В търсене на ''изгубеното злато''

Бихте ли ме подкрепили ?

  • ДА

    Votes: 1 33.3%
  • НЕ

    Votes: 2 66.7%

  • Общо гласове
    3

gnmerindjey

New Member
Здравейте на всички колеги и колежки,
драго ми е да се запозная.Казвам се Дженк от гр.Бургас.

В момента уча в частна компания в Норвегия за ''Сео,марктетинг и кодиране''.

Наистина преподавателите са много добри и много точни. Пожелавам на всеки да има възможноста да се обучава на такова място.

Та, в момента изграждам свой собствен уеб-сайт.След 2 седмици ще завърша този курс и ще получа сертификат.

За да не питате едни и същи въпроси ще Ви ги отговоря.

Какви услуги ще предлагаш ?

Предимно ще са в областта на Сео оптимизацията,маркетинга,кодиране,темплейти,домейни,радио хостинг, превод на теми и др.. Ще предлагам и безплатни услуги,като не забравям да допълня,че към сайта ще е прикрепен мой ''Блог''.В него може да намерите много добри съвети и разни джаджи за вашия сайт и бизнес.В момента нямам много време за мислене какви платени и безплатни услуги ще предлагам,но като се върна в България ще разсъждавам дълбоко над всичко.

За какво ще го правиш това ?
Целта ми е да помогна на хората,които се интересуват от всичко изписано по-горе.Мисля,че както казах да започнем да търсим ''изгубеното злато''.Ще е трудно.България такива услуги са рядко срещани.В Норвегия в моя клас всички имаха свои собствени сайтове ''Услуги+Блог'' на английски език.Също така взимам съвети и от по-знаещите от горен курс.Аз съм на 2 етап на обучението,а то е от 4 етапа.Изминал съм половината от този дълъг път.За тези,които се интересуват курса е 170 евро,а продължителността 2 месеца.

Как ще варират цените на предлаганите услуги от теб ?

Ще гледам максимално да намаля цената на дадена услуга,според възможностите на клиента.До сега съм имал 30 клиента,които останаха доволни и надявам се новите,които ще се включат и те да се очароват.Това е и моята цел.Ще приемам плащания за по-малки суми по E-pay, а за по-големи по банкова сметка.

Ако искам да помогна на проекта,какво трябва да направя ?
В момента сайта е почти готов,като функционалност и дизайн.Остава само да го пусна.Колегите,които имат познания в тази сфера Сео,марктетинг и кодиране,с удоволствие ги очаквам в екипа.За парите,естествено,че ще има комисионна.


Много съм щастлив,че съм сред хората в predpriemach.com. Надявам се,че ще си помагаме взаимно и ще развиваме своите идеи.Извинявам се за допуснатите грешки,защото нямах много време за да пиша. Очакваш вашите съвети и мнения.

С уважение,
Дженк Юсеин.
 
От: В търсене на ''изгубеното злато''

Здравей Дженк. Успехи в бизнеса.
И една критика - пишеш, че смяташ да предлагаш "Сео оптимизацията,маркетинга,...". Като гледам как си писал темата, мисля, че си доста далеч от това твое "Сео" (Ай, друг въпрос е, че не се казва "Сео" ами е "SEО", но сега няма да се заяждам с теб, има време да го правя!). Но маркетинга малко или много е свързан с рекламата и представянето на продуктите. Въпросът ми е: нарочно ли написа и болдна по този гаден и отблъскващ начин акцентите в изложението ти?
 

Горе