.


Притежаването на пари постепенно се превръща в престъпление

Поне засега, защото се подготвят още много мерки в прелюдията към едно напълно безкасово общество. Например, Министерството на финансите иска да преследва само притежанието на пари в брой над приблизително 14 400 евро като престъпление. Това се вписва безпроблемно в програмата „Голямото нулиране“, тъй като се прилага и в ЕС и САЩ, която има за цел да получи пълен цифров контрол върху финансите и другите активи на всички хора.

През 2017 г. МВФ вече изготви стратегия с тактика за „декасиране“ на населението, като постепенно премахване на банкнотите с висока стойност (реализирани в ЕС), задължително отчитане на правителството за плащания в брой над определена стойност (също), задължителна декларация, ако искате да носите пари в брой в или извън страната (idem), или допълнителен данък при плащане в брой (= оскъпяване на продуктите и услугите – също е планирано в ЕС).


Вашето тяло е свързано с вакс карта, банкова сметка и цифров идентификатор

„Войната срещу парите“ не е единственият метод, чрез който правителствата по целия свят принуждават населението към авторитарно бъдеще. Например години наред се подготвяха за въвеждането на цифрова валута на централната банка (CBDC), която ще замени всички пари в брой, така че данъците, плащанията, налозите и глобите да могат (и ще бъдат) дебитирани от вашата сметка напълно автоматично. И в момента преминаването към CBDC е в напреднал стадий.

Ваксинационните паспорти срещу ковид ще се използват, за да позволят на хората достъп до различни части на обществото. Тези вакс карти в даден момент ще бъдат свързани с вашата банкова сметка, към която ще бъде свързана база данни с вашите биометрични данни, включително, например, сканирания на лица*, записани от милионите камери, които са и все още се инсталират.

(* На 30 март в нашата статия „ Въвеждането на глобалната система за биометрични плащания вече започна “, ние посочихме пилотен проект в Бразилия, където отсега нататък трябва да плащате само с лицето си в някои супермаркети.)

Въвеждането на патент 2020-060606 на Microsoft, който прави собственото ви тяло ваш „портфейл“ и доказателство за цифрова идентификация в едно, е една стъпка по-близо. Бившата компания на Бил Гейтс Microsoft разработи система с „устройство“, което работи директно с температурата, сърдечния ритъм и мозъчните вълни на човешкото тяло, за да може да купува и продава с цифрова валута.

Тази система определя въз основа на вашето тяло дали отговаряте на определени „условия“, за да ви бъде разрешено да купувате или продавате. Не е трудно да си представим, че тези условия ще включват задължителна ваксина, съдържаща цифрови маркери (като наноботове), които могат да бъдат открити и/или разчетени от "умни" проввряващи устройства.


WEF ускорява програмата до 2025 г

Неотдавнашният доклад на WEF Advancing Towards Digital Agency (февруари 2022 г.) почти буквално обяви цифрова система: „Вашият“ цифров идентификатор ще бъде свързан с ВСИЧКО: здравеопазване, застраховане, финансови услуги, банкови сметки, храна и устойчивост, пътуване и мобилност... Електронна търговия (онлайн пазаруване), социални платформи, Електронно правителство (вкл. гласуване) и всички форми на телекомуникации“ (стр. 22).

Под заглавието „Бъдеще“ (страница 23) ние буквално говорим за „следващото ниво на посредници за данни“ („вградени във вашето тяло“ = вградени във вашето тяло, устройства, къщи, градове и т.н.)“. Разбира се, те съдържат и „ваксинните паспорти“, които никой не иска (страница 24, каре 4): „Тези паспорти естествено служат като форма на цифрова идентичност.“ С настоящото WEF обявява буквалното прилагане на патент на Microsoft 060606.


През 2019 г. беше решено тази трансхуманна програма, която първоначално трябва да бъде реализирана през 2030 г., да се ускори до 2025 г. („Ускорителят“). Така Световният икономически форум, в сътрудничество с всички правителства и частни "заинтересовани страни" по света, полагат всички усилия системата да бъде завършена до 2025 г. или поне да е напреднала доста в нейното прилагане."
 
"В сряда новият президент на Коста Рика Родриго Чавес и министърът на здравеопазването Хоселин Чакон потвърдиха, че ваксината "срещу ковид" няма да бъде задължителна в Коста Рика.

Чавес беше обещал, че когато мандатът му започне на 8 май, той ще прекрати задължителната политика за инжектиране "срещу ковид". В първия си указ след встъпването си в длъжност Чавес отмени мандата на своята страна за маски и изискването държавните служители да се ваксинират.

През ноември 2021 г. Коста Рика стана първата страна в света, която обяви, че ще направи инжекциите "срещу ковид" задължителни за деца . Коста Рика отдавна налага ваксини и тези изисквания се поддържат от законите на страната. Въпреки това, три месеца след съобщението, костариканците все още бяха горчиво разделени относно задължителните ковид инжекции за деца.

„Днес [3 август] ваксините вече не са задължителни и всяко действие срещу някой, който не иска да се ваксинира, е нарушение на закона“, подчерта президентът.

*И тук става малко смешно, защото:

Съобщението дойде, след като почти 93% от костариканците са получили първата си доза , 87% са получили втора, 51% трета и 10% четвърта доза, според Caja Costarricense de Seguro Social – фондът за социално осигуряване на Коста Рика, който отговаря за по-голямата част от обществения здравен сектор на нацията."
:):):)

След дъжд...
 
Последно редактирано:
Защото е безопасна...

"Епидемиологът от Йейлския университет Харви Риш очаква застрахователите да потърсят финансова компенсация от производителите на ваксини срещу ковид, за да покрият „претенции за ранна неочаквана смъртност“, тъй като „те имат голям финансов риск, който трябва да измислят как да управляват“.

Актюерите на застрахователите изчислиха, че ваксинираните срещу ковид ще „живеят по-дълго, отколкото са живели“ въз основа на погрешни твърдения относно „смъртността от всякаква причина … от първоначалните [клинични] изпитвания“, каза Риш пред Just the News.

Откъс от от интервю, озаглавено „ Д-р Харви Риш, доктор по медицина: д-р Биркс се опитваше да пренапише историята в последното си интервю за Fox News“. Цялото 8-минутно интервю:

По-рано публикувахме статии за увеличенията на изплащанията от OneAmerica и Lincoln National за смъртни случаи, несвързани с ковид през 2021 г. По-долу е кратко напомняне да дадем някакъв контекст на изявленията на Risch по-горе и изявленията на Bourla по-долу.

В края на декември 2021 г. излезе новината, че главният изпълнителен директор на OneAmerica каза, че смъртните случаи сред работещите хора на възраст 18-64 години са се увеличили с 40% през третото тримесечие на 2021 г. Пет месеца по-късно, през май 2022 г., петата по големина животозастрахователна компания в Съединените щати, Lincoln National, отчете 163% увеличение на обезщетенията при смърт, изплащани по груповите животозастрахователни полици през 2021 г. – първата година на „ваксините“ срещу ковид.

От 2019 г., последната нормална година преди пандемията, до 2020 г., годината на обявяването на вируса ковид, имаше увеличение на изплащаните групови обезщетения при смърт от само 9%. Но груповите обезщетения за смърт през 2021 г., годината, в която ваксината беше въведена, се увеличиха с почти 164% спрямо 2020 г.: 1,4 милиарда долара в сравнение с 500 милиона долара през 2019 г. преди пандемията и 548 милиона долара през 2020 г.

Колко смъртни случая са представени от увеличението от 163%? Не е възможно да се определи чрез цифрите в долари в годишните отчети. Подадените отчети не показват броя на исковете, а само общата сума на платените искове в долари.

Средното обезщетение при смърт за групова застраховка живот, предоставена от работодателя, според Обществото за управление на човешките ресурси, е една годишна заплата.

Ако средната годишна заплата на хората, покрити от групови животозастрахователни полици в Съединените щати, е 70 000 долара, това може да представлява 20 647 смъртни случая на работещи възрастни, покрити само от тази една застрахователна компания. Това би представлявало най-малко 10 000 повече смъртни случая, отколкото за една нормална година само за тази компания.

В съобщението си за пресата Lincoln National до голяма степен обвини оперативната загуба от $41 милиона през първото тримесечие на 2022 г. на „несвързана с пандемия заболеваемост [заболяване], включително необичайни корекции на искове и по-неблагоприятна възвръщаемост в рамките на алтернативното инвестиционно портфолио на компанията“.

Както при OneAmerica, не само смъртните случаи на хора в трудоспособна възраст скочиха до нечувани нива през 2021 г., но и молбите за краткосрочни и дългосрочни увреждания.

В средата на юни, когато избухна историята за Lincoln National, годишните отчети за други застрахователни компании все още се събираха и преглеждаха. По това време Lincoln National показа най-рязкото увеличение на обезщетенията при смърт, изплатени през 2021 г., въпреки че Prudential и Northwestern Mutual също показват значителни увеличения - увеличения са много по-големи през 2021 г., отколкото през 2020 г., което показва, че лечението е по-лошо от болестта - много по-лошо.


През март Washington Post попита изпълнителния директор на Pfizer Алберт Бурла каква е била основата за решението му да тръгне по пътя на иРНК „ваксина“, а не по традиционния път на ваксина. Бурла отговори:

„ИРНК беше технологията, с която имахме по-малко опит, само две години работихме по нея. И всъщност иРНК беше технология, която никога не доставяше нито един продукт до онзи ден, нито ваксина, нито друго лекарство. Така че беше много контраинтуитивно. И се изненадах, когато ми подсказаха, че това е начинът… Те ме убедиха. Следвах инстинкта си, че знаят какво говорят.

Кои са „те“? Възможно ли е Бурла да полага основите, за прехвърляне на вината върху „те“? Би било разумно „те“ да седнат и да обърнат внимание..."
 

Излишни смъртни случаи​

Службата за национална статистика (ONS) публикува седмични данни за смъртните случаи, регистрирани в Англия и Уелс. Най -новите данни показват смъртни случаи до 22 юли 2022 г.

Следващата диаграма, създадена от ONS, показва броя на смъртните случаи на седмица в сравнение със средната стойност за пет години –
image-57.png


Както можете да видите от горното, от около май 2021 г. нататък Англия и Уелс регистрират огромно количество свръхсмъртни случаи, които не са приписани на ковид, в сравнение със средната стойност за пет години. Тогава изглежда, че прекомерната смъртност е намаляла в началото на 2022 г.

Но външността може да бъде измамна
и единствената причина да се откажат е, че ONS реши да включи данните за 2021 г. в 5-годишната средна стойност. Това прави още по-притеснително, че всяка седмица от края на април 2022 г. се регистрират повече смъртни случаи в сравнение със средното за пет години ( 2016 до 2019 + 2021 г.).

Последната седмица показва, че е имало 10 978 смъртни случая в Англия и Уелс, което се равнява на 1680 повече смъртни случая спрямо средното за пет години. Само 745 от тези смъртни случаи са приписани на ковид.
image-59.png


Виждаме също подобен модел в Шотландия.

Следващата диаграма е взета от „Таблото за управление на по-широките въздействия на ковид19 на Public Health Scotland“, намиращо се тук , и показва процентната промяна в смъртните случаи в сравнение със средната петгодишна стойност за 2015-2019 г. за съответното време –
image-60.png


Шотландия регистрира свръхсмъртни случаи сред всички възрастови групи от началото на 2021 г. Но това, което е забележително тук, е същият модел, който наблюдаваме в Англия и Уелс. През януари 2021 г. много смъртни случаи бяха приписани на ковид. Но след това около май 2021 г. прекомерните смъртни случаи започнаха да се увеличават отново, но този път не всички можеха да бъдат приписани на ковид.

След това имаше лек спад в началото на 2022 г., преди отново да се повишат около май 2022 г., точно както в Англия и Уелс.

Въпросът е защо.

Може да се твърди, че може би населението на Обединеното кралство е в изключително нездравословно състояние в сравнение с останалия свят и следователно повече хора умират. Но това, за съжаление, не е ситуация, която е изолирана само за Обединеното кралство.

По-голямата част от Европа все още регистрира значително количество свръхсмъртни случаи, както може да се види в следната официална диаграма, съставена от Евростат , показваща свръхсмъртността в Европа през май 2022 г. –
image-61.png


Както можете да видите, светът е изправен пред изключително сериозен проблем, при който десетки до стотици хиляди хора умират повече от очакваното всяка седмица и допълнителни доказателства сочат, че това се дължи на инжекциите срещу ковид.

[...]

Депопулация настъпва, когато броят на хората, които губят живота си, надвишава броя на родените бебета. Така че едно спасение за факта, че стотици хиляди повече хора умират всяка седмица от очакваното, би било огромно увеличение на новородените.

За съжаление това не е така и поверителните документи на Файцер обясняват точно защо.

Смъртните случаи на новородени достигнаха критични нива за втори път за 7 месеца през март 2022 г.

Доказателствата, съдържащи се в поверителни документи на Файцер, които ще разгледаме скоро, показват, че ваксинацията срещу ковид увеличава риска новородени бебета да загубят живота си. За съжаление, сега виждаме доказателства за това в данни от реалния свят и те могат да бъдат намерени в таблото за управление на общественото здравеопазване на Шотландия
Covid-19 Wider Impacts“ .
image-67.png


Официалните данни разкриват, че процентът на неонаталната смъртност се е увеличил до 4,6 на 1000 живородени през март 2022 г., което е 119% увеличение спрямо очаквания процент на смъртни случаи. Това означава, че коефициентът на неонатална смъртност е нарушил горен предупредителен праг, известен като „контролна граница“ за втори път от поне четири години.

Последният път, когато е нарушен, беше през септември 2021 г., когато неонаталните смъртни случаи на 1000 живородени се покачиха до 5,1. Въпреки че процентът варира от месец на месец, цифрата както за септември 2021 г., така и за март 2022 г. е равна на нивата, които обикновено са били наблюдавани за последно в края на 80-те години на миналия век.

Общественото здравеопазване на Шотландия (PHS) не обяви официално, че е започнало разследване, но това е, което трябва да направят, когато бъде достигнат горният предупредителен праг, и го направиха още през 2021 г.

По това време PHS каза, че фактът, че горната контролна граница е надвишена, „ показва, че има по-голяма вероятност да има фактори извън случайната вариация, които може да са допринесли за броя на настъпилите смъртни случаи “.

Раждаемостта в Германия е спаднала драстично

Официалните германски данни за раждаемостта бяха публикувани наскоро и актуализирани до април 2022 г. и продължават да показват 11% спад от средното за последните 7 години и 13% спад от 2021 г.

image-69.png


image-68.png



Поверителни документи на Файцер разкриват, че 90% от ваксинираните срещу ковид бременни жени са загубили бебето си

Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) се опита да забави публикуването на данните за безопасността на ваксината срещу ковид на Файцер за 75 години, въпреки че одобри инжекцията след само 108 дни преглед на безопасността на 11 декември 2020 г.

Но в началото на януари 2022 г. федералният съдия Марк Питман им нареди да публикуват 55 000 страници на месец. Те пуснаха 12 000 страници до края на януари.

Оттогава PHMPT публикува всички документи на своя уебсайт. Последният спад се случи на 1 август 2022 г.

Един от документите, съдържащи се в изхвърлянето на данни, е 'reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf' . Страница 12 от поверителния документ съдържа данни за употребата на инжекцията на Фацер с/у ковид по време на бременност и кърмене.

Файцер посочва в документа, че до 28 февруари 2021 г. е имало 270 известни случая на излагане на инжектиране на иРНК по време на бременност.

Четиридесет и шест процента от майките (124), изложени на инжекцията им с/у ковид, са претърпели нежелана реакция.

От тези 124 майки, страдащи от нежелана реакция, 49 се считат за несериозни нежелани реакции, докато 75 се считат за сериозни. Това означава, че 58% от майките, които съобщават за нежелани реакции, са претърпели сериозно нежелано събитие, вариращо от контракция на матката до смърт на плода.
image-70.png

Източник – стр. 12

Докладвани са общо 4 сериозни случая на фетус/бебе поради излагане на инжекция на Файцер.
image-71.png


Но тук нещата стават доста тревожни. От Файцер заявяват, че нямат абсолютно никаква представа какво се е случило с 238 от 270-те бременни, инжектирани с тяхната ваксина с/у ковид.

Но ето известните резултати от останалите бременности –
image-72.png


По време на доклада имаше общо 34 резултата, но 5 от тях все още бяха висящи. Файцер отбелязва, че само 1 от 29-те известни резултата е бил нормален, докато 28 от 29-те резултата са довели до загуба/смърт на бебето. Това се равнява на 97% от всички известни резултати от ваксинация срещу ковид по време на бременност, водеща до загуба на дете.

Когато включим 5-те случая, при които резултатът все още не е известен, това се равнява на 82% от всички резултати от ваксинация срещу ковид по време на бременност, водеща до загуба на дете. Това се равнява на средно около 90% между цифрата 82% и 97%.


За съжаление виждаме горното разиграване в реалния свят и можем да заключим това благодарение на данните, предоставени от Центъра за контрол на заболяванията на САЩ (CDC).

Ваксинацията срещу коввид увеличава риска от спонтанен аборт с поне 1517%

Според Базата данни за нежелани събития при ваксини (VAERS) на Центъра за контрол на заболяванията (CDC) , към април 2022 г. са докладвани общо 4113 смъртни случая на плода като нежелани реакции към инжекциите ковид, 3209 от които са докладвани срещу Файцер инжекция.
image-80.png


CDC признава, че само 1 до 10% от нежеланите реакции са докладвани на VAERS, следователно истинската цифра може да бъде многократно по-лоша. Но за да поставим тези числа в перспектива, имаше само 2239 докладвани фетални смъртни случая на VAERS през 30-те години преди разрешението за спешна употреба на инжекциите ковид през декември 2020 г...."


И мн. др. Абе, хубаво е и очевидно няма никви такива крещаши конспи глупости за проблем с населението.
 
Баш най-гадната ли корпоративна чалга намери да ни носиш? Факт-чекъри, наемат разни пишлемета, с пари от Америка за България, фондация Рокфелер, Отворено общество, Бил и Мелинда Гейтс...
Най-дивите вълци в кошарата, дето ни искат МЪРТВИ, щели да факт чекват.
Баста! То само като им видя физиономиите и инфото директно в коша. Направо си приличат от злокобните герои от Междузвездни войни.
Вече и 2 и 2 =4 да ни кажат пак няма да вярваме. Станаха лъжливото овчарче.
ИСКАМЕ ГИ НА БЕСИЛОТО, шибани фашисти убийци! Вече има осъдителни присъди!
И нещо изключително важно!


Правосъдният министър на премиера Борисов – Данаил Кирилов беше излъгал, че е пратил писмо за отмяна (нотификация за дерогиране) на някои права и свободи гарантирани от Европейската Конвенция за Правата на Човека и Основните Свободи в ЕС съгласно чл 15 от същата. Това се прави, когато извънредни обстоятелства (като пландемията и извънредното положение) налагат ограничаване на правата и свободите. Оказа се, че не пратил нищо и практически няма никаква отмяна на части от конвенцията, следователно тя си действа с пълна сила, както и Конституцията ни, дори и по време на извънредното положение. Това означава, че всички мерки и ограничения въведени със заповедите на министрите на здравеопазването като изисквания за маски, ПСР тестове, зелени сертификати, затваряния на бизнеси и други ограничения на правата са абсолютно НЕЗАКОННИ и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, включително противоречат на международните договорености, по които държавата ни е страна.
 
Последно редактирано:
Намеси и починалият ми дядо - браво.
Баш най-гадната ли корпоративна чалга намери да ни носиш? Факт-чекъри, наемат разни пишлемета, с пари от Америка за България, фондация Рокфелер, Отворено общество, Бил и Мелинда Гейтс...
Най-дивите вълци в кошарата, дето ни искат МЪРТВИ, щели да факт чекват.
Баста! То само като им видя физиономиите и инфото директно в коша. Направо си приличат от злокобните герои от Междузвездни войни.
Вече и 2 и 2 =4 да ни кажат пак няма да вярваме. Станаха лъжливото овчарче.
ИСКАМЕ ГИ НА БЕСИЛОТО, шибани фашисти убийци! Вече има осъдителни присъди!

А що игнорира другите линкове? Въпроса е , кога въпросната ще си защити твърденията с доказателства и научен труд, чрез който ще вземе нобелова награда със сигурност. Чакаме от фефруари месец.
 
Баш най-гадната ли корпоративна чалга намери да ни носиш?
Таман му е на отрепката, за него са върха на сладоледа.:)
Като стана дума за
фондация Рокфелер
Много са загрижени:
...С напредването на пандемията и милиони хора станаха гостоприемници за репликиране на вируси, вирусите натрупаха все повече и повече мутации. Резултатът е разнообразна вирусна популация. До юни 2020 г. имаше повече от 35 000 публично достъпни последователности и стана ясно, че е необходим метод за организиране и класифициране на тези вируси. Към 23 март 2022 г. имаше над 9,6 милиона последователности, изпратени само до GISAID.

:D Има "ковид варианти" до 2322 г. (А "пандемията" щеше да свърши след като 70% от населението си сложи първата ваксина, така им казаха и повярваха нашите лапнишаранчета, дето карат към 3-та, 4-та вакса, без да броим бустерите...)
 

Горе