Вкарване на продукти в OPENCART

От: Вкарване на продукти в OPENCART

Аз мога да свърша работата за 50 стотинки на продукт. :)
 
От: Вкарване на продукти в OPENCART

Добре де, колко е нормалнта цена за подобна услуга?
 
От: От: Вкарване на продукти в OPENCART

Г-Н. Валков (или Вълков) кажете ми според вас каква цена трябва да предложа за добавяне на 200 продукта от един сайт в друг ? Ако смятате че 50 лв примерно са ОК, то лично аз бих се захванал с подобна работа да цъкам с мишката няколко часа на ден или дори цял ден за 50 лв, ако има някои предлагащ подобна позиция нека ми пише.

Абе пичове половината от които се изказахте тук да не вземате 2000+ заплата на месец ? Заплатите са масово около 600 лв, а в провинциалните градове и минимални от 300-400 лв. А да не говорим за вашите баби и дядовци които вземат по 120 лв пенсия. Стига глупости моля ви се, защо никой нищо не казва че получавате на 10 клика по 15 цента от адсенс ? Защо никой не каже на шефа си да му направи заплатата 2000+ лв, понеже не е пакистанец?

Amigo0o, така ще е когато повечето се борят за едната заплата. Когато си разбираш от работата - възможности много. Кой е казал че нашия пазар е определящ? Лично аз от 2 години много рядко подхващам работа за БГ клиенти (евентуално близки, от които не очаквам да изкарам нещо). Поогледайте се малко и извън България. Верно още по трудно е да пробиеш, но пак казам когато човек си разбира от работата, с амбиция и постоянство се създават клиенти и нещата се случват.

Успех на всички!
 

Горе