Всичко за Youtube - Въпроси/Отговори

аз от както съм тук ти си вървял прав под масата... мина време реших да видя какво е станало .. ами работата е страшна ... некъф мишок пише по на хората темите ...
време е да се разкараш отново от форума, ако не аз ще ти помогна

е разбира се че ще помогнеш , с това мазнене към админите нормално ..
аз за разлика от теб не се мазня на админите , те сами виждат какво е съдържанието на умствения ми капацитет в сравнение с твоя който дори не е и 10% от моя. Казах ти ... продавай си ваучерите за адсенс там на 5-6 $ и фъншуй глупостите и си трай. Нямаш си представа с кой се заяждаш. Много като теб вече плакаха...

Не ти не се мазниш изобщо ... само така си мислим :))) щом мислиш че работи преди 15 години са актуални .. добре :) Ти ти си нямаш на представа с кой се заяждаш ти , но няма проблем , това тук да унижаваш хората в форума ще преключи .

Не ти не се мазниш изобщо ... само така си мислим :))) щом мислиш че работи преди 15 години са актуални .. добре :) Ти ти си нямаш на представа с кой се заяждаш ти , но няма проблем , това тук да унижаваш хората в форума ще преключи .
аз предвиждам как съвсем скоро ще замлъкнеш завинаги...акъл от тъпи слугини не щем. Марш в кухнята при загорялата яхния и нито гък!

Последно редактирано:

Горе