Предлагам: Възможност за увеличаване на доходите

Dobr3w

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Нашият екип търси нови сътрудници.


За компанията:

По-добро качество за вашия живот - точно това е корпоративната група на LR със седалище в Аален, Германия. Като експерти по здравеопазването и красотата и един от най-големите световни производители на продукти от алое вера, сега ви предлагаме възможност да реализирате вашите бизнес мечти.

Ценности като страст, лоялност и отговорност са причината, поради която над 5000 партньори са останали вярно в компанията за повече от 20 години. Ние залагаме на високо ниво на информираност за качеството и по този начин гарантираме непрекъснато нарастващ набор от продукти за козметика, аромати и хранителни добавки.

Ставайки официален сътрудник на компанията ще се възползвате от конкретни предимства и възможности.

-Да бъдете директен клиент към завода и да пазарувате с цени на едро с до 50% отстъпка.

-Да повишите стандарта си на живот и да печелите допълнителни доходи.

-Да се развивате и изградите кариера с компанията.

-Обучения и семинари, на които ще се срещате с прекрасни хора.

Ако имате желание, да поемете по този път на успеха ,свържете се с мен на лично съобщение.
 
Колега, имам един въпрос, но не мога да изпращам лично. Пиши ми на yordanov1978 - at - gmail.com

Благодаря!
 
Здравейте, не знам защо не може да се пращат лични: пишете ми на имейл: stanislavdobrev98 @ gmail.com
 
Става дума за МЛМ щуротии, същото като тианде и редица други пирамиди...
 
Някак си трудно бих си представил, че още има или има нови наивници да клъвнат на МЛМ. Колко тъп трябва да си?!

@Стани,
Дано не си кихнал за да ти "падне" тази уникална възможност в живота.

Със здраве.
 
Ей, ама какво сте го "захванали" човека, нека всеки да се опитва да се развива както си иска де!

Искам да кажа моето мнение за LR:
Познавам компанията от повече от 15 години, далеч още преди да направят офис/сграда/представителство в БГ. Тогава влязоха през 2 направления тук - от Гърция и от Германия. С жена ми сме имали доста срещи с гръцките "представители", семинари...с течение на времето - за 2-3 години усилена, ама наистина усилена работа на жена ми, стигна до нивото за VW - Polo-то...ами не го взехме, че като прочетохме договора за предоставянето по-сериозно (а мислехме, че просто си го печелим, навсякъде така пишеше и се говореше) ...мани-мани :) Но както и да е...
...продуктите са наистина много добри като качество (или тогава бяха, сега незнам), НО още тогава си го знаехме - не са за масовия потребител, прекалено скъпи бяха. Да, "за всеки влак си има пътници" ще кажете, ама то все чакаме и България да се "качи на влака", но сума ти години за нормалните хора все не се случва. Та - продуктите са много скъпи, почти ценово аналогично със световни/европейски брандове с огромна реклама, и в този случай е ясно какво се случва. Не бяха тогава още за БГ пазара, не са и сега явно.
При нас усилията, хвърляни за LR приключиха преди 10-12 години (някъде там беше, не помня точно), когато от фирмата (в DE) се разделиха/отделиха/избягаха (какво и защо, само те си знаят) разни управителни тела и направиха аналогична компания и такива ми ти разни неща. Та тогава приключихме веднага (понякога е по-добре да оставиш зад гърба си 2-3 години труд, като пред себе си се оправдаваш, че "поне си придобил опит"). И май по-добре стана, че се отказахме - започнаха да се "разпределят" едни мрежи, едни структури, звънят си, предлагат това и онова...мале, ужас!
Виждам, че в първия пост пише "5000 сътрудника"...ами преди години само структурата на хората от Русе за LR беше над 1000 човека...вярно е, променят се бонусни програми, планове - със времето всичко се променя/редуцира, но все пак...
От 8-9 години работим с/за друга, българска компания, която може би почерпи опит от неуспешните опити на чужди компании да влязат на българския пазар, и всичко си е ок...засега де :)
Та това е, не мога да дам (и нямам право) окончателно мнение за LR, незнам дали си струват усилията да се работи за тази компания, но всеки е длъжен да опитва различни неща и по-добре да се вслушва във вътрешните си гласове/усет/опит и да действа!

Хубав ден на всички!
 
Последно редактирано:
Та това е, не мога да дам (и нямам право) окончателно мнение за LR, незнам дали си струват усилията да се работи за тази компания, но всеки е длъжен да опитва различни неща и по-добре да се вслушва във вътрешните си гласове/усет/опит и да действа!
Разбира се. Там е работата, че шараните реват - "ама държавата що не се намесва?".
По същата логика тогава трябва да е и при фондовата борсата. Когато печеля - супер, като губя - държавата да се намеси и да ми върне парите (поне).
 
Ахаххах смея се но ти видях мейла и явно си 98ми набор , така че ти е простено
Най-смешното винаги ми е било ,че участващите в тези пирамиди винаги се мислят за хитри.И като ги чуеш как се опитват да те обедят в нещо , разбираш какви са шарани.
Като секта леко е:):):(
 

Горе