Въпрос отностно КрокМинт

Dennis

New Member
Можем ли да му имаме доверие? Прегледах теми за него, но те са от преди поне 2 години и не съм сигурен дали може човек да му има доверие като сметнем че съм пълен новак в сферата на афф програмите... Сега започнах изграждане на сайт с продуктите на КрокМинт но, реших да се подсигуря като питам вас. :)
 
От: Въпрос отностно КрокМинт

Прогамата е проверена да работи, плаща и коректна. Не знам какво се притесняват хората. Щом е тук, значи я държим с причина. Ако имаш въпроси отностно нея, ще се радвам да ти помогнем. Продуктите са и добри и продаваеми, конверсията също не е никак лоша, гледайки какви други програми има в нета. Почвай ако питаш мен. Колкот повече се отлага, това е само загуба. :)

Успехи и сме насреща.
 
От: Въпрос отностно КрокМинт

Здравейте, аз искам да попитам за Крокминт дали нарушавам някакви условия от тях като съм сложил на една страница няколко техни продукта. ?
 
От: От: Въпрос отностно КрокМинт

Здравейте, аз искам да попитам за Крокминт дали нарушавам някакви условия от тях като съм сложил на една страница няколко техни продукта. ?
Не мисля, че нарушаваш. Освен ако не ги рекламираш, а не крадеш картинки или някакви други материали с цел промотиране на други програми. Тогава е малко грубо и може да има конфликт на интереси. Каквъ точно е случая, че така не става ясно. Поне на мен не може да ми се изясни случая.
 
От: Въпрос отностно КрокМинт

Разпределил съм 4 продукта на една страница с цел на който какъвто продукт му трябва, на него да цъкне :)
 
От: Въпрос отностно КрокМинт

Здравейте!

Ще използвам темата и аз да задам един въпрос! Питането ми е отностно темплейтите, които предлагат. Доколкото разбирам, предлагат по един темплейт, пригоден за всеки от продуктите. Имат ли темплейт, който да е пригоден за всичките им продукти накуп? Тоест, един темплейт, който да промотира всичките им продукти, а не да е посветен само на един продукт?

Мерси!
 
От: Въпрос отностно КрокМинт

Да, имат шоп, който съдържа всичките продукти на едно и дизайна му е много добре направен. Единственото, което е нижно от втоя страна да направиш е да си редактираш текстовете (направиш уникални за SEO и хващане на SEs трафик), както и да го сетъпнеш с твойто affiliate ID. На твое място бих също така поработил върху конверсията. Тамплейта е добре направен и всичко по него е пипнато да обръща по-начесто посетителите на продажби, но това не трябва да те успокоява, което изначава, че ти си човекът, който трябва да ги накара да купят.

Разгледай добре вътре в администрациата на програмата и виж какво къде може да се пипне. Аз лично проучвам продукта и изтъквам силните му черти и ползите за потребителя. Имай в предвид, докато го правиш, че имаш силна конкуренция за всеки продукт, което означава, че трябва да им дадеш повече от това, което се предлага на всеки такъв като твоя сайт.

Ако имаш повече въпшроси, ние сме насреща.

П.П: Със сигурност , който се пробвал не е сбъркал - върпос на време е да направиш продажба/и при желание, работа и търпение.
 
От: Въпрос отностно КрокМинт

Здравейте!

Съвсем нова съм и имам желание да се включа. Досега само четох форума и се регистрирах в сайта на крокминт. Изтеглих темплейт за определен продукт без съдържание , но не зная с какво да го отворя. Получих директория с файлове и поддиректории. Искам да го напълня с мой текст и снимки. Това, че е техен темплейта достатъчно ли ще бъде, за да продава продуктите им. Как се сетъпва с моя ID. Не мога да пиша кодове и да програмирам. Как да се справя? Моля за помощ!
 
От: Въпрос отностно КрокМинт

Сетъпването на Di-то става от config файла, който е в главната директория. Заместваш го с твоето, като сега е с дефолтното.

Редакцията става най-лесно ако се рабора от HTML, тъй като нещата са кодово лесно заместими, без да се програмира - само един на страниците. Това се прави в notepad, но при случаи, в които въпростния маркетър не може да се справи се изполват софтуери. Аз лично преди време ползват FirstPage editor или нещо такова беше. Има бърникане по кода и превю, както и можеше да си джитка върху сайта, като шаблон и изледа се сменя веднага. Реално кое планираш да сменяш, освен текстовете? Защото текстовете може да се манестват от кода и без да имаш специални познания.

Едно време като се сблъсках с това започнах не да гледам кода, а ада търся ф Ctrl + F, за да търся от къде почва нещо което искам да променя, като винаги се пази бек ъп, ако нещо се сдухат нещата, да могат да се върнат.

Мисля, че това ще бъде достатъчно, за да започнеш да продаваш техните продукти. Ако имаш въпроси, продължавай да питаш тул. ;)
 
От: Въпрос отностно КрокМинт

Благодаря Blinky!

Специални поздравления на теб и колегите ти за това, което правите за новаците! Чудесно отношение, коректност, доброжелателност!
Благодаря!
 
аз да дпбавя че препоръчвам на новорегистрираните да пуснете блог със стаии по темата и от него да линкват с банер до продуктовите сайтове

а конверсията е по добра с Cashburners поне според мен
 

Горе