Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

Здравейте ! Нов съм и не съм много наясно с интернет маркетинга, но се опитвам да попрочитам от нещата, които пишете тук.Попаднах на този сайт Herbalbiz точка ком и самото описание звучи много добре,но аз попринцип не съм много доверчив на фрази от типа :

"I signed up with HerbalBiz.com a few months ago and I’m already making a few thousand dollars a month. I don’t know much about internet marketing or search engines but I know a lot of people. All I do is tell people to go to the site and people seem to buy products all day long. The scary thing is that I don’t even really know what I’m doing and I’m making money. Can you say Big Money!!!!!!!!!!
Tony, Texas"

:(

Та обяснете по-подробно какво представлява цялата тази система :) Имам някакви налични пари и искам да вложа в нещо, което може да ми донесе печалба.От описанието разбрах, че за 49.95 ти дават домейн,хостинг и темплейт за сайта, в който да им продаваш продуктите.От всичкото което прочетох, си мисля, че като дам тези пари единственото, което трябва да правя е да рекламирам сайта, за да може повече хора да влизат :rolleyes: Нещо много шантава ми изглежда цялата система...споделете вие, хората с опит в тези неща , защото както си ми личи по ника, аз сега навлизам в средите на интернет маркетинга :wink: Ако имате по-добри предложения, как мога да вложа пари някъде с потенциална печалба, моля споделете :mrgreen: Мерси на отзовалите се 8)
 
От: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

Добре дошъл :)
Не е точно така както си мислиш "От всичкото което прочетох, си мисля, че като дам тези пари единственото, което трябва да правя е да рекламирам сайта". Трябва тези посетители да ги накараш да купят продукт, който ти промотираш :) Ето тук можеш да видиш проверени афилиейт програми http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=15 Съветвам те да прочетеш всички важни теми във всички форуми :)

П.П. Блинки изпреварих те :p
 
От: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

Четох и точно там попаднах на този сайт :) Все още приемам идеи за инвестиция от 50-100 $,която ще може да ми се отплати по някакъв начин след време 8) Или да започвам да разучавам herbalbiz и тънкостите на занаята :oops:
 
От: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

Второто ми се струва по разумно :) Но по добре виж другите афилиейт програми. Аз тези herbalbiz не съм ги чувал. Мисля да пробвам това дето за 2$, ако има хубави статии ще е добре :)
 
От: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

Здрасти и добре дошъл. Продукта на Маркет Хеалт не е лош, но аз лично бих ти препоръчал да си ги пазаруваш по отделно елементите:
домейн - $9 (ком)
хостинг - $6 - най-тънкия
за тямплейт - има голям избор, фри - както и може да се ползва блог платформа.
Зависи от това каво точно искаш. Но първо си избери ниша, маркет; после продук/услуга с който да задоволиш нуждите на тези хора в дадената ниша и после си направи сайта, и последно избери по какъв начин ще стигнеш до потенцилните си клиенти - вид/ове маркетинг.

Успехи и до нови срещи.

П.П. Блинки изпреварих те :p

Ех, закаснях. Май губя форма, а?:) Мерси че си поел толкова добре щафетата:)
 
е има и голям бонус за тази оферта е че ти дават тол фрее номер само за твоят сайт и май поздравяват от твое име което си е бонус за набиване на марката иначе си е чист маркет хелт :)
 
От: Re: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

е има и голям бонус за тази оферта е че ти дават тол фрее номер само за твоят сайт и май поздравяват от твое име което си е бонус за набиване на марката иначе си е чист маркет хелт :)

На български, моля :p

Мисля да инвестирам тези 50 $...от опит глава не боли.Пък ще разчитам на вашата помощ :)
 
От: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

Ами ако искаш инвестирай и сподели как е :) Ако имаш още пари инвестирай и във адурдс и сигурно ще направиш доста бързо продажба :) Аз смятам вече доста сериозно да си взема пакета за 2$. Ако искаш да се състезаваме :D Я дай скайп ако имаш или пиши на моя "dark_lord93"
 
От: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

herbalbiz.com към маркет хеалтх ли са? Ако са, то аз съм ти реферал :)
 
1. Купи си сам домейн. GoDaddy или NameCheap.
2. Купи си сам хостинг. HostGator е много добър избор. Надежден и можеш да хостваш колкото искаш домейна на един хост план. Регистрирай се през моя линк, въведи купон "david" и първия месец ще ти струва 1 цент.
3. Избираш си афилиейт програма от тук и си в играта :)

Успехи!
 
От: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

Благодаря много на всички, които помагат.Та ориентирах се - купих си тва за 2$, намерих перфектен домейн ще си взема и хостинг.Остана темплейта.Харесах си един от templatemonster и четох,че тук има някакви хакерчета, които може да го свалят на по-ниска цена :twisted: Нека пишат ЛС.Другия проблем ще ми е самото програмиране и по-специално да пренеса на тея американски отрепки магазина на моя темплейт :( Нека ако има хора, които са наясно с програмирането да ми пишат.Аз ще помагам с графичен дизайн вие с програмиране :) (Забравих да кажа, че доскоро така си изкарвах пари от нета - с графичен дизайн, но ми писна да стоя посред нощите заради часовата разлика и мисля да пробвам нещо различно :) Благодаря пак на отзовалите се :wink:
 
От: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

Ти измисли ли какво ще промотираш? Насочи се към нещп, което ще ти докара освен удоволствие да развиваш и да печелиш. Виждам че си си взел инфо домейни, това е добре. Бъди описателен (изчерпателнно) за да може наитина да оправдаеш имената на домейните, все пак повечето попаднали на инфо търсят инфо (според името им), но от информирането до продажбата стъпката е малка.:)

успехи.:)
 
От: Въпрос относно http://www.herbalbiz.com/

Къде видя,че съм взел инфо домейн :) Иначе имам идея вече за сайта > ще е като един голям магазин с многото стоки,които предлагат хербалбиз.Замислил съм да има статии по темата,които да насочват към магазина на сайта.Също така и рецепти,упражнения,диети и тем подобни.Идеята е готова.Програмирането на сайта ще е сложната част :(
 
те ти дават шоп темплеит :) само го каваш на домеина и хостинга :)

А които ни е в даунлаина и има конкретни въпроси относно онпеидж сеото или линк билдинга на афилиейт сайта си може да ни пита на лс :)
 

Горе