Впечетления от един сайт

soulfly

New Member
Здравейте.Искам да споделя една стратегия за печелене на пари от интернет.Ако ви се печелят пари,мога да ви гарантирам,че чрез метода които ще ви покажа,ще вземате по средно 120-150 долара на 2 месеца. Казвам 2 защото чрез системата с която се правят парите не може да се изплати сума по малка от 120 долара.И ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ ЧЕ ТАЗИ СУМА СЕ ПЕЧЕЛИ ЧРЕЗ НИКАКВИ ОПИТИ ДА СЕ ПРАВЯТ РЕФЕРАЛИ А САМО ЧРЕЗ ОТДЕЛЯНЕ НА 20-30 МИНУТИ НА ДЕН.
1.Първото което трябва да направите е да си отворите акаунт в E-Gold (www.e-gold.com )
2.Правите си поща в www.yahooo.com
3.Отивате на този адрес 1-800-mail.com/pages/index.php?refid=cooljzgxx и се регистрирате чрез пощата.

След като сте готови единственото което трябва да направите е да влизате в сайта в категория Members и да следите дали в Inbox има съобщения.Ако има ги отваряте и цъкате на тях.След като цъкнете линка той ви препраща в сайт и трябва да поседите 1-2 минути и печелите по 10 или 20 цента.(има случеи в които се взема повече).Хубавото е че най-малко 10 писма има на ден с най-малка сума 10 цента.Аз на ден печелих и продължавам да печеля по 2-4 долара!!!
Бях много скиптично настроен в началото защото съм си патил от саитове като cashfiesta.com но реших да опитам и имаше резултат.Значи като съберете 120 долара давате на My Redemption Area и давате заявка за прехвърляне.Парите се прехвърлят в E-Gold акаунта ви.За да може да дойдат паричките до българия си правите акаунт в MoneyBookers.

MoneyBookers работи директно със следните български банки: Булбанк, ОББ, Хебросбанк и Сибанк. Ако имате натрупани средства в E-Gold, най-добре е да ги прехвърлите в MoneyBookers, а от там - в една от посочените български банки. По този начин ще имате минимални комисионни по транзакциите.

Въпреки че по горе казах че няма значение дали ще имате реферали за да спечелите 120 долара за 2 месеца или не,съм дал линк,чрез който ще станете мой реферал !!! Това дали ще сте или не няма никакво значение за вашата печалба !!!
 
Мен ми писна от такива глупости.

Намерете си хубава работа и стига сте искали да печелите докато си клатите оная си работа.
 
А модератора що поне не изтрие малоумния линк с рефИД-то :evil: :evil:
 
дали ще вярвате или не си е ваш проблем,аз само споделям и ако обичате щом не вярвате (това е първото правило на българина - да не вярва) поне не пишете глупости.Нали все пак всеки сам си решава,а и не видях едно мнение в което да пише че не е така.За рефералите да - линка е да ми станете реферел и както казах от това вие нищо не губите.
 
НИКАКВИ ОПИТИ ДА СЕ ПРАВЯТ РЕФЕРАЛИ
няма лошо с реферални линкове , но просто тоя тип аффилиейт нервят потребителите тук . Ако намериш нещо ново и наистина добро върни се пак и ни сподели , гаранция , че 50% поне ще се регнат през реф-а ти .
 
soulfly каза:
защо да не изкарам след като съм изкарвал вече,ти да не си пробвал ?

Виж, всички варваме че си изкарал. Въпроса е не може ли да се свърши нещо полезно през тези 20 мин и да изкараш повече от колкото 3$ -( 4-5 лв)
 
човекът споделя просто, защо му се нахвърляте ?!?
нали знаете, че за всеки влак си има пътници, така и тази информация може да е интересна на някой. Не че ме интересува темата, но много тъпо му се нахвърлихте. А пък пича ако не беше сложил реферал линк щях да го помисля за голям балък :)
 
icakis каза:
А пък пича ако не беше сложил реферал линк щях да го помисля за голям балък :)
ами да...
реферал линка няма нищо лошо... просто някой печели от това, а регнатия не губи, ама тук все се намират хора, които да критикуват за реф линкове... :evil:
иначе по темата-пълна глупост :D дай снимка с твой чек и ти до него да видим и да се порадваме, а замалко да забравя кажи за колко време си ги изкарал и с колко хиляди реферали :lol:
 
ами имам точно 7 реферала за 2 месеца просто защото съм дал сайта само на най-добрите си приятели и не съм се занимавал с разпространението му.А в това да стана на някой реферал не виждам да съм излъгал с нещо- написъл съм си че линка е такъв от които ще ви стана реферал,вие решавате от там ли да се регнете или не ако изобщо се регистрирате.А за чека-няма чек защото от е-голда си пращтам парите директно чрез другия саит в картата.А и ако може ако ще коментирате за това печели ли се или не да го правите поне след като сте се запознали със сайта!
 
Пич, стига си разигравал хората :lol:
Пари от този сайт няма да видш, ако ще на врата да си стъпиш...

Ето малко доказателство, което се основава на логиката ;)

Така... на сайта пише:
"Total members: 123,521"

"All Emails Worth 5,10,15,20 cents !"

А я вижте какво пише в Адвертайсинг ареа-та :)
"Special 5 cents solo to all 123,521 (60 sec timer) Only $9.99"

И я сега ми кажете... как ще покрият разходите да платят на юзерите си... а сега добавете и разходите за хоста и рефералните комисионни :lol:

Плащат, а? :eek:
 
ми значи не плащат на всички,а на мен са решили да платят,по друг начин не си го обеснявам,аз пари видях пък незнам
 
soulfly каза:
ми значи не плащат на всички,а на мен са решили да платят,по друг начин не си го обеснявам,аз пари видях пък незнам
:lol:
Снимай ни плащането в иголда си? :shock:
Само не се оправдавай, че незнаеш как и каде :lol:
 
ototoster каза:
soulfly каза:
ми значи не плащат на всички,а на мен са решили да платят,по друг начин не си го обеснявам,аз пари видях пък незнам
:lol:
Снимай ни плащането в иголда си? :shock:
Само не се оправдавай, че незнаеш как и каде :lol:
То не е проблем да го снима ... той може и да има плащане от тях но това не значи че те плащат ... плати ли са на него и още 10 човека ... с идеята че тея 10 човека ще докарат още по няколко всеки ... аве т`ва са глупости де съм тръгнал да пиша ...
 
Здравейте, на всички и поздравления за страхотния форум! От няколко месеца го чета и най-накрая и аз реших да се включа.

Относно сайта 1-800-mail реших да потърся малко информация, защото и аз съм минал през този тип програми, но до сега не го бях чувал. Във българския Get Paid Forum отдавна програмата в обявена за СКАМ. Поразрових се и в секцията FAQ на сайта и там ясно е написано, че освен че минимума за изплащане е 120$, парите се изплащат в срок от 90 дни или в приемливо след този период време :D Не знам. Малко ми се струва невъзможно да изплащат такива големи суми - просто няма как да се избият тези пари. Иначе в тази сфера има сайтове, които си плащат от години, но никой не дава по 0.1$ за клик и на повечето места минимума за изплащане е 1$.
 

Горе