Взех си домейнче за Herbal

От: Взех си домейнче за Herbal

А защо не да пробваш повече от една афилиейт програми, като вземеш от всяка само хербал продуктите :)
 
магазин темплеит се оптимизира доста по трудно от сайт за един продукт доста контент ще трябва да пренапишеш преди да го пуснеш

иначе Cashburners и Market Health имат шоп темплеити
 
От: Взех си домейнче за Herbal

Бате, те са само хербал програми, но аз мога да ти препоръчам Cashburners Affiliate Program - има точно едно хербал шопче, което може да качиш на домейна, малко едит ще му трябва. Но това е идеята все пак. Кажи какво по специално тъсиш и може да те ориентираме по-добре. ;) Успехи за сега.
 
От: Взех си домейнче за Herbal

Хах , дам намерих си много яко темплейтче. След малко почвам да го пооправям :)

П.п Как успях да нацеля такова яко домейнче и аз незнам :D C00l :eek:


И между другото мисля , че няма да ми трябват кошници и такива глупости , нали??? Направо като се цъкне на Купи продукта и да прехвърля към Линкната страница?.
 
От: Взех си домейнче за Herbal

Ми ако ще слагаш много продукти си е гъзарийка да има кошничка (Favstore на КБ си има) и то си е настроено да си праща към страницата за плащане, като всички продукти са отчетени накуп.
Иначе - да, може използвай хардлинк генератора на КБ(мисля че беше в секцията туулс), само въведи продукта, цената му, твойто афф ID, програмата (саплъмънтс, секс тойс и т.н.) и другите неща - ще ти генерира готов код.
 
От: Взех си домейнче за Herbal

Здравей, чак сега видях въпроса ти - според мен по-добри са Крокминт, пак плащат през е-пасс, дават 40-45% комисионни, а сега има промоция от май до август за всеки първи 10 поръчки за месеца взимаш 70% . Според мен са по-добри от Кешбърнърс понеже от по скоро са на пазара и продуктите им не са толкова познати като имена. Това си е мое мнение! Успех!
 
От: Взех си домейнче за Herbal

Да се похваля - домейна вече е мой :)
 

Горе