Въпрос относно блог.бг

asmaistora

Member
Имам следното запитване: имам успешен блогно в блог.бг където все още е забранено да се поставят банери, реклами и въобщене е позволено блога да се монетизира.Въпросът ми е ако си закупя хостинг дали ще получа това право. Aко не-какво следва да направя ако искам да комерсиализирам блога си-да го преместя някаде или какво??
 
имам превид примерно като си купя хостинг пакет от да кажем superhosting.bg-тогава дали ще е възможно?
 
Да, възможно е, обаче трябва да го започнеш наново блога си. Тоя блог в блог.бг си остава фишек просто... Друг е въпроса, че можеш да го копираш и накрая да го изтриеш от там и да оставиш само новия :)
 
А имаш ли право да линкваш към комерсиялни сайтове, Защото ако да - може да го ползваш за сателитен блог. Да вкарваш линкове от контент.

Защо имат такива изисквания? Не е ли малко трудно да се подържа блог, без да има стойност. Все пак ако не го правиш за работа или изкарване на пари (независимо от сумата) си се води хоби. Или един вид дневник.

Аз лично ти препоръчвам напра на нов или сайт, и използването на старият като линк ресурс.:) успехи.
 
Ако си купиш хостинг и собствен домейн ще можеш да правиш каквото си поискаш. Но "преместването" няма да е лесно.
Ще се наложи да копираш всички статии, после да изтриеш оригиналите и да сложиш едно съобщение, че се е преместил сайта.
И се надяваш, че хората ще те последват. В началото ще има спад в посещенията, но до няколко месеца ще се оправят нещата.
 

Горе