Време за война!

takamato

Active Member
Кофти ми става, когато гледам мнения, в които за пореден път някой от форума се оплаква за забавени разплащания, бан или деиндексиране и т.н.
За това днес ще ти предложа стратегия за действие:

1. ДИВЕРСИФИЦИРАЙ!

Раздели паричните си доходи на няколко потока!
Действай на различни пазари и потребности!
Ще изброя само няколко примера, а ти ще си ги подредиш според стила си.

-Афилиейт
-ППЦ
-СМС
-Комисионни
-Направи свой цифров продукт, все във нещо доста добър!
-За препоръчване е да стъпиш и в офлине бизнес!
Така даже някой поток да намалее, другите ще го "подхранят".

2. БАЧКАЙ

Не казвам че трябва да е много, по скоро качествено и с интелект.
Прилагай принципа на постоянството - всеки месец стартирай нов проект, отдели му от 3 до 7 дни за начало, а после го поддържай и развивай!
Така всеки ден, ще си с една стъпка по-близо до целта!

3. ТЪРСИ

Търси нови идеи, нови пазари, нови хора!
Съюзявай се, вместо да пречиш!
ПОМАГАЙ! - Винаги ще ти се върне!

ЗАПОЧНИ ДА ДЕЙСТВАШ!
Днес и сега, утре ще е вече късно!
 
От: Време за война!

Да, не сме шернали няколко програми за да се специялизираш само в една. И да, някои са с по-добра конверсия от други, но това не е оправдание, защото знаеме като маркетъри че ти си този, който трябва да го накараш да купи. И да представиш продукта в най-добрата му светлина. :)

За това искам да кажа тук, че ние работиме с всичките и разчитаме изцяло на познанията си по маркетинг. Смея да твърдя, че свеки сайт, който имаме е с уникално Sales-Copy или Sales Letter - както искайте го наричайте. :)

Използват се различни маркетингови стратегии, от SEO до Article Marketing - И не се разчита изцяло на търафика, а на това как е представен продиукта и как се справя даден маркетър с съотношението трафик/продажби.

Или с две думи, подкрепям takamato на 100%. И искам да помогна на тези, които по някакъв начин се чувстват отчаяни или разочарови от това че има проблеми с маркетинга на сайтовете или блоговете си.:)

Успехи и знайте че всичко е въпрос на работа, стратегия и опит. Другото е упоритост. :)
 
От: Време за война!

Евала! :)
И все пак 3-4 силни сайта във малки и уютни ниши ми изглеждат по-привлекателна идея, от това да се бълват проекти постоянно. Въпреки че в момента точно това гледам да правя.

Между другото целта на врявата в по-голяма степен е да се изяснят далаверите на гугъл, не толкова нещо друго. Не мисля, че причината е, че е бил спрян някакъв поток на пари, поне при мен. :)

ПП. Това само го уточнявам, нека да не завиваме в тая посока, понеже темата е доста важна!
 
винаги е по добре да с няколко топ сайта отколкот с бълвани сайтове но продаи горните проблеми може да подържаш няколко сайта заготовки...... какво имам впредвид на един отделен хостинг оставяш няколко домеина в нишите в които работиш с няколко изречения тематичен уникален контент наликваш ги от тук от там и ги оставяш да стареят... като стане проблем вадиш някои от архива.......

ако са платили на няко спам едитор те се задържали на работа по две години така че този най-късно догодина ще си иде а които оцелее през кризата и не се откаже ще стане много корав ще устискаме батета ще скапем малко домеини но ще устискаме
 
Последно редактирано от модератор:
От: Време за война!

само ще кажа: The time for war has Started !
 
От: Време за война!

Enemy spoted. Enemy down!
- Roger That!
Time for the NeXT
 

Горе