И костенурка съм щипал, и таралеж съм галилТи риба с голи ръце ловил ли си ?![]()
Дам, от предложение в проект и само една стъпка до одобрение …Забрана на парите в брой предлага френски министър под предтекст, че ще борим наркотиците
![]()
Забрана на парите в брой предлага френски министър
Френският министър на правосъдието Жералд Дарманен предложи премахване на плащанията кеш, тъй като цифровите са по-лесни за проследяванеobektivno.bg
Понеже ги няма тия, дето се хилеха, когато го говорихме (особено Ети), мислех аз да сложа едно смеещо се емоджи под поста ти.Забрана на парите в брой предлага френски министър под предтекст, че ще борим наркотиците
![]()
Френският министър на правосъдието Жералд Дарманен предложи премахване на плащанията кеш, тъй като цифровите са по-лесни за проследяванеobektivno.bg
Понеже ги няма тия, дето се хилеха, когато го говорихме (особено Ети), мислех аз да сложа едно смеещо се емоджи под поста ти.Забрана на парите в брой предлага френски министър под предтекст, че ще борим наркотиците
![]()
чипираните вече ще могат да плащат само с поглед
Вчера ми попадна клипче на някакъв арабин (в пълно чаршафено снаряжение) как за да си плати в супермаркета застана с лице пред екран и плащането бе готово. Ето ви нова тема за размисъл - измами със снимки и точене на карти.Ееее това си е голямо предимство, чипираните вече ще могат да плащат само с поглед![]()