Видяхте ли интервюто на Blinky ?

Видяхте ли интервюто на Blinky което е дал за Лидер Тръст? Интересно е , но на снимката е излязъл като маймун ( нищо лично Блинки )
:)

Как да го видим като тоя сайт e на 10 дена и никой не е чувал за него :D
Трябваше с фирмения си акаунт да представиш проекта първо и след това да споделиш интервюто със един от собствениците на форума, ама и така става

Как да го видим като тоя сайт e на 10 дена и никой не е чувал за него :D
Трябваше с фирмения си акаунт да представиш проекта първо и след това да споделиш интервюто със един от собствениците на форума, ама и така става
и какво като е на 10 дни сайта? Нещо против ли имаш? Сайта не е нужно да го представям , той ще постигне целта си органично :-) Всеки лидер с интервю в него ще си шерва лика сред своята аудитория , а тя хич не е малка. Освен това ще има огромни изненади при подкаст видеата за което ще се говори много за вбъдеще.

Да, видео или поне аудио ще добре ако го има, може да се слуша докато работиш.

Да, видео или поне аудио ще добре ако го има, може да се слуша докато работиш.
видеото се подготвя ... скоро ще е налично, същевременно очаквам да ми върнат интервютата от още 10 лидера. Има много интересни имена от ИТ и бизнес сектора.

видеото се подготвя ... скоро ще е налично, същевременно очаквам да ми върнат интервютата от още 10 лидера. Има много интересни имена от ИТ и бизнес сектора.
Да, и на мен ми е чудно какво ще генерира. :)

Горе