В неделя ще гласувам за....

Ще гласувам за:

  • ГЕРБ-СДС

    Votes: 9 8.2%
  • БСП

    Votes: 2 1.8%
  • Има Такъв Народ

    Votes: 29 26.4%
  • ДПС

    Votes: 2 1.8%
  • ВМРО

    Votes: 2 1.8%
  • Изправи се! Мутри вън!

    Votes: 4 3.6%
  • Демократична България

    Votes: 20 18.2%
  • Възраждане

    Votes: 2 1.8%
  • Българско Лято (Божков)

    Votes: 14 12.7%
  • Марешки - НФСБ

    Votes: 1 0.9%
  • Всички са маскари. Няма да гласувам!

    Votes: 9 8.2%
  • Ще маркирам "Не подкрепям никого"

    Votes: 6 5.5%
  • Друго

    Votes: 10 9.1%

  • Общо гласове
    110
Мда, тоя срам ще бъде за много поколения..
Какъв срам? След него няколко поколения ще имат да ринат. И всеки нов ще знае, че щом тия са били такива корумпета и им се разминало, ще продължава този тренд. ГРОБ за тези години заби държавата в дъното на всички класации. Водещи сме в най-грозните и позорни - корупция, свобода на словото, кофти пътища, мизерия, контрабанда, престъпност, и други такива.

И днес гледах Славчо. Ей така, да видя колко му знае устата. Спомена, че една от причините да прекрати договора си с bTV, е че в новия договор между тях, медията искала да знае кой канят и какви ще са въпросите към него. Сещате се това за коя гореспомената класация е. ;)

Помните ли грандиозния булевард във Варна за не-нам-си-колко-милиона, дето се срина при първия дъжд? #видимирезултати
Дано направят пълна чистка на всичко гробарско. След това ако може и няколко годинки да ги затворят като хубави ги разнесат из медиите, да може да му напишеш името и да не може да си намери работа никъде гнидата мръсна. АПИ била намерила нарушения при проектите за пътища и автомагистрали. Това беше основния канал на тази партия да краде. И тия са една бутафорна агенция. Като туризма, и всяка която се сетите. А тези от Агенцията по вписванията има процедура от ЕС срещу тях, защото са издънки - investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/smeniha-direktora-na-agenciiata-po-vpisvaniiata-zaradi-narusheniia-329877/

Навсякъде е помия и смрад от тия. Където и да завъртиш е шит. Да не говорим за още хилядите корупционни схеми, които още не са изплували. Рекети и какво ли още не. По принцип спря да ми пука, защото всеки ще си носи кръста. Но ми става тежко за поколенията след нас. И да си питам какъв е смисъла да се заринеш с пари от гнусотии, които вършиш, като утре може да те бутне влак? :)
 
И днес гледах Славчо. Ей така, да видя колко му знае устата. Спомена, че една от причините да прекрати договора си с bTV, е че в новия договор между тях, медията искала да знае кой канят и какви ще са въпросите към него. Сещате се това за коя гореспомената класация е. ;)

Това се знае от цифра време.. има мн мн мн по-фрапиращи неща ;)
 
ахахахаха скоко бре :D:D:D:D:D Ти сички ли по красота ги избираш.. ахахах нали съм ти казал, мое да е като ситски лорд в сравнение с ЛЕВЕНТИНА боко, ама това в крайна сметка е последният проблем :D Ейй вие жените сте странни съШества :love::love::love:
Опазил ме господ да търся красота у политиците. Нищо такова не съм казала. Говорих за нарцисизъм, което е доста кофти форма на социопатия, всъщност. И не, не се шегувам и не преувеличавам - нарцисистът е много по-близо до психопата-сериен убиец, отколкото подозирате. За тия хора няма нищо свято и нищо любимо, освен собствената им персона. Те са маипулатори - умеят да омайват, за да си постигнат целта. А тя (целта им) НИКОГА не е да постигнат нещо в името на друг или за общото благо. Всяко действие на нарцисиста е насочено към придобиване на нещо само за него - комплимент, признание, похвала, власт. Абе да си начешат егото, дето се вика.

Мислете!!!!
 
Всичко е такова във Варна.
:D :D :D


203116760_499662017957446_2922901614787576857_n.jpg
 
Някой мое ли да напише дрийм тийма за кабинет щото Я съм политически неграмотен? Чета дългия го препсуват... искат нови лица, ма с опит в политиката, искат Ем млади Ем да са видели и приживели. А, да, и ако може да не са учили в САЩ :D

edit: Ае аз що писах ва тая тема :D
 
Последно редактирано:

Горе