Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Имат, докато беше Тръмп и затова го разкараха набързо. Не им е удобен за политиката, въпреки че им беше най-добрият избор.
Аа, не. Тръмп просто не започна военен конфликт, но си наследи. Не, наистина дори някои от конфликтите на САЩ да се изсмучат от пръстите, колкото да се запълни някоя друга година, те от гражданската им война насам няма ни една година в която да не са замесени във военни действия. Това са всъщност към 250 години.
 
Позволявам си една малка лингвистична еквилибристика. И смисъла, който влагам е в посланието. Омикрон означава началото на края. Или иначе казано последно действие във въведението.
На литературен език.
Имаше и ще има антракти, няма как, без почивка в първо действие и след него, би било прекалено изтощително за да се премине директно от прелюдията към завръзката. Но трябва да има и малко изложение между тях, и от гледна точка на сценариста е добре да се даде време на публиката да влезе в ролята на актьорите за малко.
Мисля, че засега сме до тук, прелюдия към второ действие.
 
Последно редактирано:
@ReminD
Аз казах, че много неща сочат, че ще има военени действия.
 
@ReminD
Аз казах, че много неща сочат, че ще има военени действия.

То беше ясно, това да преместиш 160 000 армия, от майната си, да преместиш 1000 самолета, ракети, ПВО, радио системи, няколко флотилии - северната, азовската, още 2 бяха - и да ги сложиш около Украйна, то беше ясно. Още помня оная русата пачавра захажаева и Лавров, как обясняваха, че ЦРУ и САЩ говорят глупости и само си правят учение, и нашите идиоти повтаряха какво казва захажаева.
 
@ReminD
Аз казах, че много неща сочат, че ще има военени действия.
Дефи, ти, стожерю на стриктното придържане към темите - пишеш за войната в темата за ваксите. То не, че не са свързани, ама... :)
 
Кой да педположи че Путин ще трябва да спасява света и от соросоидните фашаги.
 
Мисля, че ковид свърши. Целия цирк с Русия е да се отвлече вниманието от ковид, 5G и от това, че спряха мелодия на годината
Че е цирк си прав, по-точно продължението на вече започналия цирк. Но не мисля, че някой цели да отвлича вниманието от нещо. Така като гледам, вече хич не им пука какво ще направят, колко абсурдно ще изглежда и колко недоволни ще има. И то говоря за всички - от Китай, през Русия, до САЩ. По медиите се хулят един друг, а на практика са заедно в съюс срещу човечеството :(
 
За всички е ясно, но така показано е по- шарено :)


274692579_7123996534340962_2043062647122925720_n.jpg
 
"А, да бе" беше за "за всички е ясно". Не е (и хич не казвам, че и на мен ми е ясно; душа активно и тъй):)

Иначе, да: за тва казвам, че примерно в иначе много добрия материал от Габровски, има пропуснати ключови елементи. Като например: какво се случва с иглотерапираните, каква роля имат към днешна дата; целия пандемикум - какво става; част и продължение ли е сегашната от предната криза; продължава ли нещо предварително търсено... ЗА тва говоря и аз, бат Парти:)
 
Изгледах много снимки, нито един от военните в Русия и Украйна не носи маска. СЗО трябва да им се скарат и да ги питат дали са ваксинирани и имат ли зелен сертификат. Ако нямат, да се изолират в къщи. Шегувам се разбира се
 
За всички е ясно, но така показано е по- шарено :)


274692579_7123996534340962_2043062647122925720_n.jpg
Ами айде да се промени де? Конфликта да приключва бързо. Да видим колко бързо сценариста ще измисли кво да прави ако актьорите не щат да му играят пиесата а публиката напусне салона.
 
Днес обърнах по-сериозно внимание на нещо, за което Етера е споменал преди няколко страници, но явно сме подминали. Оказва се, че Клаус не само се събира всяка година със световните лидери да си чертаят плановете за бъдещето, а сам ги създава. Директор е на училище, така да се каже, което се казва Young Global Leaders. В статията има списък от някои, които са минали през това школо. Трюдо, Макарон, Жасинда, един куп други министри, Зуки, че дори и Шумахер. А ето и сайта на това школо, в което могат да се видят още влиятелни лица, както и новобранците.

Още по-интересно е нещо, което сам Клаус казва в интервю. Ето с превод:

Путин е минал през училището на Клаус. Клаус го казва. Някой тук се е опитал да намери извинение - може би Клаус се е объркал, Путин бил твърде възрастен за да влезе в това школо и някакви такива. Аз обаче не намирам Клаус за толкова дементирал за да обърка името точно на Путин.
 
В момента поради някаква странна причина случаите спадат в целия свят. Това е защото следват сценарий.
Омикрона беше последният напън да изплашат хората да се вакс. Наложиха сертификата и до средата на годината се очаква
почти целия свят да се ваксинира. Сега забавят пандемията, за да обърнат вниманието към война с Русия.
Сега ще има големи промени в ЕС след като НАТО се намеси, талибаните ще атакуват америка
и в Арабските държави ще установи мир след война. След всичко това, всички ще сме щастливи
в утопията си с нова световна валута и постоянен контрол със сертификата.
Държави в летен и зимен период. Все едно статистиката не е изобщо манипулирана....
SZfDlOn.png
 
Последно редактирано:
След всичко това, всички ще сме щастливи
в утопията си с нова световна валута и постоянен контрол със сертификата.
Това с единната световна валута все се тиражира като една от крайните цели, която за да се достигне трябва да се мине през всички катаклизми. Аз обаче честно казано не виждам проблем ако наистина искат такава валута, просто да го заявят и направят. Не си спомням някога да е имало войни заради промени във финансовата сфера. Последно мисля във Венецуела имаше някакви напрежения когато за една нощ им премахнаха голяма част от кеша, но това решение си беше бая грубо и недомислено по начало. Хората не разбират нищо от пари, така че едно такова въвеждане на глобална валута би преминало много по-гладко от опита да се накарат всички да се боцкат.

Според мен по-скоро няма някаква определена цел за да се създават катаклизми, просто им е скучно и се забавляват, докато междувременно се забогатяват. И за това забогатяване вероятно е по-удобно да се използва сегашната финансова система, та заради това си я крепят. Но все пак мисля, че е въпрос на време къде от скука, къде от необходимост, да задействат плана по въвеждане на глобалната валута.

А може би което пречи за глобалната валута е не толкова неодобрението от страна на обикновените хора, колкото неодобрението от страна на световните президенти и премиери. Но ето че Клаус е намерил решение как да ги извая всичките по един калъп, за да не се карат помежду си, а да действат кооперативно и по сигнал. Когато всички започнат да говорят на един език, а те очевидно все повече го правят, тогава и глобалната валута ще си дойде на мястото.
 
@етерИум, Мише, ако темата ти се възроди и ако се появи възможност да си има илюстрация, преди да са ни спрели нета, можеш да използваш тази картина. Казва се: "Сътворението - новият световен ред"

Подарявам ти я. :)

271544874_222555880046303_3601195834402095902_n.jpg
 
Тaя също не е лоша
palacio-de-bellas-artes.jpg

"Нелсън Рокфелер поръча този стенопис на мексиканския комунистически художник Диего Ривера през 30-те години на миналия век. Самият Рокфелер е изобразен рамо до рамо с Леон Троцки, заобиколен от други известни комунисти, включително Карл Маркс. Първоначално е бил изложен в сградата RCA (сега GE) в Рокфелер център, Ню Йорк. Рокфелер го премахна тихомълком по време на антикомунистическата реакция на Камарата на представителите на изслушванията на Комитета за антиамерикански дейности в Конгреса. Днес тя е постоянно монтирана цяла стена на втория етаж на Двореца на изящните изкуства (Palacio Bellas Artes), в ъгъла на Alameda Central в Centro Historico на Мексико Сити."

Стенописът - без коментара - е взет от тук Palacio Bellas Artes:

Нелсън Рокафелър
iu

 

Горе