Ваучер хостинг за нови клиенти от Bulinfo за 100 € /от 35 €/

Дерко ми са издига в очите ако верно е оригиналния собственик на тоя bgchart.net ot 2005-а година.

... аз 2005 г. си немах идея от веб 😁

ПП: попаднахме на улична престрелка на директорийната мафия - я да си трайм, най-добре... o_O
2005-та, значи и в моите очи е нагоре. Първото ми популярно начинание беше 2006-та, ClubbingNet.tk и за съжаление дори интернет архива не го помни защото умря скоро след това, туко-що проверих. Беше създадено на е107. Още помня как рафтър дата беге ме прецака и висях на пазара в Люлин, а той не се появи защото мислеше, че съм "съгледвач", пък трябваше някакви много нови тракове да влязат в сайта и той да е първи техен източник за извън БГ и дата беге.

ПП. В уличната престрелка от темата не искам да участвам.

Последно редактирано:
Е точно за това говоря, за ноката във вида на турбо шегаджията... ЗА сметка на изживяващите се палячовци из нета 😆

А дерко-мерко тепърва ще яде уЙОт бабиленкин, щото си позволи да вземе страна, страна 100% нагласена, за да изкара некви умрели 100 еврака от потенциометъра на всевъзможната тъпотия на Мистър ТОП-комплексарович - Калоян, който е яко в сянката (очеизвадно) на брат си Самуил 😝

Абеййй Дерко, щото ми писна да се занимавам с Калоян, Я сега кажи ТИ пилуе - какъв ти е трабъла с бг-директориите и конкретно с тези на ОРИГИНАЛНИТЕ bgtop-и ? И всъщност ЧАК толко ли сте зле бургаските шматароци, та да разчитате на 100 еврака, за да си плащате за 12.5 тери рам, макар на въпрекито, че отдавна са ви Хванали за ТОП балъци, изразходващи по макс 512 меги.. ахахаха а У риалитито, и в тоя смисъл съвсем спокойно могат да ви включат и в програмата за 404TB RAM, нещо като от сорта за киртаците - 600К идоидиоти с реални 200 файла и 700к файла кешовици, типично и точно като за измикяри около бургаското езеро, патки с патки сиганьосани 😝

Горе