Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Забрана на парите в брой предлага френски министър под предтекст, че ще борим наркотиците

Забрана на парите в брой предлага френски министър под предтекст, че ще борим наркотиците

Дам, от предложение в проект и само една стъпка до одобрение …

Понеже ги няма тия, дето се хилеха, когато го говорихме (особено Ети), мислех аз да сложа едно смеещо се емоджи под поста ти.

Понеже ги няма тия, дето се хилеха, когато го говорихме (особено Ети), мислех аз да сложа едно смеещо се емоджи под поста ти.

чипираните вече ще могат да плащат само с поглед

Няма да могат. Правителството ще разпределя личните ни социални помощи и ще си отдържа дължимото. Останалото - няма да има такова. ;)

Ееее това си е голямо предимство, чипираните вече ще могат да плащат само с поглед :D
Вчера ми попадна клипче на някакъв арабин (в пълно чаршафено снаряжение) как за да си плати в супермаркета застана с лице пред екран и плащането бе готово. Ето ви нова тема за размисъл - измами със снимки и точене на карти. :)
За да не съм голословен - ето и друго клипче на жена в магазин в Дубай, използваща FacePay:

Горе