Възможност за дропшип?

От: Възможност за дропшип?

1. не
2. Не виждам пречка да не става, носят до Европа everbuying.com/m-article-id-39-pid-.html
3. Би следвало да се, щом са от Китай
 
От: От: Възможност за дропшип?

А има ли компании който предлагат дропшип и да дава и техни готови CSM за продуктите.... в смисъл да не правя сайт и теми а да използвам тяхна тема.
 
От: Възможност за дропшип?

Грешка, пуснах го два пъти.
 
Последно редактирано:
От: Възможност за дропшип?

То има и афилейт програма, може би това ще е по-удачен вариант. Защото с тези доставки от Китай, ако си дропшипър си вътре с двата крака като вземат да се оплакват от забавяне на доставките, или пък искат да ги връщат. Вярно, че комисионната за афилейта е по-малка, но пък по-малко ядове. Иначе от Китай докато дойде стоката минава почти месец, нали редовно купувам разни китайски джаджи от ибей и идват за няколко седмици. Обаче повечето хора са нетърпеливи и ще има скандали по телефона като им се забави стоката, а са я платили вече.
 
От: Възможност за дропшип?

Да но пак има някои хубави работи май,които може да се купят и препродадат :) Иначе с тоя афф нз дали ще се изкарват хубави пари :) Просто търсих стока за един нов мой сайт,а тук има интересни неща,но явно продължавам да търся :D
 
От: Възможност за дропшип?

Ако намериш кажи, че и аз имам един сайт, с настроен магазин, обаче модула е изключен, защото нямам какво да продавам.
 
От: Възможност за дропшип?

Ако намериш клиенти дето нямат против да платят и да чакат 2+ месеца за доставка те признавам. Другия вариант за по-бърза доставка ще ти излиза доста скъпо и ако ти се занимава за дребни суми е ОК.
 

Горе