Ваучер хостинг за нови клиенти от Bulinfo за 100 € /от 35 €/

Не мога да повярвам! Това беше изключително приятелски съвет, без абсолютно никаква злоба или лошо намерение! Имам повече директории от мозъчните гънки на калоян, а за да достигнете опитът ми, и тримата взети заедно, трябва да изядете поне две влакови композиции с хляб.

Обаче, ПЪК чак сега съзирам злобата, която вие самите изливате..

Сега забелязвам също, че набързо скалъпените директории всъщност са с друга цел, и така като гледам май май са създадени само да направят сечено на оригиналните директории.. лошо деца, лошо

За това сега, лично аз ще се включа в схемите ви и ще направя което мога тия "спамилки" да не видят бял свят.

Елате ме спрете 😡
разбира се, че ще те спра и то физически ... палячо , разбира ти главата на теб от програмиране ... тъпак ... всъщност разбрах кой си ... 79.124.76.114

Последно редактирано:
Всъщност говориш с godfather-а на директориите 🤓

И не е хейтнал Гарибалди а му е дал инфо от кухнята. "Четене с разбиране" изглежда е пренебрагвана напоследък дисциплина.
И кое точно е полезното инфо от кухнята? Давайте РЕАЛНИ примери а не празни приказки във въздуха. Особено ако някой се мисли за господ на нещо си и такива като теб го боготворят 📿

И кое точно е полезното инфо от кухнята? Давайте РЕАЛНИ примери а не празни приказки във въздуха. Особено ако някой се мисли за господ на нещо си и такива като теб го боготворят 📿
Пейстни му поста в чатджипитито и поискай да ти го обясни в кратко резюме, щом не го разбираш.

Пейстни му поста в чатджипитито и поискай да ти го обясни в кратко резюме, щом не го разбираш.
Каза че сайта си е ок, но да не са 3 а 1 и другите 2 да редиректват към основния. И да не бързате да се изкавате неподготвени след като проекта още се разработва и не е окончателен

разбира се, че ще те спра и то физически ... палячо , разбира ти главата на теб от програмиране ... тъпак ... всъщност разбрах кой си ... 79.124.76.114

Айде сега, поредните изхвърляния на един топ-комплексар, от поне две години насам.

Първо беше технически хаха То не беше хакване, то не беше чудо, то кирливи ризи се изкарваха, страшни закани..

От известно време минахме физически ахаха От месеци се разбиват глави, трошат се кости, онождане и прочие

Глей са, дрисьо! Нямам никаква грижа да ти осигуря в рамките на няколко дни една бърза 24-ка, евентуално може и 72-ка, но аз не съм путьо да се занимавам с детската градина. Но това, така като гледам може да дойде от другаде и то съвсем реално. Твоето не са обиди или постсловни закани, тава са директни закани за самоуправство, истински и неподправени заплахи, изказани многократно.

Аз за мен не се притеснявам, ще те сгъна за 10 секунди. Притеснявам се, че ти наистина плашиш. Плашиш участниците тук, фактите са на лице и дори изказваш публично самодоволство от това..

Не знам до кога си мислиш, че ще фаща дикиш това, че си си закупил услуга от кулиса…

Айде сега, поредните изхвърляния на един топ-комплексар, от поне две години насам.

Първо беше технически хаха То не беше хакване, то не беше чудо, то кирливи ризи се изкарваха, страшни закани..

От известно време минахме физически ахаха От месеци се разбиват глави, трошат се кости, онождане и прочие

Глей са, дрисьо! Нямам никаква грижа да ти осигуря в рамките на няколко дни една бърза 24-ка, евентуално може и 72-ка, но аз не съм путьо да се занимавам с детската градина. Но това, така като гледам може да дойде от другаде и то съвсем реално. Твоето не са обиди или постсловни закани, тава са директни закани за самоуправство, истински и неподправени заплахи, изказани многократно.

Аз за мен не се притеснявам, ще те сгъна за 10 секунди. Притеснявам се, че ти наистина плашиш. Плашиш участниците тук, фактите са на лице и дори изказваш публично самодоволство от това..

Не знам до кога си мислиш, че ще фаща дикиш това, че си си закупил услуга от кулиса…
палячо нали те видехме всички кой си ... и идея си нямаш аз на какво съм способен , който е тръгнал срещу мен добро не е видял. А за 24-ката давай да те видим , че такива като теб на закуска ги изяждам с парцалите :-)

Тоя украински байрак оригинално ли си беше там или е добавен за ефект? :D

Каза че сайта си е ок, но да не са 3 а 1 и другите 2 да редиректват към основния. И да не бързате да се изкавате неподготвени след като проекта още се разработва и не е окончателен.
Окей, разработвай го и ни дръж ъпдейтнати. Просто намекваме че ти е малко аматьорски подхода :)

Последно редактирано:
^Не се занимавай с неблагодарници, тия ще се капичнат още в началото на "кариерата" си 😆

палячо нали те видехме всички кой си ... и идея си нямаш аз на какво съм способен , който е тръгнал срещу мен добро не е видял. А за 24-ката давай да те видим , че такива като теб на закуска ги изяждам с парцалите :-)

Да бе.. видяхме те всички колко си ербаб, мамино-детенце, балон под налягане :)
Добре, че съм се нагледал на дрисьовци, та още не съм вдигнал телефона... да звънна на вашите, да ти направят една шамарена фабрика 😛

Горе