Впечатленията ми от билборд рекламата. Лични мнения само :)

radev

Well-Known Member
Направих една колекция от билбордове от центъра на София докато съм се размотавал. И разразах накратко за личните си впечатления, невпечатления и коментари:
http://www.antonradev.com/билборд-реклама.html

Може да хвърлите един бърз прочит :)
На всички в рекламния занаят по един или друг начин, може да им е интересно моето виждане
 
От: Впечатленията ми от билборд рекламата. Лични мнения само :)

Хвърли един поглед основно, защото бях сигурен, че ще има някоя некадърна реклама в поста да се посмея малко :)
 
От: Впечатленията ми от билборд рекламата. Лични мнения само :)

чак смешни не са, просто са неадекватно странни и си мисля, че аз съм прозд понякога

абе, някой админ да изтрие тоя акаунт. Че вече не се ползва от наш човек. Ай ше метна някое лично съобщение
ся съм аз, радев
 
От: Впечатленията ми от билборд рекламата. Лични мнения само :)

На тия от Василка много им порасна работата последните години.Относно темата -техния билборд е най-сполучлив.Относно рент.бг-щом могат да си го позволят да се рекламират по билбордове, евала,но да не се окаже твърде голяма лъжица за тяхната уста:).Относно PLESIO-незнам какво предлагат.След като видях билборда.....ОТНОВО незнам какво предлагат.Относно GEOX-това''диша'' е добре замислено.Гъделичка любопитството да провериш в някой техен магазин какво пък толкова диша в тези обувки:)......и евентуално да си закупиш дишащата стока.Между другото съм си купувал техни обувки,доволен съм:).
 
От: Впечатленията ми от билборд рекламата. Лични мнения само :)

Какво да кажа аз. Не ми харесва този тип реклама, но щом на някой му влияе, нека я има. Вчера минавам покрай един билборд на Andrews, едно момче с пушка, рекламираш реално новата им колекция. Голям фен съм на марката. Та реално нищо интересно не ме хвана, освен това, че това което са го дали, като пари са можели да таргетират малко повече таргет групата си. Защото покрай въпросните билбордове минават всички. Но бизнес сайтовете и списанията не всеки ги чете, а не виждам всеки да се развява с костюми за по 300-400 евра. :)

Вижте, ГлоБул те реално могат да таргетират всеки, или почти всеки. Не знам някой без мобилен телефон. :) Мойте заключения си остават същите, не всяка марка/фирма/продукт/услуга е за този тип реклама. Но всеки си има бюджети и реално те си отговарят за правилното им разпределение. Едно е важно - да има реално ефект. А щом им носи, поне възвръщаемост в добри граници, то рекламата е сполучлива. ;)
 

Горе