Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

a.ramsy95

New Member
Здравейте!От преди около 10 дена се бях захванал да търся някакви афилиейт програми,не че ще се захвана с тях но просто нямах какво друго да правя.Та попаднах на FriendFinder Network - мрежа от повече от 10 сайта за запознанства,от които някой са за търсенена партньор за с*к*,други като seniorfriendfinder за запознанства между лица над 40-45 години и много други!Та регистрира им се в програмата,под мотото че ще получавам по $1 на клик на банера,а то не се оказа така.Всъщност $1 дават на 1 регистриран потребител през банера ти в зависимост за кой от сайтовете се отнася може да получиш и повече и по-малко!Та лично за сайта adultfriendfinder дават по $0.005 на всеки клик на линка или банера от "Option I - Per-Click Program - Get paid for each click:".Та за начало прочетох из интернет,че зада получавам толкова колкото ми казват за клик,трябва да докарвам качествен трафик!Да но аз от другаде освен "paid to click" сайтове не знаех да докарам.Та аз си имах такъв сайт преди 10 дни но го продадох по простата причина,че хоста ми създаде на 2 пъти 2 големи проблема и останах без потребителите!Та за 6-7 дена направих малко над $10 само от кликове от $0.005.Ок това е добре и мисля да го продължа!След това хванах програмата на seniorfriendfinder,които ми плащат на всеки регстириран през моят линк!Та в периода от 28 юли до 31 юли статистиката ми е такава: http://prikachi.com/images/221/2387221F.jpg
Та прегледах как се извършват плащанията,защото знаех,че минимума е $50!Та плащанията се извършват чрез система NET15 мисля,че се казваше и се плаща на 1-во и 15-то число само от месеца чрез чек,epassporte и payoneer.Добре казах си супер но после видях,че трябва да попълня някаква форма за Non-USA bussines!Трябва да я принтирам и да я пратя по фаск!Това е не е никакъв проблем баща ми веднага щеше да се съгласи,само че нямаме нито принтер нито факс,добре принтер 100% ще намеря в някой приятел но факс?!-Такова нещо на живо не съм виждал все още!Та разгледах се пак в гугъл и видях тази тема http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=16610 Тук пише че има някакъв закон,чрез който може да бъдем арестувани за тази работа(български закон).Темата е от 2009 година и дали все още съществува този закон?Та въпроса ми е днес е 2 август и следва аз като съм направил над $50 преди 1 август чека ми да бъде изпратен и в момента да е на път!Аз обаче не съм сигурен по простата причина че не съм попълнил онази форма дето трябваше да се прати по факса....В акаунта ми в seniorfriendfinder пише,че $50 са ми pending в началото на Stats за този сайт а най-долу пише че $50 са ми платени а $20 са ми в баланса в момента!Въпроса пак го повтарям дали знае някой дали ще си получа чека макар,че не съм попълнил онази форма,която се праща по факс?-Аз съм сигурен че компания си плаща,и все някой от вас е взимал плащане най-вероятно :) За попълването на адреса съм 100% сигурен,защото съм получавал активационно писмо с код от гугъл :) а в гугъл адсенс и friendfinder affiliate program съм попълнил абсолютно един и същ адрес: улица,село,област,регион,пощенски код,държава...... :)

Благодаря на всички,които ще се отзоват 8) вярно е че не съм за $50 но все пак в тази криза и 1 стотинка да си намери човек и на щастие :mrgreen::mrgreen:
 

Прикачени файлове

  • 2387221F.jpg
    2387221F.jpg
    29.5 KB · Преглеждания: 25
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

Няма нужда да им пращаш по факс нищо (онзи документ е само за американците).

От тези $50 ще платиш близо половината за банкови такси и не знам дали си струва.

Онзи закон си е все същия и ако те спипат може да лежиш в затвора две години и да плащаш глоби за неплатени данъци. Като гледам как пишеш вероятно не си се регистрирал като самоосигуряващ се по БУЛСТАТ. Регистрация по ЗДДС няма нужда да правиш, защото фирмата, която ти праща парите е извън ЕС и има изключение в закона да не се плаща ДДС когато доставяш реклама на фирма извън ЕС.

Само размера на осигуровките за един месец са около стотина лева (плащат се всеки месец, през който бачкаш за своя сметка).

Отделно дължиш глоби за това, че не си се регистрирал по БУЛСТАТ в срок една седмица след започване на дейността (цитирам срока по памет) и глоби за неподадени декларации за започване/спиране на дейността.

Не може да правиш бизнес без предварително да си се консултирал със счетоводител и да очакваш, че няма да нарушиш някой закон.

Помисли дали си струва да се занимаваш с това, ако не можеш да вадиш достатъчно за да си плащаш данъците и глобите.

Обобщение: Ако нямаш пари не можеш да правиш пари (законно).

Сега видях, че споменаваш баща си. А той знае ли какви данъчни престъпления ще извърши (т.е. ти ще извършиш от негово име) и колко ще лежи в затвора?
 
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

Не,не знае но благодаря,чух достатъчно просто няма смисъл да се пробвам,защото таксите по-големи от колкото печалбите!Не знам ако си получа чека Ок спирам да се занимавам с friendfinder,просто исках да го изпробвам!Но ако получа чека какво да направя да го осребря ли или да си го оставя за спомен :D ?Аз че ще се откажа сега Ок,но какво да правя ако получа чека?-в смисъл какво да го правя,вариантите са много: осребряване,късане,запалване,изхвърляне.....?

Май ще си я карам със съфорумците от другия форум на "paid to click" сайтове с по 10$ на месец докато съм малък после пък каквото стане може да се пробвам в афилиейт бизнеса.То по този закон значи и печеленето от "paid to click" сайтове е забранено без да си плащаш данъци!Видях някаде в форума за такива сайтове,че някой питаше дали трябва да се плащат и данъци за тях и дали ще има глоби?
 
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

изкарваш пари - дължиш данъци това е кратко

иначе сайта ти горе какъв е на БГ или английски, щото съм пробвал преди време с Бг трафик е се получаваше нещо от сорта 200 клика за 1 долар, дали и толкова имаше
 
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

Сайта е на английски,и имам потребителите от много страни има и доста от България хора.Аз продадох сайта за $10 по това следва,че пак съм престъпник :mrgreen::mrgreen: То държавата ако направи една акция в интернет ще арестува хиляди българи и ще вземе добри парички от глоби!Защото %100 съм сигурен че има поне 1000 та и повече българи,които използват сайта си за печалба като не са регистрирани в Булстат и не плащат никакви данъци!

Но на мен ми трябва отговор на 2-рото ми мнение в темата,какво да правя с чека? :oops:
 
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

Абе като не разбираш нищо , къде си тръгнал по дяволите да правиш и пари да взимаш , ходи чети малко ,тогава пиши гневно малумни изказвания!
 
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

Ако не осребриш чека не могат да докажат, че си бачкал без да плащаш осигуровки.

Като се замисля нарушаваш и още закони, защото вероятно си непълнолетен, а за да може непълнолетен да работи трябва някакви бумащини да се попълват и да се иска разрешение... Ако направят една акция "непълнолетните работници" колко народ ще изгори...

Често срещана практика е децата да бачкат като крадат самоличността на родителите си (обикновено родителите се съгласяват децата им да ползват тяхната самоличност, но не знаят, че по този начин стават съучастници в престъпление или не им пука). Не знам в друга държава да има толкова непълнолетни престъпници като относителен брой...

Най-евтиния вариант да се спасиш от плащане на данъци е като не работиш и не получаваш доходи. Може да се препитаваш временно с кражби на кокошки (или други такива дейности с доходност колкото кражба на кокошки: кликане по реклами без да плащаш данъци, продажби на порно сайтове за $10 и т.н.). След като те тикнат в затвора ще те хранят безплатно. След това пак продължаваш с кокошките (или аналогичните дейности), пак те прибират на топло (няма да имаш разходи за парно през зимата!) и т.н. По този начин няма да плащаш данъци :) Обаче има един проблем - за да можеш да се възползваш от безплатния затвор трябва да си пълнолетен (иначе може и да не те уредят с престой там). За престой в затвора все още не са въвели данък.
 
Последно редактирано:
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

тея едно време не плащаха ? сега плащат ли ?
френдфиндер амигос и там пасион целия екип ?
 
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

Scorpiass тук съм дошъл за съвет,ти го веднага го обръщаш на бой!Просто аз може да нямам 18 години но като гледам ти scorpiass прекалено много се вживяваш,като не ти харесва темата ми не я коментирай!!Радвам се че happyclicker го обръща на майтап с кокошки но това е по бай ганьово време :D:D сега дори и да живея на село почти не виждам хора,които да отглеждат кокошки :D има 2-3 ма дето имат по 30-40 кокошки но други нз!Ами значи от това,което прочетох решението е да запаля чека,защото другия избор да си го запазя в някое шкафче не е сигурен,може да дойде време полицията да ми претърсва къщата :) А относно въпроса на Амаун,ами не знам дали още плащат но се заинтересувах от доста доказтелства в интернет,най-ранните които видях бяха от февруари тази година!
 
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

Плащат, за това сме ги сложили тук. Но само ако всичко е ОК, не пращайте кофти трафик; от трафика поне 1 на 20-25 е платен (това условие не знам дали е така още); промотирате си ги като всяка друга програма. След като се държите читаво, не би трябвало да има проблем. Поне при плащанията знам, че няма проблем. Получавали сме. Естествено трябва да стигнеш изискванията им за съотвената разплащателна опция. Не са елементарна програма. Инвестират насам натам по реклами, както и си имат говорител, който често очаства по интервюта. Не ми се вярва да се прецаката ей така. ;)
 
От: Въпрос относно FriendFinder афилиейт програма!

Значи те си плащат, но трябва поне на 25 човека 1 да плати. Иначе те прехвърлят на % и даже неможеш да вземеш каквото си изкарал.
 

Горе