Въпрос за резултатите

danko6

Well-Known Member
Искам да ви попитам.
Когато търсите нещо в google и то ви показва страница 1 от 500 000 000 резултата примерно, но стигате до 40-та страница и няма повече резултати.Това значи ли, че няма повече сайтове свързани с търсената от мен дума.
 
От: Въпрос за резултатите

Знам само че моя сайт го праща на 40 страница за друго .. :D
 
От: Въпрос за резултатите

ALEKS_M15 днес пусна само безсмислени коментари :X
 
От: Въпрос за резултатите

Мисля, че разбирам за какво говориш-уж трябва да са n на брой страници, но стигаш до някъде и няма повече резултати. При мен обикновено изписва да покаже пропуснатите резултати, които са доста подобни.
 
независимо колко сайта има теб винаги те интерсува топ 100 това е конкуренцията всъшност конкуренцията е топ 10 или топ 30 за тежки ниши но се почва по отдалеч да се гледа какво става останалите над 100 все едноче ги няма...
 
От: Въпрос за резултатите

Еми факт е, че изкарва за думичката, която иска най-важните, другите им бие една майна. Защото реално за тази думичка пише, че има около милион резултата, а реално стигаш до някоя страница и това е. Но и не могат да класират по критерия на алгоритъма толкова. То могат ама май ги домързява. Представяте ли си, това са милиони резултати класирани по новият алгоритъм от 1 до няколко милион. Взима сякаш много ресурс, а? Аз за това не се блъскам да го мисля, просто знам, че е трудно и за тях.
 

Горе