Въпрос за genbucks

oxily

Member
Поръчките които чакащи повече от 10 дни има ли надежда да реализират. И какво е причина да чакат толково време. Проблема от клиентите ли или работниците в genbucks :)
 
да и аз имах 2 такива но след това са с
Comments :
Customer is being contacted to verify all details., Cancelled as customer could not be contacted​
 
Абе това genbucks, все пак са лекарства, има ли нещо нелегално в това и не се ли притеснявате че може да стане нещо?

Слагате ли tos или подобни неща?
 
Последно редактирано:
1.И ДА Е НЕЛЕГАЛНО ТИ САМО ГИ РЕКЛАМИРАШ!!! ГЕНБУКС ОТГОВАРЯТ!!!

2.Като човек, разбиращ от биохимия ти казвам в тях няма НИЩО НЕЛЕГАЛНО(само позволени ХИМИКАЛИ И БИЛКИ)

3.В Mayo clinic Encyclopedia of foods, известни лекари и изследователи изследват хранителните добавки и установяват, че НЕ СА ефективни само с билки!!! (и че "органичните" храни, които в САЩ се продават няколко пъти по-скъпо НЯМАТ СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА КАТО ХИМИЧЕН СЪСТАВ ОТ ПО-ЕВТИНИТЕ) ЗАДъЛжИТЕЛНО СЕ ДОБАвяТ ХИМИКАЛИ, ИНАЧЕ ДЕИСТВИЕТО ЩЕ Е ПРЕКАЛЕНО БАВНО

4.ТоВа не трЯбВа да ви притеснява . "Наи-опасното" нещо, което съм видqл в Генбъкс хап4етата е "таурин", химикал , които забавя малко сърдечната деиност и се използва в ENERGY капсулите за да не ти избухне сърцето от огромното количество кофеин
 
чакащите може и да станат но щом са се забавили толкова е малко вероятно но е вроятно

иначе относно продуктите на ГБ ами можеш да си ги забъркаш сам като си купиш компонентите от аптеки Лечител (баба ми пазарува от там) та сам си прави изводите колко са незаконни... (дали на баба ми и продават нещо незаконо там)

иначе има тос във футъра на сайта (на темплеитите също) с които си се съгласил ако ползваш сайта ако не си съгласен не трябва да ползваш сайта (ще взема да сложа един такъв и при нас) фрогмобаил ползват такъв дисклаимър много е шукар
 
нямах предвид дали самите неща са незаконни, но ако да кажем някой все пак му стане нещо няма ли вероятност да те съди(колкото и малка да е вероятността)

афилиейтъра носи ли отговорност като цяло или този който продава?

за това аз мисля че е хубаво да има тос на сайта от който продавате
Пък за техния тос това е друга работа, той си е за тях.
 
Ако аз някои цъкне адсенса и си купи жилище от фирмата която е рекламирала на сайта ти и при следващото земтресение зградата падне мислиш ли че твоят сайт е виновен?

абсолютно същото е просто показваме реклама или ако гледаш реклама на бира по телевизията и си купиш от нея a се окаже развалена и ти стане нещо телевизията ли е виновна или магазина които тие продал развалената бира или производителя

уебасаита е медия също като телвизията иначе лошо няма да сложите по един дисклаимър на темплеитите си има
 
абе много интересно гледам си аз статса и виждам вчера поръчка на MP4 за ~300$
ИП пише че е US и на другия ден отказана поръчката и пише IP Ghana те как разбират че е от гана като уж пише US?
и има ли начин да ги филтрувам че получавам вече 5-6 от ghana
 
Добре дошъл в клуба.:) Тази държава не я знам какво представлява, но много ги мразя тези тъпаци от там.:) Еми после се научава по ИП или нещо друго,но това е държават спамар # 1 в нета за поръчки през и-конмерс сайтове. Поне такива са ми наблюденията. Правят някакви шашми, дори и не ги доизмислят тъпите маймуни, на принципа са "Ако мине". Имат още на къде да еволюира маймуняка там. :)
 
Всеки петък ли плаща genbucks. Разбира се когато сумата над 100 $. Например днеска петък и 13:30 часа една поръчката потвърдена. И сметката става над 100 $. Дали днеска ще плащат. Или ще остане за следващата петък. Има ли по-точно определено време за плащането. Няма ли опция искане плащането. Много ли станал въпросите :)

Благодаря ви.
 
Мерси за отговора. Изпратили са но още не пристигнал до ePassporte. И за тва ли ще чакам. (Няма лошо да чакам свикнах вече заради google :) чекове. Но и тва реших акоунт в германия с EFT)
 

Горе