Вече съм на първа страница в Google

От: Вече съм на първа страница в Google

Ами попрочети малко във форума, за да видиш какво е нужно да промениш в сайта си и извън него, вместо да пишеш наляво и надясно за "успехите", които вече си постигнал и може да стане нещо от "зрънцето надежда" :)
 
От: Вече съм на първа страница в Google

България е пълна с пияници - пък като си хванал и китайския народ - трябва да си ме минал 100 пъти по показателя, който толкова тачиш - алекса. :)
Не знам само защо му обръщаш толкова много внимание, но както и да е.
Успех.
 
Re: От: Вече съм на първа страница в Google

За алексчето - обръщам му толкова внимание, защото няма друго. Аз в друга тема питах има ли някоя друга такава системка, която да измерва и да прави класации на световно равнище, но никой не ми каза, та предполагам, че още няма или не сме търсили като хората.
http://www.google.com/adplanner/static/top1000/
Ето ти една статистика... ама малко трудно се влиза в нея. :)
За Алекса - обръщай й внимание, но не бързай да се радваш, че си скочил 5 милиона позиции напред. Задминал си сайтове, които имат по 3 посещения месечно. Както ти каза един колега - това е като състезание по бягане, в което участват и пенсионери и лекоатлети. В момента ти си задминал пенсионерите и едва сега започва трудното.
 
От: Вече съм на първа страница в Google

За човека с кръчмата е препоръчително да спре
Халюциногенните гъби !
 
От: Вече съм на първа страница в Google

Разбира се, прав си. Скоро и ту ще се изкарват повече пари от топ класирани сайтове, но капацитета, населението на България е малко.

Би ви било интересно да видите и това: Интересна тактика за Класиране на първа страница на Google на онлайн магазин и сайт чрез Deep Links.

?!?! дотука нищо ново
 

Горе