Вищте първият ми блог ;)

От: Вищте първият ми блог ;)

Не знам дали съм само аз, обаче останах с впечетлението, че въпросния господин, създател на блога, е някакво дете.
Ако искаш да започнеш блог насериозно - имам 3 съвета за теб.
1. Научи българските книжовни норми. Красотата на езика ни се крие в комплексността му. Задължително е съдържанието на блога да е лишено от всякакви грешки. Хората, които наистина се занимават с политика са сантиментални и заради такивъ грещки могат да се подразнят, да напуснат и повече да не влязат в блога.
2. Независимо колко е хубава една книга, ако има грозна или неподходяща корица и ако си неизвестен автор - не очаквай много продажби.
Същия пример е аналогичен с блога. Хората идват за съдържанието основно, за да четат твоите мнения и мисли по темата. Обаче какво би казал за книга, тип хорър/приключенска в розови корици и много сърца, без да има романтика в нея, например? Не си някакъв световно-известен блогър, който има много фенове. Виждам, че дизайнът не е една от най-силните ти страни - за това има готови теми за блогър. Обаче трябва да прочетеш поне статийки относно дизайн. Да знаеш какво е красиво и привлича внимание и какво е грозно и кара хората да си чупят мониторите. Накратко - розовото не отива на тема "политика". Ако ще пишеш за сегашната политика в България - помисли за 9ти септември, ако знаеш за какво става дума. По-тъмни и безцветни нюанси (лично мнение). Ако имаш идеи за по-добър ред - може някакъв цвят да контрастира тъмните нюанси, знам ли :mrgreen:
3. Напиши върху тема, за което си компетентен. Пък за да си компетентен относно нещо, трябва да ти влиза измежду интересите. Ясно се вижда, че нямаш никакви интереси и знания относно политиката.

Бонус: 4. Дерзай, дерзай, дерзай. Приотизирай си нещата. Първо се научи и после действай. Ако действаш без да имаш нужните знания - губиш време.

Добре предложете тогава какъв блог да направя за да искарвам някакви пари било то от пейпал било то от смс било то от афилейт
Ако имахме блестящи идеи за милиони (както вероятно ти искаш), то ние щяхме да ги използваме.

Прочетох ти статията отчасти - бъкано е с грешки, използвал си много цветове и гадни - мяса на циганско колело, заради което очите ме заболяха. Предлагам ти да изтриеш целия блог. Please don't hurt the web.
 
От: Вищте първият ми блог ;)

Само като погледнеш името на темата ти става ясно за какво става на въпрос без да отваряш блога.И аз имам много граматически грешки, но толкова неграмотно да напишеш ВИЖТЕ - Вищте.
 

Горе