Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Последно редактирано:
@nandibandi , май няма да се ходи скоро на ягодите:


:D :D :D
2021 година. Лековерните ги избиха, ние не боледувахме, и без фашимерските им бъркочи оцеляхме.
 
2021 година. Лековерните ги избиха, ние не боледувахме, и без фашимерските им бъркочи оцеляхме.
Когато ние излизахме вие г'де бяхте? Чакахте да видите к'во ша стани. Машалла и народ. Кенеф - колзет.
 
Когато ние излизахме вие г'де бяхте? Чакахте да видите к'во ша стани. Машалла и народ. Кенеф - колзет.
Кои вие, къде сте излизали, кво е станало?
Народът трябваше да линчува Радев, за зеления сертификат, не да го избира втори път.
 
Кои вие, къде сте излизали, кво е станало?
Народът трябваше да линчува Радев, за зеления сертификат, не да го избира втори път.
Ебаси омеси и политиката. Радев и приближените му колко хора излъгаха... баси майката. Втория мандат си го върза. Туй е то.
 
След ваксината, значителен спад на раждаемостта в 13 европейски държави, Англия/Уелс, Австралия и Тайван.


Девет месеца след пускането на мРНК „ваксините“ срещу COVID-19 се наблюдават значителни спадове на раждаемостта в 13 от 19 европейски държави, Англия и Уелс (една единица въз основа на това как се публикуват данните), Австралия и Тайван.
Спадът на раждаемостта в Швейцария е най-големият от 150 години насам – повече отколкото по време на две световни войни, Голямата депресия и навлизането на широко достъпни средства за контрол на раждаемостта.
Имаше 8,3% спад в раждаемостта в Германия през трите тримесечия на 2022 г.
Англия и Уелс имаха спад на раждаемостта от 12% до юни 2022 г., когато правителството им спря да публикува данни, свързани с това.
Тайван съобщи за тревожен спад на раждаемостта, но данните са непълни.
Раждаемостта в Австралия е спаднала с 21% от октомври до ноември 2021 г., последвана от спад от 63% от ноември до декември 2021 г.
На 25 август 2022 г. швейцарската група Hagemann публикува изявление относно спада на живородените в Европа: „Моят анализ поставя месечните цифри на раждаемостта спрямо средната стойност за последните три години. Предварително трябва да се отбележи, че всяка една изследвана европейска страна показва месечен спад на раждаемостта с над 10% спрямо последните три години. Може да ми бъде показано, че този много тревожен сигнал не може да се обясни с инфекции с Covid-19. Въпреки това може да се установи ясна времева връзка с честотата на ваксинациите срещу Covid във възрастовата група мъже и жени между 18 и 49 години. Следователно трябва да се изискват задълбочени статистически и медицински анализи

Статистики:


А. Англия и Уелс



Графика 3: Намаляване на раждаемостта 2008-2021 г

09Chandler.png


13-годишният модел на намаляваща раждаемост в Англия/Уелс е илюстриран по-горе в Графика 3. Обърнете внимание на подема в края на 2020 г., преминаващ през 2021 г., който може да показва ефекта от блокировките и след това освобождаване от блокировките.

Задачата, като се използват данни за населението, показващи този модел на дългосрочен спад, ще бъде да се идентифицира ускорението (втора производна) в този спад.

Графика 4 по-долу разглежда този подем през 2021 г., последван от обръщане на подема от 2021 г. през 2022 г.



Диаграма 4: Подробности за ражданията от януари 2021 г. до юни 2022 г.

10Chandler.png


Увеличението на раждаемостта през 2021 г. беше бързо обърнато през месеците септември до ноември 2021 г., приблизително девет месеца след широкото пускане на ваксини срещу COVID-19.



Графика 5: Спадът на раждаемостта от месец в сравнение с 2021 г.

11Chandler.png




Спадът на раждаемостта изглежда се ускорява според тези данни.

Агенцията за сигурност на Обединеното кралство публикува данни за живо родени деца. Докладът се издава ежемесечно, но данните за живо родените не са актуализирани от юни 2022 г.

12Chandler.png






Б. Австралия

Графика 6: Модел на ражданията в Австралия 2000-2021 г

13Chandler.png




Раждаемостта в Австралия нарастваше, докато достигна плато през 2012-2016 г. След това имаше период на спад, водещ до ерата на COVID-19.



Графика 7: Раждания в Австралия от 2016-2021 г

14Chandler.png


По-внимателен поглед върху спада от 2016 г. до 2021 г. показва спад с висока степен на линейност.



Графика 8: Австралия: Ускоряване на спада на раждаемостта

15Chandler.png


Тази диаграма, изготвена от Джесика Роуз, показва спад в ражданията като този, наблюдаван в данните за Англия/Уелс, ускоряващ спад в ражданията, започващ приблизително 9 месеца след внедряването на C-19 mRNA генни продукти. [https://jessicar.substack.com/p/whats-going-on-with-births-down-under]

Спадът през октомври и ноември на 2021 г. е драматичен. Аномалии в процеса на събиране на данни и докладване трябва да бъдат изключени като причина за този голям спад на ражданията. Тези цифри трябва да се преразглеждат от време на време, за да се види дали това, което е започнало като менструална нередовност, е първият признак на безплодие.



C. Тайван

Графика 9: Раждания/1000 в Тайван 1958 – 2020 г.

16Chandler.png


Правителствен доклад посочи спад в ражданията на хиляда през 2022 г., но трябва да се намери пълен набор от данни. Дългосрочната тенденция на намаляване на раждаемостта отново е илюстрирана, но с възможно ускоряване през 2022 г. след широко разпространената имунизация срещу COVID през 2021 г.

След като тази диаграма беше направена, следните данни се появиха в Wikipedia, цитирани с препратка [52] (на мандарин). До ноември 2022 г. е имало спад на живо родените от 9,22%; 12 885 очаквани бебета не са дошли. Раждаемостта е била значително под необходимата за заместване. Сега има намаляващи раждания и нарастващи смъртни случаи, което задълбочава спада.



17Chandler.png


[https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Taiwan#Fertility_rate]
Ускоряващият се спад на ражданията в Англия/Уелс, Австралия и Тайван след широкото приложение на продукти за генна терапия с LNP/mRNA е обезпокоителен и сочи към връзка между генната терапия с LNP/mRNA и ускоряването на намаляващата раждаемост. Тайван има за какво да се тревожи повече от Народната освободителна армия.



Г. Европа​

Графика 10 по-долу е визуално представяне на 60 години раждания/1000 в Европейския съюз. Дългосрочната намаляваща тренд линия има висока степен на линейност.

Шестдесет години намаляваща раждаемост трябва да се вземат предвид, когато се разглеждат краткосрочните промени.



Графика 10: Дългосрочни раждания/1000 в Европа

18Chandler.png


Големите и резки промени в краткосрочните нива на раждаемост са един от показателите за причинно-следствена връзка между LNP/mRNA и намаляващата раждаемост.



Анализ на Хагеман, Лоре и Кремер

На 25 август 2022 г. Раймунд Хагеман, Улф Лоре и д-р Ханс-Йоахим Кремер публикуваха подробен доклад от 91 страници за своя анализ на данни за живо родени деца от 19 европейски държави. Техният доклад съдържа подробни данни и анализ и си заслужава да бъде прочетен. [https://www.aletheia-scimed.ch/wp-content/uploads/2022/08/Geburtenrueckgang-Europe-DE_25082022_2.pdf]

По-голямата част от следващия раздел, Европа, ще представи данни от Hagemann, et al., и цитирането по-горе се прилага, освен ако не е посочено друго.

Хагеман и др. използва статистиката на Spearman Rank Order, за да сравни корелацията между степента на промяна на раждаемостта и скоростта на инжектиране на LNP/mRNA при хора на възраст от 18 до 49 години. Коефициентът на корелация е представен от rho (r).

19Chandler.png




Тази статистика преобразува непрекъснатите данни в рангове или категории, преди да изчисли корелацията между двата ранга.

Авторите предлагат следните ръководства за тълкуване на резултатите.



Насоки за тълкуване :

Корелация:
Степента на връзка между скоростта на инжектиране на LNP/mRNA и скоростта на промяна в ражданията, представена от rho. От Хагеман и др.:

20Chandler.png




Статистическа значимост: Степента на вероятност, че корелацията се отклонява от случайната случайност, се изразява чрез p-стойността. В медицината p-стойности, по-малки от 0,05 или 95% вероятност корелацията да не е случайна, обикновено се считат за статистически значими. Hagemann, et al. счита p-стойност <0,001 за силно значима.

21Chandler.png




Таблица 1 по-долу представя обобщените данни от Hagemann, et al. за 19 европейски държави.



Таблица 1: Раждаемост и нива на ваксиниране в 19 европейски страни.

22Chandler.png




Hagemann, et al. любезно подчерта ключова статистика с оранжево оцветяване. Обърнете внимание, че всичките 19 страни регистрираха спад на раждаемостта до юни 2022 г. Продължавайки да бъдат полезни, авторите класираха държавите според степента на корелация и статистическа значимост на връзката между процента от населението на възраст от 18 до 49 години, което е получило LNP/mRNA продукти и процента на живо родените.

Коментарите под таблицата с данни в Графика 9 отбелязват спада на раждаемостта във всички 19 страни, вариращ от -1,3% във Франция до -18,8% в Румъния. Обърнете внимание също, че 68% (13/16) от страните, Румъния и по-горе, са имали стойности на Spearman rho от -0,527 или по-високи с p-стойности под 0,05, което показва много силна подкрепа за причинно-следствената връзка, дължаща се на инжекциите на LNP/mRNA.

Връзката между степента на инокулиране на LNP/mRNA и скоростта на спад беше внимателно проучена във всяка страна с цялостното заключение, че има статистически значима връзка между двете нива, но с отрицателна връзка, тъй като степента на ваксиниране се увеличи с намаляването на раждаемостта . Освен това, спадът последва девет месеца след пускането на програмата за инокулиране на LNP/mRNA. Спадът не е свързан с COVID-19.

Графика 11 по-долу е комбинирана диаграма на промяната в ражданията в жълто и скоростта на инокулация с LNP/mRNA продукти в оранжево за всички 19 страни.



Графика 11: Процент имунизирани (оранжево) и процентно намаляване на ражданията (жълто).

23Chandler.png




Държавите са номерирани и изброени под графиките. Данните за намаляване на раждаемостта показват висока степен на линейност (R 2 = 0,9415), докато степента на инокулация е много по-малко съвпадаща с линейната линия на тренда (R 2 = 0,392).

За целите на този анализ данните за раждане от 19-те европейски държави, изброени в таблица 1, ще бъдат разгледани в групи:



Screenshot-2023-01-16-at-2.32.30-PM.png


Screenshot-2023-01-16-at-2.32.58-PM.png
 

D1. Европа Група 1 :

Таблица 2 дава корелационния коефициент на ранг на Spearman и p-стойности, показващи силна корелация между скоростта на инжектиране на LNP/mRNA и ускоряването на спада на ражданията девет месеца по-късно.



Таблица 2 Група 1: Много силна корелация и много значима p-стойност < или << 0,005

ДържаваРоp p-стойност
Финландия-0,9180,000033
Швейцария-0,8730,00023
Холандия-0,8020,0015
Латвия-0,8000,00156
Австрия-0,7730,00265
Германия-0,7700,00461
Литва-0,7410,0029


Швейцария ще бъде използвана като пример за група 1, тъй като два независими статистически анализа на раждаемостта и нивата на инжектиране на LNP/mRNA са извършени от Hagemann, et al. и Бек и Вернаца. Швейцарските данни ще бъдат разгледани подробно.



Пример: Швейцария

Hagemann, et al. Анализ


  • 7% спад на ражданията до май 2022 г.
  • Степен на инокулация = 64,2%.
  • Много силна отрицателна корелация между степента на LNP/mRNA ваксинация и намаляването на раждаемостта Spearman rho = -0,873.
  • Силно статистически значима p-стойност = 0,00023.


Графика 12: Месечна раждаемост

24Chandler.png


Има видим спад на раждаемостта през 2022 г. в сравнение с предходните четири години, в съответствие с ускоряване на темпа на намаляване на раждаемостта.



Диаграма 13: Спад на раждаемостта в Швейцария, временно свързан с LNP/mRNA, а не с COVID-19

25Chandler.png




COVID-19 достигна своя връх през август 2021 г., както е представено от кафявата крива, но спадът на раждаемостта започна през ноември същата година. Хагеман и др. заключиха, че пикът на COVID-19 има малка или никаква връзка с намаляването на раждаемостта.



Графика 14: Месечна промяна в раждаемостта 2019-2022 г

26Chandler.png


Резкият спад на месечните раждания за първите шест месеца на 2022 г. в сравнение с предходните четири години е поразителен.



Таблица 3: Средномесечни раждания на милион жени на възраст от 20 до 49 години

27Chandler.png




Таблица 3 по-горе съдържа средните месечни живородени раждания/ден на милион на възраст от 20 до 49 години. Сравнявайки 2022 г. с предходните седем години, рязък спад на ражданията започна през януари 2022 г.



Графика 15: Деветмесечно забавяне от инжектирането до ускоряване на спада на ражданията.

28Chandler.png


Графика 15 по-горе илюстрира деветмесечното забавяне във времето между LNP/mRNA генната терапия с LNP/mRNA и ускоряването на спада на раждаемостта в Швейцария.



Диаграма 16: Визуално показване на данни за раждане януари-юни от 2012-2022 г.

29Chandler.png


Спад от 10,7% се наблюдава през първите шест месеца на 2022 г. в сравнение с много по-малки промени през годините от 2012 г. до 2021 г. и е друга индикация за значително ускоряване на спада на раждаемостта през 2022 г.



Графика 17: Спад на раждаемостта в Швейцария, месечно сравнение 2019-2022 г.

30Chandler.png


Графика 17 по-горе представя месечни данни за раждаемостта от четири години, за да илюстрира големия спад в раждаемостта през 2022 г. в сравнение с тези през 2019, 2020 и 2021 г.

Хагеман и др. изследва всички 26 швейцарски щата, известни като кантони, използвайки тази методология и установи:

„В шестнадесет кантона този спад е над 10%, в осем кантона над 15% и в три кантона близо или доста над 20%.

Силна отрицателна корелация между спада на раждаемостта и честотата на ваксиниране може да се види в Швейцария като цяло в кантоните Цюрих, Берн, Люцерн, Швиц, Солотурн, Базел-Щад, Базел-Ландшафт, Граубюнден, Аргау, Тичино, Во, Женева и Юра. Деветмесечните честоти на ваксиниране и текущият спад на ражданията с голяма вероятност не са статистически независими поради силните отрицателни корелации, комбинирани с ниски p-стойности, които показват значимост или висока значимост. Това са най-големите кантони с 6,3 милиона жители, които заедно съставляват 72,7% от населението на Швейцария.



Бек и Вернаца анализ на данни за раждане в Швейцария

Професор Константин Бек, икономист от университета в Люцерн, и почетният професор д-р Пиетро Вернаца, специалист по инфекциозни болести в Kantonsspital St. Gallen, публикуваха втори анализ на швейцарските данни с помощта на статистически инструмент, наречен Разлика в анализа на разликите за Swissmedic , швейцарският орган, отговорен за разрешаването и надзора на терапевтичните продукти, на 22 септември 2022 г.

31Chandler.png




В техния доклад от 39 страници е описан обширен анализ на нивата на инокулация на LNP/mRNA и раждаемостта в 26-те швейцарски кантона.

Те заключиха:



32Chandler.png




Бек и Вернаца подготвиха графика, която представя удивителна графична илюстрация на това, което се случи с раждаемостта в Швейцария след въвеждането на програмата за инжектиране на LNP/mRNA.



Диаграма 18: 150 години история на ражданията в Швейцария

33Chandler.png


Графика 18 показва спада на ражданията от началото на годината през май 2022 г. след програмата за инжектиране на LNP/mRNA, стартирана през 2021 г. в сравнение с други значими събития като Първата световна война, Голямата депресия, Втората световна война и появата на раждането контролно хапче. Започвайки приблизително девет месеца след пускането на програмата LNP/mRNA в Швейцария, имаше най-големият спад в раждаемостта в Швейцария за последните 150 години.



Федералният съвет на Швейцария е предупреден, но отхвърля призива за разследване

На 9 септември 2022 г. беше изпратено писмо до Федералния съвет, изпълнителния орган на швейцарското правителство в Берн, столицата на Конфедерация Швейцария, подписано от Кулман, Мартин, Шпайзер-Нийс, Рашиди и Крехенюл, които бяха разтревожени от големият спад в раждаемостта, идентифициран в доклада на Бек Вернаца. [https://docslib.org/doc/2062860/intervention-parlementaire-n-parlementaire]

Съветът отговори, като отбеляза, че е имало възстановяване на раждаемостта в началото на май и юни 2022 г., необходими са окончателни цифри, в миналото е имало спад на раждаемостта, спадът е последвал повишение през 2021 г. и страни като Франция са имали много висок процент на ваксиниране, но без значителен спад в ражданията.

В защита на своята позиция те изтъкнаха констатациите в Shimabukuro, et al. доклад на CDC и FDA и два други източника. Вижтеhttps://robertchandler.substack.com/p/cdcfda-safety-evaluation-in-pregnant https://robertchandler.substack.com/p/misinformation-cdcfda-style-retroactiveилиhttps://dailyclout.io/report-40-2021-cdc-and-fda-misinformation-retroactive-editing-erroneous-spontaneous-abortion-rate-calculation-obfuscation-in-the-new-england-journal-of- лекарство/за обсъждане на силно погрешния и подвеждащ доклад от CDC и FDA.

Не всички бяха доволни от този отговор:



Фигура 3: Статия в швейцарско списание

34Chandler.png


Статията по-горе в „Истината ще ви освободи“, публикувана на 15 ноември 2022 г., пита „Ваксинацията срещу Covid опустоши раждаемостта в Швейцария, унищожи ли тя продължителността на живота в САЩ?“

Очевидно този въпрос не е уреден в Швейцария, тъй като в швейцарските съдилища има висящо дело, което включва наказателни обвинения срещу Swissmedic и отделни лекари в университетската болница Inselspital в Берн, включително обвинения в неправомерни действия. [https://coronacomplaint.ch/criminal-complaint/иhttps://www.youtube.com/watch?v=fufq_KdyuVo]



Фигура 4: Резюме от адвокатска кантора Kruse Zu rich, Швейцария


35Chandler.jpg


Мери Бет Пфайфър публикува ценен преглед на швейцарския/европейския спад в ражданията, свързани с продуктите на LNP/mRNA:

https://rescue.substack.com/p/the-missing-babies-of-europe



Доказателственият протокол по наказателното дело е достъпен тук:

https://audio.solari.com//covid-law-suits/EN_Evidence-Report_v1.0_DEEPL.pdf



Подобни действия може да произтекат от разследването във Флорида:

„Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис каза във вторник, че планира да поиска от Върховния съд на щата да разследва „всички и всички неправомерни действия“, свързани с ваксините срещу COVID-19, сравнявайки усилията с неотдавнашни решения срещу производители и дистрибутори на опиоиди.“ [https://www.yahoo.com/entertainment/desantis-compares-potential-covid-vaccine-233549015.html
 

D2. Европа Група II: Силна корелация, значима p-стойност < 0,05

Таблица 4: Европа Група II

ДържаваРоp- p-стойност
Унгария-0,6820,0104
Полша-0,6730,0165
Швеция-0,6640,0130
Словения-0,6270,0194
Естония-0,5820,0302
Румъния-0,5270,0478


Пример: Швеция

  • -6,7% в Hagemann, et. Ал. Спад на ражданията до юни (-8,3% до октомври 2022 г.).
  • Степен на инокулация = 76,7%.
  • Умерена корелация Spearman rho = -0,664.
  • Статистически значима p-стойност = 0,0130


Графика 19: Швеция: Месечни живородени януари-октомври 2019-2022 г.

36Chandler.png




Месечни спадове от 6% до 12% бяха регистрирани от януари до октомври 2022 г. Имаше лошо съответствие с линейната регресия, y = -0,0057x – 0,0498 R² = 0,432, но имаше предположение за ускоряване на спада на живородените като три от най-големият спад на ражданията е през последните четири месеца.



Графика 20: Годишни раждания в Швеция януари до октомври 2019-2022 г.

37Chandler.png


Имаше над 8% спад на ражданията през 2022 г. в сравнение с трите предходни години до октомври 2022 г.



D3. Европа Група III: Слаба корелация, незначителна p-стойност > 0,05 или >> 0,05.

Таблица 5: Европа Група III

ДържаваРо на Копиеносецp-стойност
Чехия-0,5240,0914
Дания-0,4270,0949
Франция-0,3550,1423
Португалия-0,2970,2024
Испания-0,2090,2686
Белгия-0,1450,3348


Пример: Франция (група 3)


  • -1,3% спад в ражданията до май 2022 г.
  • Степен на инокулация = 91,3%.
  • Слаба корелация Spearman rho = -0,355.
  • Не е статистически значима p-стойност 0,1423.


Графика 21: Сравнение на месечните раждания от 2019-2022 януари до октомври.

38Chandler.png




Диаграма 22: Франция: Няма значима връзка между скоростта на инжектиране на LNP/mRNA и спада на раждаемостта


39Chandler.png


Няма модел на ускоряване на спада на данните за живородените във Франция. Установено е, че високата степен на инокулация, 91%, не е последвана от ускоряване на намаляващата раждаемост.

Този факт поставя под въпрос целостта на тези данни от Франция, тъй като има много силен сигнал, показващ ускоряване на скоростта на намаляване на живородените в 13 от 19-те страни (68%) след инжектиране на LNP/mRNA продукти. Франция е извънредно положение.



E. Допълнителен анализ

Унгария (група II)

  • 7% спад в ражданията.
  • Силна корелация, rho на Spearman = -0,6818
  • Статистически значима p-стойност = 0,0104
Дългосрочният модел на плодовитост в Унгария е подобен на този в много други страни, като живородените деца постепенно намаляват. Вижте графика 22 по-долу. Още веднъж, ключът е да се търси ускоряване на темпа на намаляване на живородените, а не само на скоростта. В този случай има нещо, което изглежда като парадокс с малък процент на спад, но със силна корелация и силно ниво на статистическа значимост.



Графика 23: Дългосрочна раждаемост в Унгария/1000


40Chandler.png




Опитвайки се да обясни тези констатации, Игор Чудов публикува статия на своя уебсайт Substack на 3 юли 2022 г., след като разгледа нивото на ваксиниране в Унгария и промяната в раждаемостта. Той съпостави намаляването на раждаемостта с нивата на ваксиниране за различните окръзи в Унгария и постави данните върху цветно кодирана карта, графика 23 по-долу. [https://igorchudov.substack.com/p/hungary-most-vaccinated-counties]



Графика 24: Спад на раждаемостта и нива на ваксиниране


41Chandler.png




Тогава Чудов отбеляза:

„За съжаление, тези данни са шумни , тъй като представят само моментна снимка на нивата на ваксиниране и те не са много различни . За да направя сравнението по-малко шумно, реших да избера пет НАЙ-ВАКСИНИРАНИ окръга и пет НАЙ-МАЛКО ваксинирани окръга .“



Графика 25: Сравнение на най-добрите окръзи с високи нива на ваксиниране

42Chandler.png




Спадът на раждаемостта е повече от три пъти по-голям в най-високо ваксинираните окръзи в сравнение с петте окръга с най-ниски нива на ваксиниране. Линията на тренда имаше отрицателен наклон в подкрепа на тази статистика. R 2 показва отрицателна корелация между степента на ваксиниране и раждаемостта с p-стойност от 0,0322, значима статистически.

Изводът на Чудов:

„Това, което е важно е, че статистическият анализ показва, че наклонът е „статистически значимо различен от нула“ , с други думи, ефектът от ваксинацията върху раждаемостта много вероятно НЕ е случайност .“

Натрупват се доказателства в подкрепа на заключението, че увреждането на плодовитостта е резултат от инжектиране на LNP/mRNA продукти при хора.

Е. Шенанигани?

В контекста на 22-те държави, обсъдени по-горе, където имаше съществени доказателства за значително ускоряване на намаляващата раждаемост девет месеца след въвеждането на кампанията за инокулиране на LNP/mRNA, е любопитният случай на Виктория, Австралия.

Виктория е вторият най-малък щат в Австралия по площ, местоположение на втория по големина град, Мелбърн, и има население от 6,5 милиона според Wikipedia. [https://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_(Австралия)#cite_note-ABSPop-1]



Диаграма 26: Регистрирани раждания във Виктория, Австралия месечно от септември 2019 г. до ноември 2022 г.

43Chandler.png




Раждаемостта се колебаеше между 5 267 и 7 363 до октомври, когато имаше увеличение от около 35%, ниво, което продължи през ноември 2022 г. Тази тенденция противоречи на дългосрочния модел на спад и е един от малкото примери за положително ускорение на раждаемостта, наблюдавана до момента.

Ражданията са склонни да следват цирканен модел с по-малко зимни раждания и повече през пролетта и лятото.

Всички можем да се надяваме, че нашите здравни власти са усърдни и честни при събирането и докладването на данни. Това може да не е така.

Анализът на данни за раждане от 22 държави, използвайки различни аналитични методи, установи силна корелация между степента на инжектиране с LNP/mRNA продукти и последващо ускоряване на базовата скорост на спад на раждаемостта в 68% от европейските страни, изследвани в началото на приблизително девет месеца след въвеждането на LNP/mRNA генна терапия. За всичките 19 държави, представляващи 1 59 745 448 индивида на възраст от 18 до 49 години, имаше 7% спад в раждаемостта с коефициент на корелация от -0,522 и p-стойност от 3,014E-14 или 0,00000000000003014. Подобни находки са открити в Англия/Уелс, Австралия и Тайван.

Данните на ниво пациент са изключително необходими. При липса на двойно-слепи, рандомизирани клинични изпитвания с продължителност най-малко две години, проспективни съвпадащи контролни проучвания, подробни и широкомащабни ретроспективни проучвания, подробни доклади от аутопсията и други форми на традиционни медицински изследвания, които до голяма степен са забранени от правителствата , изследователите са оставени да анализират данните за населението.

Изследванията на населението са сложни в много отношения, въпреки че графичното представяне на данните, както е показано в раздела за Швейцария, когато е подкрепено от две различни статистически проучвания на данни за населението от два различни екипа, предоставя най-добрата информация в момента относно раждаемостта.

Hagemann, et al. проучване идентифицира ускорено намаляване на раждаемостта в 13 от 19 европейски страни (68%) през август 2022 г. и обвърза спада с LNP/mRNA инжекции, получени девет месеца по-рано. Преди това те са открили същата силна статистическа корелация с ниски p-стойности в своето проучване от 12 август 2022 г. на 26-те швейцарски кантона. Бек и Вернаца поставиха под съмнение методологията на тези констатации и използваха различни статистически техники, които подкрепиха констатациите на Hagemann, et al.

Данните за САЩ, Обединеното кралство и Австралия може да не отговарят на високи стандарти. Американските данни все още не са се появили и може да са подозрителни, когато се появят, предвид контрола, упражняван от Министерството на отбраната и американските разузнавателни агенции. Данните за Обединеното кралство спряха да текат. [https://natyliesbaldwin.com/2022/11/debbie-lerman-governments-national-security-arm-took-charge-during-the-covid-response/,https://jdfor2020.com/2023/01/on-american-state-level-prosecution-for-federal-government-chemical-and-biological-wmd-crimes/, и https://sashalatypova.substack.com/p/the-role-of-the-us-dod-and-their]

Допълнителни проучвания като тези на Hagemann, et al. и Beck et al. са нужни. Трябва да се създадат организации за извършване на статистически анализи на макро данни; въпреки това, то трябва да бъде допълнено с проучвания на ниво пациент, подкрепени от лабораторно изследване на тъканни проби от аутопсия и хирургично отстранени тъкани, за да се затвърди аргументът за причинно-следствена връзка между генните продукти на LNP/mRNA и нарушената плодовитост.

Доказателствата нарастват, че както мъжките, така и женските репродуктивни функции и органи са неблагоприятно повлияни от LNP/mRNA продукти с намалена подвижност и брой на сперматозоидите, менструални нередности и дисфункция на репродуктивните органи.

Сега изглежда, че това неблагоприятно въздействие върху репродуктивните органи и функции се е проявило като ускоряване на спада на раждаемостта в Обединеното кралство, Океания, Азия и 13 от 19 страни в Европа. Има силна подкрепа за причинно-следствена връзка между инжекциите на LNP/mRNA и ускоряването на намаляващите раждания девет месеца по-късно. [https://sashalatypova.substack.com/p/my-affidavit-on-modernas-nonclinical,https://rescue.substack.com/p/deep-in-the-wombs-of-women-the-hidden,https://www.preprints.org/manuscript/202209.0430/v2,https://lostintranslations.substack.com/p/menstrual-changes-and-very-early, иhttps://behindthefdacurtain.substack.com/p/pfizer-fda-cdc-hid-proven-harms-to?amp]



Заключение

Моделът, започнал преди години или десетилетия на намаляваща раждаемост в развития свят, изглежда се ускорява след въвеждането на LNP/mRNA генни продукти, което предполага поне временно намаляване на плодовитостта в резултат на намеса в репродуктивната функция както при мъжете, така и при жените .
 
етерИум харесва последните няколко поста. :)
 
етерИум харесва последните няколко поста. ,:)
Нека се знае и който го интересува да прочете. Да, последните няколко поста са дълги защото са важни. И да, по-обстойни са, за да не дойде някой чикиджия недоебан, на който още млякото, което е цокал до вчера му стои по устата и да каже : Ама "Източник" ама "Доказателства"... или па други, които се бият в гърдите, че ваксината не ги убила...:confused:
 
Нека се знае и който го интересува да прочете. Да, последните няколко поста са дълги защото са важни. И да, по-обстойни са, за да не дойде някой чикиджия недоебан, на който още млякото, което е цокал до вчера му стои по устата и да каже : Ама "Източник" ама "Доказателства"... или па други, които се бият в гърдите, че ваксината не ги убила...:confused:
Напълно те разбирам и се възхищавам на наивността ти. Нали знаеш, че тотално ще игнорират тая информация? Утре пак ще ни нарекат конспиратори и плоскоземци. Те няма да видят доказателствата, дори ако ги фраснат по кухите кратуни.

Разбира се, благодарна съм, че си си направил труда да предложиш информация. Тя може да послужи при ''следващата'' пандемия на колебаещите се, какъвто беше и Митко-7. "Недоебаните чикиджии" нека се бодат. Аз лично нямам нищо против. :)
 
Петък, под формулировката - "Закон срещу домашното насилие" (как само гръмко и прочувствено звучи), #ДемократичнаБългария и #ПродължавамеПромяната искаха да прокарат няколко варианта, чрез които, ако някой реши, че не ви харесва, или просто иска да ви направи мръсно, може да подаде сигнал за домашно насилие спрямо собственото ви дете и същото да бъде отнето.

Как предвиждаха да стане?

Симидчиев излезе на трибуната и обясни единия от многото варианти:

Домашно насилие би било, когато лекар изпише някакво лекарство на детето ви, а вие не го давате. Тогава вие упражнявате "насилие чрез бездействие".

Това е в разрез с цялата философия на "Закона за здравето", според който лекарското предписание е просто препоръка, а изборът на лечение е личен избор на пациента, който се основава на информираното решение.

Всичко това няма никакво значение и детето ви ще бъде отнето.

не знам как интегрирате постове от Фейсбук :
 

Горе