Въпрос на представяне.

mitakaJ9

New Member
Ей този пич ме изкефи направо е избил рибата с нещо което цяла България познава добре и е типично по селата а в града ако те видят ще ти се смеят. Даже имаше 1 лаф наричат ги минингитки защото трябва да си болен от минингит за да ги носиш. Става въпрос за добре познатите селски плетени обувки. Е човека се е хванал и ги е представил като нещо ново (всъщност то е за Американците), като нещо удобно, здраво и дори модерно. Е американските ни приятели непознавайки тази обувка като типичен селски чепик на който времето му изтича, след доброто представяне и идейните снимки явно са готови да клъвнат на въдицата и да се убедят, че това е нещо ново и модерно.

https://www.kickstarter.com/projects/323366220/bos-footwear

Е както се вижда пича си е събрал 10 000$ които са му били идеята. Доказателсво как нещо което с което ние сме свикнали, даже на някои от нас ни е смешно и си мислим, че вече изчезва ако се представи добре може да е успешно там където не е познато.

ПП: Сега видях, че проекта е на Американци, явно наистина им е харесала обувката и са успяли да я представят убедително на сънародниците си.

Та стори ми се интересн проекта и реших да го споделя с вас. Е в какви неща има пари а?

ПП2: И как нещо което струва 2 до 5 лева в България в Америка върви за 40$ с нужното представяне разбира се: http://www.bosfootwear.com/Men/
 
От: Въпрос на представяне.

Чудесно решение, браво на хората, на които им е хрумнала идеята! Това се казва находчивост!
 
От: Въпрос на представяне.

Що да са селски? Селските са, цървули, налъми. А тези обувки преди години бяха доста модерни в бг. Често можеше да се видят в съчетание с бели чорапки! Дори и към днешна дата ..
 
От: Въпрос на представяне.

Въобще не са селски, но са много удобни за лятото. Който не ги харесва, може спокойно да им се подиграва. И не мисля, че модата им отминава, напротив.
 
От: Въпрос на представяне.

Аз лично съм виждал преди време народния бард, гласа на народа маестро Веселин Маринов а.к.а Весо Потната жлеза да слиза на един Лукойл от чисто новото си Волво джип точно с такива чепици с бели чорапки. Значи ето, човека от тогава си е модерен:lol:
Иначе евала на американците, на ред идват популяризирането на чантичката за кръста, китеник с топка на задното стъкло на автомобила и естествено обичка Плейбой. Ще има паснат екстра на пиндосите, без тва са си реднекове по генетична линия :lol::lol::lol:
 
От: Въпрос на представяне.

Тука ще има намесен българин 100% дава и мартеници, като подарък. :D Или просто тоя Jef е фен на българската култура. Много е възможно цялата идея да е на някой българин, но да използва тези тримцата, защото kickstarter е само за граждани на САЩ.
 
Баси якото, чак и на мен ми се доприносиха. :) Ще видя на женския пазар утре за такива. Супер са момчетата. Идеята е добра, защото крака ти диша и определено ти е леко като ходиш. Само трябва да споменат, че не се носят с бели чорапи. :)
 

Горе