Въпрос относно Page Rank...

CrAzY-MaST

Well-Known Member
Последно време забелязвам какви ли не сайтчета с PRO ранк който мисля че въобще не им отива(прекалено голям-имам предвид: http://gogo-sexy.hit.bg/)

Тъй че искам да попитам как точно се формира ранка?
Чрез посещения от търсачите,в колко сайта ви присъства линка(знам че има значение колко е ранка на страницата където в ие линка),колко е посещаемостта(идва ерд на сърфовете :D ) и т.н.
 
И аз ще се радвам ако някой отговори. Мен също ме интересува.
 
Ауууу в тая тема май са се насъбрали индиянциии :], ок, ще ви обясня.
Първо не се казва PRO ранк, а PR от PageRank.
Kолкото повече линкове водят към сайта ти толкова повече се качва твоя PageRank, но е добре сайтовете, които слагат линк към теб или ти слагаш на техния сайт линк към теб да са със същата тематика като твоя, това е много важно, също така е важно сайтовете, които линкват към теб да са с висок PR, когато сайт с висок PR линкне към твоя сайт това ти дига PageRank-a повече, отколкото ако някой с по-малък PR е линкнал към теб. Чел съм и че когато някой сайт линква към теб и твоя линк е заобиколен от текст това е по-добре, отколкото ако си турил на сайта им линк, който не е заобиколен от текст.
 
Точно така е, DeyanMarkovski. Добър отговор. Ако искате да видите как се изчислява формулата за ПР вижте: Как да повиша Ранга на сайта си - Говориме за PR6+(Накратко) и други статии за ПР от : Search Engine Optimization - Оптимизация за Търсачки.

Но е хубаво да се има представа какво е това и как ти помага за класирането по търсачките. Но казано накратко четох в един форум че ако сайт с ПР 4 води към теб, ще станеш с ПР 3. И така 3 -> 2....
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
Благодарско, благодарско.


Но свиквайте с "индианските" въпроси, тепърва ще се задават и по "интересни" такива. :D
 
Готино е когато има въпроси, защото колкото повече въпроси има толкова повече се пише по тях и се натрупва информация, а дори и такава, която много от нас ще видят за първи път, така че давайте питане му е майката. :lol:

===============================================
 
Последно редактирано:
Не се притеснявайте, щи питаме (особено Аз :D )

Само да ми свършат изпитите след един месец и се започва масирана атака от въпроси от моя страна :D

Пък и нали награди трябва да се печелят :D
 
Успех на изпитите и да кажеш как са минали.

А за въпросите - тук сме отворени за всякакви предизвикателства. :lol:

Аз пък като стана дума за наградите си има готин тамплейт за финанси и кредити онлайн. Така че ви пепоръчвам да си дабавите и вие по един готин тамплейт. Скоро ще го покажа.
 
Ще кажа, ще кажа.

То си е и за хвалба, само да ги изкарам де.
 

Горе