Здравейте!От доста време разучавам как да си направя сайт с може би най-лесната програмка Web Page MAker,която работи с html!Та значи започнах да си правя едно сайтче,като не използвам готов дизайн а си правя мой(дори и да не изглежда добре).Та направих си една папка където да сложа всичко свързано със сайта!В тази папка направих и друга папка images.В папка images сложих всички нужни ми за сайта картинки!Та когато свърших със сайта,свалих му индекс и другите страници и ги сложих в папката дето направих за сайта!Отидох в hit.bg качих си всичко като направих и там папка images и сложих снимките там!Да обаче кликам на url на сайта и картинките неми излизат,потърсих из гугъл ии не намерих какво би причинило това.Абсолютно всичко си бях направилно точно,ако някой може да ми помогне моля пишете 
Благодаря предварително!И моля ако сте дошли да пишете коментари от рода: "Ами ти момченце трябва четене зада си направиш сайт" и подобни не си правете труда!Изчел съм всичко на html,учил съм го също и в даскалото и съм правил сайтове с html код който слагам целия в програмата,но с картинки не се получава

Благодаря предварително!И моля ако сте дошли да пишете коментари от рода: "Ами ти момченце трябва четене зада си направиш сайт" и подобни не си правете труда!Изчел съм всичко на html,учил съм го също и в даскалото и съм правил сайтове с html код който слагам целия в програмата,но с картинки не се получава