Видове гърди!

От: Видове гърди!

8df06ec24efe.jpeg

Ето такива гърди харесвам:-o големи, европеидни:rolleyes:
 
От: Видове гърди!

Е това вече е твърде гадно
 
От: Видове гърди!

Ай' стига с простотиите, че някой току-виж обърнал резбата като гледа някои от изложените снимки.
 
От: От: От: Видове гърди!

на улицата минаваше 175 страхотна майка с бебешка количка,около 25-26 години.Изправено тяло, стройно и един ПРЕКРАСЕН БЮСТ- ГОЛЯМ ,ОФОРМЕН ЗЛАТИСТ-немам думи,Широко отворено деколте,закубих си мисълта дори, забравих за пицата.

То хубаво ама е майка - има си мъж, това не го забравяй :wink: Че ако те зърне мъжецът и че така жадно наблюдаваш женицата му... :) Аз на майки не се хвърлям, в съзнанието ми винаги има защитна реакция че все пак това е семейна жена и не си правя илюзии.

ОСТАВАМ С ОБЕЖДЕНИЕТО ЧЕ ТУК У ФОРУМА
САМО СЕ ТРЕПАМЕ ДА РАБОТИМЕ И ДА ЧЕТЕМЕ

но са ни чужди чекиите, хемероидите,мастиката, ракийката с мезетата,фолка ,кама сутра позите ,чуждите жени ,изневерите,псувните,семейните войните за прегорели манджи, за широки дупета, и газовете

Чуждо ми е само в болднатия шрифт, защото всичко останало си го имам - моята кака всичко ми дава. :) без кавгите, семейни войни, а за изневери - дори няма смисъл да го правя на въпрос.

Секса продава, доказано е наистина!

Абсолютно точно и вярно. Секса крепи икономиката на света и е най доходния бизнес и за него криза няма. :)

Аз харесвам стегнати гърди но в никакъв случай силиконови. Силиконовите кифли oт чалготеките нямат шанс просто, за тях е просто шлюз унд алфидерзин :mad:

Аз като се загледам по някоя мадама на улицата до като вървим с моята, тя се дразни ама аз си имам оправдание - сега че съм на диета, не значи че не мога да не погледна менюто. :wink: Тоя лаф го използват и другите ми авери когато техните половинки ги изревнуват ако запят чуждо. :)
 
От: Видове гърди!

Абе, не знам... гърдите са си голяма притегачка, но аз лично си падам по дупетата на мадамите. Просто като видя някоя засукана с добри форми и трудно си махам погледа от там, че се пак става грозно, нали се сещатате:). То това неволно, нещо като природен закон, направо ти се заковава погледа там, чрез първосигналната система:)
 
От: Видове гърди!

Абе, не знам... гърдите са си голяма притегачка, но аз лично си падам по дупетата на мадамите.
За дупетата, нова тема ли ще отворим или да продължаваме тук? Лично аз веднъж щях да получа инфаркт (все пак съм на възраст), като видях една от Тракийския в един черен клин. Малеееее.... Още се облизвам.

То хубаво ама е майка - има си мъж, това не го забравяй Че ако те зърне мъжецът и че така жадно наблюдаваш женицата му...
Абе, мен ако питаш, щом е тръгнала по улицата с циците вън и дупето и се вижда, няма да е Пенелопа.
 

Горе