Въпрос относно PayPal top up

emil_vlkv

Member
Здравейте,
колко време отнема опцията за захранване на PayPal акаунт от банкова сметка? (Top Up instantly)
Обслужващата ми банка е Райфайзен банк. Преводът от сметката ми стана на момента, но сумата не се отрази в баланса на PayPal акаунта ми. До колко работни дни е редно да изчакам преди да пиша на support?
Благодаря.
 
От: Въпрос относно PayPal top up

Поне 5 работни дни трябва да минат,ако искаш виж в ОУ на банката си колко време отнема международен превод.
 
От: Въпрос относно PayPal top up

Минаха вече три работни дни. Ще изчакам до понеделник преди да ги потърся. Доста дълъг ми се вижда периода.
 
От: Въпрос относно PayPal top up

Ами аз като си превеждам към Payoneer ми дават 4-6 работни дни за изпълнение на превода,обикновено за 4 пристигат парите,мисля,че е нормално.
 
От: Въпрос относно PayPal top up

Също така, новите им словашки партньори от TrustPay не ми харесват. Никога не се чувствам сигурен, когато услуга ме пренасочва към друг сайт да въвеждам данните си. Даже и когато става дума за сайт като PayPal.
 
От: Въпрос относно PayPal top up

Преди няколко дни правих такъв трансфер и реакцията беше учудващо бърза! В рамките на 1-2 часа преводът беше отразен в пейпал. Сметката, от която пратих е в Райфайзен. В случая важна подробност е, че трябва да избереш сметката, която имат в същата банка, за да мине превода същия ден (в работно време). Провери внимателно данните, които си въвел - коректен IBAN и номер на транзакцията в основанието за превода. Ако са минали 4-5 дни и все още не е отразен, директно им пиши!
П.П. Провери и какви са ти лимитите за получаване в пейпал.
 
От: Въпрос относно PayPal top up

uxyaxy е прав. И не важи единствено за такъв вид Top-Ups, а като цяло за банкови трансфери между една и съща банка между различни сметки на същата банка, те са почти винаги наистина instantly или до няколко часа, в зависимост от графикът за изпълнение на БИСЕРА (левовите) преводи.

Всичко над 5 бизнес дни = glitch или проблемна транзакция, неуспешен превод.
 
От: Въпрос относно PayPal top up

Писах им e-mail, надявам се да получа отговор. Иначе да знаете някакъв телефонен номер, на който да мога да се обадя? Не може support-a им да няма номер.
 
От: Въпрос относно PayPal top up

Обадих се на TrustPay по телефона. Оказа се, че 10 цифрения код не съм го въвел на правилния ред във фактурата на Raiffeisen. :cry:
Преди това им бях изпратил няколко emaila но нищо конкретно не ми отговориха и се наложи да им звънна. Сканирах им кода и преведоха сумата за 15 минути. :beer:
 

Горе