Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

Стреснах сe като видях какви съм ги писал там горе. :oops:
То бива бива негативизъм ама туй на нищо не прилича... :wink:
 
От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

аз я прочетох. нещо като смесица между Jordan Belfort и Anthony Robbins е темата и ми хареса :)
 
От: От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка



Часовникът звъни. Събуждам се. Ставам от леглото. Тоалетна, баня, душ. Закусвам. Отивам на работа. 18.00 часа. Излизам от офиса. Билет, градски транспорт, навалица. Прибирам се вкъщи. Вечеря. Гледам филм, лягам. Часовникът звъни. Събуждам се. Ставам от леглото…

Навярно написаното прилича много на сюжет от филм. Или съдържанието на книга. Или репортаж по телевизията.

Грешка… Това е животът на повече от 1 милион българи…

Много от вас, искат животът им да се промени за кратък период от време. Ден, седмица, месец. Да. Това е напълно възможно… Ако сте спечелили от тотото. Или имате заможен роднина, който ви е неправил богат наследник.

Не ме разбирайте погрешно. Пари е имало, има и ще продължава да има в онлайн бизнеса. Въпрос на време, нюх, желание и работа е да дойдат при вас.
От опит мога да споделя, че следването на точно определени правила НЕ води до успех. Сещам се за първият си блог, който беше точно копие на сайта от “SEO PRESS Formula”. Нека обясня. Имах готов, добре оптимизиран Адсенс сайт, но без трафик (посетители). Epic Fail.

Бъдете различни. Винаги, когато решите да следвате супер, лесен начин за правене на 100 долара на ден, го пречупете през вашата си призма. Ако някои е предложил този метод за 5 долара в някой форум, дали 1000 човека ще имат същия успех, ако правят всичко, както е описано там?


Много ще ви помогне в тази насока т.нар. „Think outside of the box”. Пускам направо линк към една чудесна статия.


И не на последно място. Удоволствието от това, което вършиш. Няма ли я тръпката, по-добре се захвани с нещо друго. Ето и интерпретация на последните ми думи, казани от друг. :)

[video=youtube;hsD6n8ec6-4]http://www.youtube.com/watch?v=hsD6n8ec6-4[/video]
 
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=13912

Казано общо в България няма правилна форма за успех.
Американците успяват, защоти искат повече. Немците, защото смятат, че тяхното е най-доброто. Японците, защото влагат историята си и традициите в работата.
При нас е леко казано, виж какво правят другите и ти прАИ същото!

На мен ми писна от магазините им за електронни цигари, магазините за алкохол, цигари и шоколад. От "проекти и сега търся финансиране" и т.н. Липсват много неща, креатвност, поведенческо мислене, мозъчни тръстове. Но някой беше споменал за йебане с потхвърляне по-нагоре по диско клубовете. Ами..това е най-лесно да се прави- ядене на лучени манджи, ракии и спане.
 
От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

Извинявай, Аватара на Federal
Federal
Federal Е онлайн в момента Senior Member ама ние не говорим или пишем за йебане а за чесане , глагол , не съществително име. Ще ти доверя нещо лично..НИЩО ЧОВЕШКО НЕ МИ Е ЧУЖДО поне в този живот. Правя това което мога и се стремя да го правя по най добрия начин. защото тоВа съм АЗ, само АЗ и винаги АЗ, щом и до тука съм АЗ значи съм АЗ.
 
От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

Аз не засягам лично мнение на никого в тази тема.

Копирам пасаж от Википедиа.

"„Ауди“ АД (Audi AG) е германски автомобилен производител със седалище в Инголщат, Бавария, Германия. Част е от Volkswagen AG от 1964 г., като марката винаги е била символ на качество, сигурност, комфорт и здравина.

Автомобилите се произвеждат в заводите в Инголщат, Некарзулм, Дьор (Унгария), Братислава (Словакия), Сао Хосе дос Пиняис (Бразилия) и Чанчун (Китай).

Мотото на фирмата гласи Vorsprung durch Technik, което може да бъде преведено както като Напредък чрез техника, така и като Предимство чрез техника.
"

Ако зачетем правилно, ще вникнем във формата им за успех, както разбира се се говори и в тази тема. Нищо, че става въпрос за сайтове.
 
От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

Чудесна тема.
От мен: БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ!
Преди дни присъствах на един семинар за AdSense в София. Наред с български лектори (представители на различни БГ сайтове) имаше и двама румънци - единият служител в Google, а другият Интернет предприемач. В изложенията си и начина си на говорене и двамата бяха на светлинни години пред БГ лекторите. Само по едно - и двамата излъчваха удовлетворение от живота си и вяра в бъдещето, нещо което не можах да усетя в сънародниците, а повечето от тях бяха създатели на доста добри и известни БГ сайтове. Тези нашенци бяха далеч от бедността и недоимъка и въпреки това излъчваха страх, несигурност и песимизъм.

За какво е всичко това, ако не ви донесе радост, щастие и спокойствие. Няма разлика между нещастник с пари и нещастник без пари - и на двамата им е гадно.
Радвайте се на всеки долар който печелите, споделяйте радостта си и когато започнете да печелите с хиляди на ден - не забравяйте радостта от първите стъпки!
 
От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

към горния постер - много добро мнение - видят ти сайта за деца - дизайна отблъсква - купи си някоя 40-50 доларова тема за сайта тип блог-новинарски сайт, модни си я и ще стане много по-добре - а колкото по-добре изглежда един сайт, толкова повече пари ще спечели. Съмнява ме, че 40 долара са нещо кой знае какво... и все пак, това е просто съвет - няма нищо негативно в него, напротив .
 
От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

Само с позитивизъм не става. Трябва постоянство, и колкото по-трудно става толково по упорито трябва да се бачка.
Количествените натрупвания водят до качествени изменения.
 
От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

Здравейте, от известно време чета форума и искам да ви поздравя за позитивизма, който успявате да всеете у читателя ! Това ми е първият коментар и като такъв искам да цитирам моят идол в предприемачеството - сър Ричард Брансън , той казва в една от книгите си ..." Не поставяй парите като своя главна цел, те са средство, опитвай се да се забавляваш и останалото само ще дойде"
 
От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

една крачка май есссс, ако сте тръгнали на дълго пътуване започнете с една пачка! :)
 
От: Всяко Дълго Пътуване Започва С Една Единствена Стъпка

Направете такъв сайт в който вие самите ще искате да влизате, тоест, ако играете игри, направете си сървъри на любимата си игра, ако е възможно или рекламирайте такава :)
 
А, има ли наистина честно успели хора в България?

Разбира се, че има... и са много!
Имаме толкова добри и успешни певци, актьори, програмисти...толкова много!
 

Горе