Виж: 9 съвета за създаване на успешна продажбена страница!

webselo.com

Active Member
В модерния „виртуален“ свят присъствието в интернет е задължително за всеки бизнес. Факт е, че ако ви няма онлайн, значи все едно не съществувате! Безкрайно остаряло е схващането, че успешните продажби могат да се сключват само „лице в лице“.

Да предлагате свои продукти и услуги в онлайн пространството е изгодно за всички. Вие продавате повече като достигате до по-голям брой клиенти, а потребителите бързо и лесно се сдобиват с желаната оферта без дори да напускат дома или офиса си.

Разбира се, задължително условие е не просто да имате някаква страница в интернет. Вие трябва да имате добре направени страници за продажби (sales pages) в интернет. Те трябва да разполагат с различни достойнства, за да могат да изпълнят основното си предназначение – да продават.

Изискванията на клиентите са високи, времето им е ценно, а вкусовете претенциозни. Да си го кажем направо – ако страницата ви не е добре направена, дори клиентът да влезе в нея веднъж, той едва ли ще се върне, в случай че остане недоволен. От лошо направените ви страници за продажби печели само конкуренцията, не и вие.

Настоящата статия ще ви запознае с 9 практически съвета, които ще ви помогнат да се сдобиете с успешни и ефикасни sales pages.

Създаване на успешна продажбена страница.

С уважение,
Кико
 
Съветите са наистина много уместни. Страшно полезна е 8-ма точка - да се избегнат прекалено дългите форми за попълване. Най-често заради такива неща съм се отказвала да завърша поръчка. Но сега, с влизането в сила на GDPR, би трябвало да започнат да се използват кратки форми за попълване - само с наистина необходимата информация.
 
Здравейте статията наистина е полезна ,доста дълга но и полезна ! 4 точка дава храна за размисъл наистина много страници постоянно препращат към други сайтове и продукти ,реклами и тн ,а всъщност това е контра-продуктивно :/ .
Обмислях собствен сайт и това как ще го поддържам от реклами ,но сега осъзнавам че ще трябва доста премисляне благодаря !!!
Поздрави
 

Горе