Въпрос за MarketHealth

incessantforce

New Member
Разглеждах им сайта с добавките и по точно уей протеина.Видях, че ако попълня някаква си фри ордър форм ще получа безплатно една кутия протеин.Е ок ама като я попълня и ме препраща към страницата за поръчка на продукти.Та въпроса ми е дали въобще е станало нещо и някой има ли си представа да не би това да е просто трик да отида на ордъра и да поръчам нещо или ? :)
 
От: Въпрос за MarketHealth

Еми фрее ордер не е за БГ
Ъъ деба тамън си рекох, че ще тествам безплатно протеинче.Аа някой тествал ли им е продуктите да каже нещо, защото Аз доста марки протеини съм пил досега, но на тия не съм и ми е интересно да прочета мнението на някой.Ако пък не ще посъбера малко пари и ще рискувам да взема и без това цените им са добри.Още повече ако се запиша и си го купя през реф. линк. ;)
 
От: Въпрос за MarketHealth

Безплатните неща ти ги дават след като си платиш (напр. купуваш хикс броя, получаваш два броя подарък).

На това му се вика подвеждаща реклама - клиента си мисли, че няма да плати нищо, но след като си попълни данните разбира, че трябва да плаща.

Не съм убеден, че е това работи на практика по-добре.
 
Последно редактирано:
Еми ако има несъответствия обикновенно не работи. Мисля си, че и за това се отняся. А къде го видя, че е фри, защото обикновено е както каза happyslacker- само при опредлен брой се дава нещо фри. Има и такива програми с фри трайл, но май тази не е от тях. ;)


 
От: Въпрос за MarketHealth

Да, но на формата за поръчки пише, че тази фри бутилка идва с минимален ордър от една. Еми това е маркетингов трик, само да кажа. Или това вземи еди колко си като поръча, а всъщност ти си плащаш, но с дискаунта ти идва минус нещо си, което е все едно че ти ги дават тези пари. Пак маркетингов трик, по-скоро търговски де. ;) И ГБ даваха фри семпъли, но си плащаш шипинга, което е техен бизнес модел за максимално много поръчки, ако могат да се нарекат така. ;)
 
От: Въпрос за MarketHealth

Хмм..Аз тъкмо се зарадвах, че ще пия малко протеин на аванта... ;) хахаха
 

Горе