В какво да инвестирам малко пари за да се увеличат?

Ще е цяло чудо ако конкуренцията го остави да оцелее, още повече ако наблизо има и други кафеавтомати.
Имам наблюдения - на едно място три различни автомата - и какво? - пак се получава! Хората като се научат и популяризират - от уста на уста и идват все повече и повече, има хора, готови да повървят малко повече, но да идат до точно определена машина Иначе къде да са местата - доцента ни по Предприемачество ни е казвал, че най-добре е да имаш магазин на кьоше :)
 
А, ако басейна с дробчета паднат, шо става? :(

какво да стане, той си е занулил залога още от по-предната седмица с предела на устата и после още веднъж със западната шунка.
 
Имам наблюдения - на едно място три различни автомата - и какво?

Абе то тези "наблюдения" отстрани ги има всеки, но аз съм приказвал със собственици на такива автомати, съседа ми с това се занимава... два пъти като мине конкуренцията и му строшат автомата и печалбата му ще замине. Трябва да се внимава в този бизнес.
 
Купи сайт с приходи от адсенс и плащай на някой част от приходите да го поддържа поне на това ниво на приходи. Получаваш пасивен доход и актив, който можеш да продадеш ако решиш.
(Добре е да имаш някой познат с фирма по ДДС, че иначе няма да ти е изгодно за тези приходи да се регистрираш заради адсенса само).
Oт къде ще го намеря тоя сайт,не съм чувал никога познат да има яко приходи от ад сенс имам приятели дето плащат на гуугъл да им рекламира техния сайт ама слаба работа
на месец дават на гуугъл по 300лв
 
Oт къде ще го намеря тоя сайт,не съм чувал никога познат да има яко приходи от ад сенс...

Истинската печалба не се формира само от Адсенс, Адсенс е само едно от перата с доходи.
 
Oт къде ще го намеря тоя сайт,не съм чувал никога познат да има яко приходи от ад сенс имам приятели дето плащат на гуугъл да им рекламира техния сайт ама слаба работа
на месец дават на гуугъл по 300лв
Ето някои:
https://flippa.com/7146457-snapcode-com
https://flippa.com/7169096-heightweights-com

Уточнение: Не съм ползвал flippa и не знам какви далавери има там. Възможно е да има измамници и некачествени сайтове. Ако някой ще купува от там, нека първо проучи из интернет какво пишат за сайта и схемите дето се въртят там. Някои препоръчват да не се купуват сайтове от там.
 
Последно редактирано:
Аз ако имах 5000 лв. щях да се оженя

За толкова пари само някоя мургава 2-3 употреба можеш да вземеш, но сватба не можеш дигна като хората (родата над 100 човека само)! Вярно, ще спечелиш доста! Спиш до 9:00, дървата нацепени, печката напалена, пиене и ядене държавата дава! Българка си е чиста проба хазарт, шанс да вземеш нещо читаво е колкото да спечелиш от бинарните. "Жена и кола на късмет, мъж - както си го научиш!"
 
пробвал съм ги тея пирамиди като по-млад ,аз така им казвам на афилиейтед маркетинг не ме радват хич,не са за мене.
весели празници. а със флипа и сайтовете хич не съм в час .
Някой ако е работил да ме информира, трябва да си купя чужд сайт и после да го развивам и да чакам от ад уордс някакви пари,жълти стотинки така ли?
 
Интересно ми е как си ги "пробвал тия пирамиди"? Вероятно общо не повече от 30 минути четене и 24 работни часа.

Флипа е marketplace, за сайтове с наддаване. Купуваш сайт -> монетизираш трафика.

Ти ако не купиш развит сайт, за кво въобще ще харчиш пари в флипа? И не знам как така реши, че от адсенсе ще "ЧАКАШ" жълти стотинки?
Тука вече малко несериозно, ако имаше реален интерес, до сега щеше да знаеш поне как се монетизират различните видове сайтове.
Като не си в час, влез. Чети всичко, което е налично (безплатно), също така купувай книги. Ти направо от сега си измамен, ако тръгнеш да купуваш и после ще дойдеш да обвиняваш хората тука.

Извинявай, но ми изглежда, че си от хората, които не са готови да положат труд, за да жънат.
 

Горе