Аз карам един от по-новите модели на крос. Взехо го пролетта на 2012.
Колелото си е супер. Реално крос държат много добра ценова политика за БГ.
Същите модели колела в гърция или румъния са сигурно с около 30-50% по-скъпи.
Браво за темата; аз станах на стари години голям фен на велосипедите; имам 3, като за всекидневно ползване въртя със стар очукан бегач с хубави капли и гуми - трек 1100 от 90 те. - не се набива на око и мога да го вържа леко където и да е с часове/дни. Имам и нова версия на същата марка, но това само за извънградско (23x700 гумите не са за градско). И последното ми колело е Спешълайзд круккс ехперт ред - 3 бона сайклокрос, като до сега само из града съм го карал. За да не излиза много префукано само ще кажа че колата ми е вероятно 1 бон.
 ,примера не е много удачен,но принципа е подобен,както и с всичко друго де,жената също
,примера не е много удачен,но принципа е подобен,както и с всичко друго де,жената също
и да ти си тарикат, аз никога няма да дам 3 000 лева за колело... Все пак е велосипед, това е извратено да струва толкова. Все едно да си купиш ножица за 600 лева...
 А не е кой знае какво, просто е по-продължително като времетраене и спирачките се натоварват. От тогава винаги с хидарвлика и пoходящи дискове.
 А не е кой знае какво, просто е по-продължително като времетраене и спирачките се натоварват. От тогава винаги с хидарвлика и пoходящи дискове.