Въпроси за Affiliate програми

oXteR

New Member
Имам няколко въпроса тъй като прочетох Тази статия и веднага си зададох няколко въпроса

Задължително ли е да купувам хостинг и домейн не може ли безплатен блог - wordpress or blogspot

Коя Affiliate програма да избера

След колко време от представянето на продукта започнахте да печелите
 
От: Въпроси за Affiliate програми

Здрасти. Ще ти отговоря направо по въпросите. Първо за блог платформите на фри хостинг - WP ми изтриха един афилиейт блог стигнал PR3 и правещ по 1-2 продажби на Proactol на месец. Не харесват афилиейт блоговете (проблогинга), за адсенс - незнам.

На blogspot - всеки има по един такъв блог и не се спрява никак зле с продажбите. Имаме няколко примера тук. Не трият - освен ако не е много adult съдържанието. Но с тези продукти и програми трудно се стига тази граница. Но все пак е хубаво да се внимава. Все пак си на чужд хостинг. ;)

А за програмите - всяка една си има както "+"-ве, така и "-"-си. Въпроса е ти какво искаш да промотираш. С добра конверсия се отличават - GenBucks; Cashburners; Leading Edge Cash, както и WorldNiche.

Ако имаш по-конкретни въпроси. Ще ти отговоря. Но опредлено са доста хубави и стабилни програми. Говоря предимно от опит. ;) Успехи.
 
ами някога със сайт ми трябваха около 50 дни за да направ първа продажба (през цялото време съм бачкал здраво за развитието на сайта)

сега гледам с блог на блоспот става по бързо
 
От: Въпроси за Affiliate програми

Във форума е пълно с информация за GenBucks и другите програми. Просто трябва да попрочетеш малко. Не чакай всичко на готово ..
И под бачкане мисля че coolice имаше предвид content + links (артикъл директории, социални мрежи, коментари по dofollow блогове и т.н. )
 
От: Въпроси за Affiliate програми

Здрастиииииииииии и добре си ни дошла тук....;) Аз съм един от админите и имам страния навик да налазвам новите потребители с поздравителни постове за добре дошли. :) Свиква се с тази ми изкривена черта. :) Пожелава ти приятен престой тук и всичко най най.

А сега по темата, за да не се плесне офтопика пак: Надявам се че си си избрал ниша, респектино пазар. Важното е да се специализираш в определен сегмент и да покажеш на посетителите ти, че има какво да им дадеш и по този начин да купуват от теб.

Тук са нашите: Trusted Affiliate Programs - проверени и такива на които може да се има доверие. Успехи и ако има нещо по-специално за питане...тук сме и ще помагаме с каквото можеме.;)
 

Горе