Въпрос за планираните постове в Фейсбук страница

WinKam

Active Member
Онзи ден натрясках планирани постове за 2-3 Фейсбук страници за 10-15 дни напред. Понеже съм сам администратор и сега лятото ме мързи да поствам или не влизам няколко дни, а искам да имат активност страниците. Преди съм ползвал HootSuite. Там си работеха. Сега като видях, че от Фейсбук са добавили такава опция реших да пробвам. Излезна само първата вечер каквото бях заредил. Вчера нищо не се появи. И днес нищо. Заредил съм до 10 юли изображения да се публикуват всяка вечер в 20:30. Изписа ми че са ъплоаднати, когато ги добавях.

Някой ползва ли я тази опция за по-дълги срокове и стават ли при вас?
 
Тази опция е от години. Влез и виж списъка с предостщите постове - ако там няма нищо значи нещо си омазал.
 
Открих го. Има само по едно, а аз съм натряскал най-малко по 15. Има ли някакъв лимит това? Мога ли да заредя за цяло лято напред до септември и да ги оставя на автопилот?
 
Сега заредих 4 на една друга страница и показва 4.

А онзи ден дето заредих по 20-30 и си играх да търся картинки от нета и да ги оформям с текст, всичко се е загубило.
 
Ще чакам да видя сега тези 4-те дали ще ги покаже!

Кажете само да знам, който го е правил, мога ли да заредя за много дни напред и да изкарам лятото?
 
Ще чакам да видя сега тези 4-те дали ще ги покаже!

Кажете само да знам, който го е правил, мога ли да заредя за много дни напред и да изкарам лятото?
Може.
 
Станаха. Този път се заредиха, но аз проверявах след всяко дали е добавено. И си излезнаха по план. Даже на другата страница около 10 заредих и те си излезнаха. Сега като имам време ще наблъскам до края на лятото и оставам на пълен автопилот!
 
Няма проблем ако искаш да заредиш и до края на годината. Всичко би трябвало да се качва :) Няма ограничения, аз от години си ги зареждам така.
 
Насрочване на публикация се казва и като цъкнеш да пишеш пост на тикчето при Публикуване имаш три опции - сега; след няколко часа - дни или със задна дата.
 
Мързеливо е определено - и аз го ползвам, но съм забелязал, че понякога не достига до толкова хора, доколкото достига непланираната публикация. Някой друг също може да сподели мнение. Лесно е за да ги планираш например през час за един ден 12-13 публикации и готово, но така не се ангажираш със висене в мрежата, а предполагам, че това се гледа и сравнява :)
 
Не знам какво си остановил , но ще се радвам да споделиш , защото когато съм планирал съм получавал повече действия , въпреки , че всичко е много относително. Аз не виждам разлика в това дали ще постнеш нещо на момента и дали е планувано.
---Иначе да , можеш да си плануваш цялата година дори.
 
Хора, случвало ли Ви се е да изчезне планирането занапред, а да седи само "със задна дата", за фейсбук страница става въпрос?
EDIT: ПРОБЛЕМЪТ НИ Е ОТСТРАНЕН!
 
Последно редактирано от модератор:
Хора, случвало ли Ви се е да изчезне планирането занапред, а да седи само "със задна дата", за фейсбук страница става въпрос?
EDIT: ПРОБЛЕМЪТ НИ Е ОТСТРАНЕН!
При мен вече над месец стои така и по-зле става с всяка следваща страница, но не се оправя......
 
А има ли начин да пуснеш един и същи пост примерно за 5 дати. В смисъл да не го правиш ръчно за всяка дата отделно постване, а с един пост да избереш 5 дати да пускане?
 

Ето това ви е линка при който - ПЛАНИРАНЕ на публикациите все още е активен за всичките ми страници. В това студио има доста интересни неща има пускане на монетаризация и още много настройки и е хипер удобно. За телефона ползвам приложение face.. pag editor или нещо от сорта беше, в което отново можете да публикувате планирани/ насрочени публикации. Искам и аз да попитам, някой пуснал ли си е монетаризация на страница, има ли смисъл и печели ли се нещо?
 

Горе