Въпрос за ClickBank плащане

nikolaicho

Active Member
Гледам, че доста се обсъждат чековете, къде е най-добре да се осребрят и т.н. А някой ползва ли Direct Deposit. Гледам, че България е в "поддържаните" страни, можеш да си въведеш име на банката, IBAN и SWIFT, съответно парите би трябвало да дойдат директно в сметката (или не?).
 
От: Въпрос за ClickBank плащане

Не ти идват в твоя си бг сметка, а в Payoneer карта. Самата карта си я искаш от payoneer.com, пристига ти на адреса в пликче на физическия ти адрес, след около месец. От там вече си я прикачваш в кликбанк акаунта като direct deposit, избираш си да ти плащат всяка седмица и това е общо взето. Първият превод от кликбанк към пайнер картата ще ти вземат 30$ годишната такса за самата карта. Иначе с чек е мазохизъм - близо два месеца ще те мотаят, докато ти инкасират чека, а и таксите са по-големи на бг банките - минимална такса 10Е, после, след определена сума (забравих колко беше) минавап на 0,2/0,3% такса от стойността на самия чек. За таксите на пайнер картата има тема във форума.
Едит: Опаа, тия са пуснали и България вярно с директен депозит, а не през посредник, това е нещо ново и е отскоро:) Значи би трябвало да може директно в бг сметката да ти ги пускат вече, но за всеки случай им драсни един мейл:)
 
От: Въпрос за ClickBank плащане

Явно са се увеличили българите, които им правят пари и са решили да ги улеснят - да може да им правят повече пари.

Харесва им как българите работят за тях.
 
От: Въпрос за ClickBank плащане

Това ще да е от скоро. Преди нова година гледах и си беше с чек. Евала че са пуснали директен депозит.
 

Горе