Въпроси за PayPal

От: Въпроси за PayPal

значи даваш на Send Money пишеш емайла с които ти е регистрацията на която ще пратиш пари,пращаш и отиваш в пощата там ще ти пратят писмо че са изпратени,за съжаление удържат пари некъв процент нз колко но удържат аз имах 2 рег(от различно ИП с различни карти и имена)и сичко го прехвърлих в 3 пейпал с моите данни и ся съм си с него,Може ,става ,но удържат парички малко са зависи от големината на сумата :) Дано съм бил полезен с нещо !Успех
 
От: Въпроси за PayPal

наскоро попаднах на фалшив пейпал и направих грешка да се регистрирам(2регистрация) и пратиха ми от един сайт 20$ и на другия ден си харесах от ебай едни работи и викам ще си ги купя сичко ок, мааа Не баш отивам на пейпал и глеам нищо празно...обадих им се нямало такава регистрация дъра бъра,такава карта нямало такова лице нямало в базата данни на пеъпал.ком нз ко стана но се цакнах яката (примирих се де ) тъй че хората предопреждават за пейпал че има фалшиви такива да ги наречем сайтове пиявици.
 
От: Въпроси за PayPal

някой знае ли има ли някакви ограничения за пращане на пари от paypal account v drug ? имам предвид количество.. чух че може да се пращат 500$ мах.
 

Горе