Въпрос относно таргетирането на рекламното послание във Фейсбук

Puf400

New Member
Здравейте,
Имам следния въпрос - възможно ли е при настройките на насочването на рекламата във Фейсбук, да се зададе като допълнителен таргет хора, които харесват определена страница.
Например, искам рекламата ми да бъде показвана на хората, които харесват страницата "The Official Grumpy Cat". :)
Благодаря.
 
Това е възможно, като се зададе интереси. Конкретна страница, мисля, че не е възможно. Реално като се таргетира по интереси, обхващаш страниците, които искаш, като те като всяка добре развита и поддържана страница, имат категоризация - Movies, Pets, Music и т.н. Отиваш на страницата и виждаш как са я категоризирали. Ако е в категория Entertainment (не се сещам на изус конкретни категории), то реално ще я видят всички фенове, ако а кампанията си задал за интереси Entertainment. Това е най-близкото, което са успели за момента да измислят, като таргет, освен по пол, възраст, държава и т.н. Дано съм успял да ти отговоря на въпроса. :)
 
От: Въпрос относно таргетирането на рекламното послание във Фейсбук

Благодаря за бързия отговор! Проблемът е, че не успях да намеря къде в страницата е описана категоризацията.
Ако съществуваше възможност за таргетиране по конкретна страница , то това би било меко казано некоректно от бизнес/конкурентна гледна точка. Но аз да питам все пак, не боли. :)
 
Като я гледам по дифолт трябва да е в Pets или нещо от този род. Винаги седи над описанието в About-а или направо отиди на About-а.

Иначе защо да е некорентно. Еквивалентно е в AdWords (Google Display Network) да си избираш точно определени сайтове. А не опцията по тематика. :) Но не са стигнали тази еволюция още, но все пак и някой друг да изрази мнение. :)
 

Горе